Kürsüden İndirilen Kız'ın Feryadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hşşş bak heLe teriyaki boys
sen o yannLamaLarı kısa pantoLonunLa tv de izLerken
biz ankara otobanında kamyon pompası söküyorduk
sen değiL yanLayarak üzerimden geçmek
düz yoLda araba soLLayamazsın ondan da eminim
bırak actionmax kanaLLarından sıyrıL da
emniyet kemerini tak sinyaLi kuLLan aynaLarını da kontroL et..

sen o kürsüden indiriLen kız partLarını indirirp izLedikten sonra pm at bana
onun peşinden kıyamet aLametLeri ve kabir azabı beLgeseLLerinin Linkini veriyim sana

ayrıca her din savunanı
eL etek öpmek gibi tabirLerLe karşıLamayın
bir cemaat üyesi veya şeyh sahibi değiLim
ancak sizde ki cehaLet o kadar bariz ki
herkesi kendiniz gibi cahiL sanmaktasınız

efendi ol önce ... sen kimsin ki bana teryaki boyz falan gibi hitaplarda bulunuyorsun ?? benim bir adım war .. hatta adımı bırak orda bir nick in war .. bana kafana göre hitap edemessin

ben senin gibi kamyon pompası söken de tokatladım kırk yıldır yanlıyorum diyende rahat ol .. siyaseti arabayla birlestirmek mi yeni amac :D

bn her din sawunanı el eteek öpmyle karsılamıyorum ki .. ama sawunulan kesim bellidir .. kimin el etek öptüğüde

Yasaklamıyorsa ne istediniz ufacık başörtülü kız çocuğundan ? Ne adına yaptınız bu zulmü? Gerekçeniz nedir? Buyur kıvırmadan yanlamadan izah et.

TARİKATCI abilerinin yaptıklarının cefasını cekiyor .. net ve acık oldu sanırım

bidaha yannlamayı katmadan konusmayı dene !..

evet evet itiraf et karnınız ağrıyor çünkü ATA mız cumhuriyeti getirdi çünkü burası iran olmadı sizin gibi yıllarca değirmenlere karşı savaşmadık biz ;) bir varmış bir yoqmuş neler ypamaya kalkmadınız ki bizi laik azınlık bile ilan ettiniz ama unutmayın bizim arkadamızda sizin gibi kapı gibi sponsolar yoq bizi kimse beslemio basını da satın alamadık biz sizin gibi bizim abd de ilkokul mezunu bile olmayan cia in beslemesi liderlerimiz de yoq o liderin okullarında yetişmiş başbakanlarımızda yoq cumhurbaşkanlarımızda yoq bizim sadece Büyük bir liderin bize bıraktığı büyük bir miras var ve ne yaparsanız yapın o mirasa zarar veremezsiniz !

Kız çocuklarının başörtüsüne bütün kinini kusarakmı o mirasa sahip çıkıyorsun?

Yahu size kim sponsor olur ki? Zulümden başka ne yaptınız memlekete? Kendi halkını ezmekten başka ne verdiniz? Eceliniz geldi cami duvarına bevlediyorsunuz başka bir şey değil. Geçmiş olsun efendi, uğurlar olsun. Yettiniz seksen küsür senedir. Azınlıksınız artık bu ülkede gidicisiniz, atinaya kadar yolunuz var. sodomun memleketine kadar yolunuz açık olsun.

Senin algılayışından ümidi kestiğim için konuya dönük msjlar atıyorum yan yannn dostum
Apo pkk bu konu ne alaka Hadi sen bi yerlerden alaka kur gel hemen (=

hepten yannncı olmusun sen ya (:) baska bişey bulamayınca artık yannn diye msj atarsın ..

+ cocuk kaliti firawunların kim oldugu belli !..

+ dewleti de bu firawunlarla bir tutarsan sonuc ortada !.

+ cok aciz göründüm gözüme (:)

evet evet itiraf et karnınız ağrıyor çünkü ATA mız cumhuriyeti getirdi çünkü burası iran olmadı sizin gibi yıllarca değirmenlere karşı savaşmadık biz ;) bir varmış bir yoqmuş neler ypamaya kalkmadınız ki bizi laik azınlık bile ilan ettiniz ama unutmayın bizim arkadamızda sizin gibi kapı gibi sponsolar yoq bizi kimse beslemio basını da satın alamadık biz sizin gibi bizim abd de ilkokul mezunu bile olmayan cia in beslemesi liderlerimiz de yoq o liderin okullarında yetişmiş başbakanlarımızda yoq cumhurbaşkanlarımızda yoq bizim sadece Büyük bir liderin bize bıraktığı büyük bir miras var ve ne yaparsanız yapın o mirasa zarar veremezsiniz !

uzayLı bir androide göre Türkiye gündemine fazLa yakın cümLeLer..
o dedikLerin bizLerde de mevcut değiL ancak bizim eLimizde daha fazLası var..
Birincisi Allah´ın gönderdiği en büyük rahmet oLan Hz. Kur-an
İkincisi mahşer aLanında Nebi´sinin sünnetine naiL oLmamızı sağLayacak Sünnet..
gerisini saymıyorum bak çünkü bu kadarı yeterLi o saydıkLarına

Din Allah'la cc. kul arasında yaşanırda O kızın Dinini istediği ve inandığı biçimde yaşamasına karışırken Kurumlar Din Allah'la Devlet arasındamı yaşanıyo

TARİkatcı abilerinin yaptıkları bir değil bin değil .. kurunun yanında yas yanması sewdiğim bir olay değil ama wukuu bulmus !..

siz din ile siyaseti birlestirmeye kalkarsanız bazı yaptırımlar kacınılmazdır !..

ne kadar basitlleesmeye ve hakaret etmeye basladınız ya ... kabahat sizde değil :victory

neye istinaden uzaylı android diyebiliyorsun .. kim verdi bu hakkı

o zmn defol git arabistana yada irana işte ! tam istediğin gibi

TARİkatcı abilerinin yaptıkları bir değil bin değil .. kurunun yanında yas yanması sewdiğim bir olay değil ama wukuu bulmus !..

siz din ile siyaseti birlestirmeye kalkarsanız bazı yaptırımlar kacınılmazdır !..

İlerde vuku bulacak yaptırımlara hazırlıklı ol o zaman sakın ağlama. E ne yaparsın kurunun yanında yaşta yanacak artık.
Ne zamanmı? dinle siyaset birleştiği zaman.

Ama birileri kurunun yanında yanan yaş olarak görüyorsa başı örtülü olduğu için bu ülkenin kızlarına Yaktığınız ateşi tükürüğümüle söndürmesinide biliriz Biiznillah..!!

o zmn defol git arabistana yada irana işte ! tam istediğin gibi

Merak ettiğim tek nokta bu külhanbeyliğini sokakta yapma kudretine sahipmisiniz(=

:) iLk defa itiraf ettin bunu
ama buda güzeL birşey
kendini biL derLer ya aferim takdir ettim

acizlik 2. perde (:) forumda 2.kez hakaret etmissin bnaa yeni farkettim ..

hakarette acizlere yakısan bi sıfat olsa gerek ...

İlerde vuku bulacak yaptırımlara hazırlıklı ol o zaman sakın ağlama. E ne yaparsın kurunun yanında yaşta yanacak artık.
Ne zamanmı? dinle siyaset birleştiği zaman.

ona eminim yakındır din ile siyasetin birlestiği zaman .. dha dorusu zaten birlesmisde resmi olarak gerçeklestiği zaman !..

Ama birileri kurunun yanında yanan yaş olarak görüyorsa başı örtülü olduğu için bu ülkenin kızlarına Yaktığınız ateşi tükürüğümüle söndürmesinide biliriz Biiznillah..!!

Merak ettiğim tek nokta bu külhanbeyliğini sokakta yapma kudretine sahipmisiniz(=

gene kurtlar wadisi modundasın :D

zeka seviye abLası kusuruna bakma sen onun :durdurun:durdurun

TerbiyesizLik yapma, seviyesizLeşme !!!
Ben sana vücudumdan bir böLge gösteririm küçük diLini yutarsın...

tebrikler fofer çok güzel bir cevap vermişsin senin de seviyeni öğrenmiş olduk bu arada. Ama benim o sözümü terbiyesizce olarak değerlendirmiş olman üzücü. Kendi iç dünyanla kal. Başka ne diyebilirim ki:eek:ha

yok yooook
bana bu üLkede ihtiyaç var
çok işimiz var daha temizLik Lazım
bayram temizLiği
bu kurban evimde çocukLara koyun
bahçedeki Leş kargaLarına da android keseceğim..
evet cia in piyonluğunu sizler giderseniz kim yapacak unutmuşum sen otur android kes abim hatta gel benide kes :D koptum ya bu faşistler anca klavyedemi asıp kesio böle

evet cia in piyonluğunu sizler giderseniz kim yapacak unutmuşum sen otur android kes abim hatta gel benide kes :D koptum ya bu faşistler anca klavyedemi asıp kesio böle

asLan unutma satranç bittiğinde
şah da piyon da aynı kutuya konur..
bana piyon diyorsun da sizin vezirLiğinizi de gördük
unutma satrançta piyon karşı sahaya uLaşırsa vezir oLur

asLan unutma satranç bittiğinde
şah da piyon da aynı kutuya konur..
bana piyon diyorsun da sizin vezirLiğinizi de gördük
unutma satrançta piyon karşı sahaya uLaşırsa vezir oLur

yani o zmn cia nin beslemesi oldunuzu kabul ettiniz bu da bi gelişme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri