'Kürt liderini oynamam'

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
050920091031138803540_2.jpg

Al Pacino'dan Türk yapımcıya olumsuz yanıt

“Böyle mi Yaşam” adlı Türk filminde bir Kürt liderini canlandırması için teklif götürülen usta oyuncu Al Pacino, yapımcı Muhammed Aslan’ı işte bu sözlerle reddetti.

GEÇTİĞİMİZ günlerde çekimlerine ocak ayında başlanacak, Fransız-Türk ortak yapımı “Böyle mi Yaşam” adlı sinema filminde Al Pacino ile Juliette Binoche’un rol alacağı, Hülya Avşar’a da teklif götürüldüğü haberleri basına yansımıştı. Muhammed Aslan’ın yapımcısı olduğu filmi Fransa’da yaşayan Şuayip Adlığ yönetecekti.

ÇEKİMLER ERTELENDİ

Ancak son zamanlarda gündemde olan demokratik açılıma yönelik barış mesajı vereceği belirtilen ‘Böyle mi Yaşam’ın yapımcısı Muhammed Aslan’a kötü bir haber geldi.

Amerika’daki yeğenleri aracılığıyla görüşerek prensip anlaşmasına vardığı Al Pacino, teklif edilen Kürt lideri rolünü istemeyerek Aslan’a “Teklifiniz için teşekkür ederim ama bir Kürt liderini oynamam” diye haber gönderdi. Bunun üzerine çekimler ertelendi.

Helal olsun güzel kapak yapmış ite köpeğe....

Filmin içeriğini pek bilmesemde iyi demiş hehe

AL Pacino Gibi Dünyaya MâL OLmuş Bir Oyuncunun BöyLe Bir Yanıt Vereceğini Düşünmüyorum.
Siyaseti, DuyguLarını vs Yaptığı İşe Sıçratırsa Bir Kısım İnsanın Gözündeki Saygıyı Yitireceğini Herkesten Daha İyi BiLir Büyük OyuncuLar.
Bizim Medya Yine EkLemeLer Yapmış Sanırım.

Bravo Al Pacino...

Kaç yıllık adam bize mi soracak. İyi olmuş :D

Yılların eskitemediği bi oyuncu rol ayrımı yapcağını sanmıyorum biraz balon haber gibi geldi ne kadar da kabul etmemesi bizi mutlu etse de...

Biz onu "BABA" trilojisiyle anmak istiyoruz "kürt lideri değil"

ne alaka ya? alpaçino'ya giren çıkan nedir ben anlamadm.
ayrıca neden kürt liderini karizma biri oynuyo?

Geri