Kürsüden İndirilen Kız'ın Feryadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler fofer çok güzel bir cevap vermişsin senin de seviyeni öğrenmiş olduk bu arada. Ama benim o sözümü terbiyesizce olarak değerlendirmiş olman üzücü. Kendi iç dünyanla kal. Başka ne diyebilirim ki:eek:ha

neden hep böyLesiniz?? Lafı söyLeyen sensin, seviyesizLeşen sensin, ben taşı gediğine koydum mu hemen kıvırıyorsunuz neden ??

faşistler anca klavyedemi asıp kesio böle

bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar FAŞİST'im :goz:

Bu sorun Aha işte bu Yüzden Çözülemez Bu yüzden Çözülmesi imkansız...

Olay Küçük bir kızın üzerinde Kişiselleştirilirse...

Ve Bu kişiselleştirilmenin ötesinde Kişiler Kendi aralarında bu olayı kisişelleştirir... Bu olayı kine nefrete getirirse bu problem ortadan kalkmaz...

Sorun Küçük Bir Kız değil...
Sorun Sen O Ben Değil...

Sorun Ülkenin Yönetim Kademelerinde oturan BASİRETSİZ insanlar...

Onlar Yüzünden birbirimize Saygımızı kaybetmek Üzücü...

80 de Sağcı Solcu Kavgamız var şimdi 2000 lerde Türbanlı Türbansız mı olucak

OZAMAN BU İŞİ DARBE PAKLAR

Burada da konu Kilitlenir...

Sonuç ne ? Üzülen kaybedenler yine BİZ

din allah la kul arasında yaşanır .. başkasına dinsiz kafir vs diye nitelendirmek sanırım büyük bir GÜNAH olsa gerek !..

Din aLLah iLe kuL arasında yaşanırsa o kızın başörtüsünden size ne? Siz kimsiniz sizin haddinizemi düşmüş aLLah ile kuLun arasina girmek..Ayrıca İstedime İstediğimi söLerim burası Laik bir üLke dimi? Sen nie üzerine aLiniosun Kafir deniLince..? Kuyruk meseLesimi..

Din aLLah iLe kuL arasında yaşanırsa o kızın başörtüsünden size ne? Siz kimsiniz sizin haddinizemi düşmüş aLLah ile kuLun arasina girmek..Ayrıca İstedime İstediğimi söLerim burası Laik bir üLke dimi? Sen nie üzerine aLiniosun Kafir deniLince..? Kuyruk meseLesimi..

aboooowww :durdurun

Madnes sen bi gelsen ben sana Alamet-i Farikayı göstericemde İş klawye başından kalkmaya gelince Dizlerinin bağı çözülüyo bi türlü kalkamıyosun (=

Arfy
Söylediklerinin anlamlı olduğunu söylüyosun bende diyorumki sakın ola bu anlamlı kelimelerini Herhangibi mahallede kullanmaya kalkışma klawyenin vehametini Türkiye sokaklarında bulamazsın...!!

Daha çocuksun. Çok gençsin. Sadece haddini bil. Başka hiç bir şeye gerek yok. Senin gibi mahalle kabadayısı değilim. Bİr beyefendiyim. Ama bundan sonra senin gibi olacağım hakettiğin şekilde cevap alacaksın emin olabilirsin.

Önemli bir konu da var. Ben Hackhell'i çok seviyorum. Tüm üyeleri bir aile olarak görüyorum. Ama senin gibi amacı Sadece ve sadece terör estirmek olan bir kaç üye var. Bunlar aile saadetini bozmaktan ileriye gidemiyorlar malesef. Ama umarım ki yakın bir zamanda sizler için bir çözüm bulacaktır yönetici arkadaşlar

Müslümanın yüzüne bi tokat at o sana öbür yanağını dönsün
bu devir hz. Ömer r.a. İslamla şereflendiği gün kapanmıştır
Hala cahiliye devrinde yaşayanlar üzülecek ama Gerçekler acıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri