Kürsüden İndirilen Kız'ın Feryadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T

Banned
Reaction score
0
Ödülünü almak için çıktığı kürsüden Başörtülü olduğu için indirilen Tevhide Kütük bu ülkede en büyük suçu işlediğinin farkında değil…

9002.jpg

Öğretmenler Günü kompozisyonuyla ödül almaya hak kazanan ancak başörtülü olduğu için kürsüden indirilen Kozan İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Tevhide Kütük, kendisine yapılanlara çok üzüldüğünü belirterek, “Bunu hak edecek bir şey yapmadım. Kompozisyon yazdım ve ödül kazandım. Ben kötü bir şey yapmadım ki” dedi.

O AN ÇOK KÖTÜ OLDUM

Başörtüsü taktığı için mağdur olan Kütük, Kaymakam ile Garnizon Komutanı'nın kendisine gösterdiği tepkilere anlam veremediğini söyledi. Sadece öğretmenlere olan sevgisini kaleme aldığını ifade eden Kütük, “Yarışmada birinci olduğumu duyunca çok sevindim. Beni ödül törenine davet ettiler. Annemle gittik. Orada öğretmenlerim ve arkadaşlarım vardı. Kürsüye çağırdılar, o sırada protokoldekilerin kendi aralarında konuştuklarını gördüm. Milli Eğitim Müdürü hocam, bana nerede okuduğumu sordu. Ben de İmam Hatip'te okuduğumu söyledim. Sonra bir dakika dediler ve protokolden biri 'onu indirin' dedi. Milli Eğitim Müdürü benim kürsüden inmemi istedi. Ben de neden inmem gerektiğini sorduğumda, 'Senin kılık-kıyafetin uygun' değil dediler. O zaman çok kötü oldum ve ağlayarak kürsüden indim” dedi. Kürsüden indirildiğinde kendini çok kötü hissettiğini ifade eden Kütük, bunu hakedecek birşey yapmadığını söyledi.

KIZIMA ÇOK ÜZÜLDÜK

Kütük, önceki yıllarda ablasınında ödül kazandığını ancak başörtülü olduğu için törene bile çağrılmadığını söyledi. Baba Arif Kütük ise Kaymakam ile Komutan'ın yaptıklarının hiç hoş olmadığını ifade ederek, “Kızım hayal kırıklığı yaşadı. Çok üzüldük. Kaymakam ve Komutan'ın bu hareketleri yüzünden salondakiler de tepki göstermiş. 800 kişi salonda bulunurken, olaydan sonra salon boşaltılmış. Sadece 30 kişi kalmış. Öğretmenler Günü Kaymakam ve Komutan tarafından bu hale getirilmemeliydi” dedi.

Tepkimi gösterdim salonu terk ettim

Olayın ardından salonu terkeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kaymakam ile Garnizon Komutanı'nın 'onu indirin' sözü karşısında 'Yapmayın şu anda bunun sırası değil, gerekirse soruşturma açarız' dediğini ancak çocuğun indirildiğini belirterek, “Bu hareket 15 yaşındaki bir çocuğun psikolojisini bozar. Çocuğumun bu duruma düşmesini istemem” dedi.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=350010

Dün açıldı ve konu kapandı .
:D

Edit : Burdan bu konu tartışılmaya devam edecek ve açık kalacak deniliyorsa dün yazdığımın aynısını buraya c/p yapıyorum . Orda yazdıklarım .

Hehehehe . Birkaç konudur gidiyor bir '' TÜRBAN '' olmuş '' BaşÖrtüsü '' o kızın başındaki '' TÜRBAN '' zaten büyük ihtimallede Askeri kötülemek için takiyyeci grup tarafından çıkartılan bir kız öğrenci .
İşte böyle provokasyonlar bitmediği sürece TüRBAN siyasi simgeden öteye geçemez .

Bakın güncel bölümünde '' BAŞÖRTÜSÜ '' ünilerde serbest olacak diye bir başlık daha var .
Dünün TüRBANI bugünün '' BAŞÖRTÜSÜ '' olmuş halka şirin görünmek için .
NEYSE bundan sonra '' TÜRBANA '' Değil '' BaŞÖRTÜSÜNE '' özgürlük diye bağırılacak .

ahh cnm ağlattılar mı senniiii (:)

adama demezlermi eeebe kızım ;

senin ablanda kazanmıstı bişeyler de sırf TÜRBAN'lı diye cagırılmadı ...

madem seni cagırdılar sende yerine göre git .. bak o hiç cagrılmadı sende yerine uygun dawran .. karsında Kaymakam ve Garnizon Komutanı var ..

amaa yooooooook .. sen böle git ki ; AKP hükümetinin yaptıgı ACITASYON ' un izinden dewam et ..

bizim halkımız SÖZDE mazlumun yanındadır .. acıtasyonla trilyoner olanından tut gene acıtasyonla Milyonlarca oy alanlarda bizim ülkemizde değilmi (:)

ÜniversiteLerde Başörtüsü Yasağı KaLktığı Zaman
BazıLarının Yüz İfadesini Çok Merak Ediyorum !!!

Rabbim İnşallah O GünLeri Görmeyi Bana Nasip Eder...

Leke dün açıldı konu kapandı bugün ben açtım gerek görülürse kapatılır Şikayet başlığı bu tip konuları gevelemeden Bildirmek için açılmış bulunmaktadır.

arfy bu lakayitlikle anca yanlarsın gibime geliyo sokakta Biraz daha ciddi konuşmayı denersen Belki becerebilme şansın olur

konu kapanmışken yeniden açma amacınız nedir?
Amaç demeyelimde derdiniz nedir?

Kişisel dertlerimi dinlemeye bu kadar istekliysen vakti zamanında açık adresimi istemiştinde pmden açık adresimi atmıştım buyur gel Sabaha kadar dertleşelim Güzin ablalık yaparsın bana benimde şöle içimi dökmeye ihtiyacım var (=

Kapamış bir konuyu tekrar neden açtın diyosan arama yapmadan açtım konuyu bunun hesabını size vericek değilim dediğim gibi modlar bakar gerek görürse kapatır Hea Biz modların işini yaparız diyosan önce burdan alıyım sizi
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=4

Leke dün açıldı konu kapandı bugün ben açtım gerek görülürse kapatılır Şikayet başlığı bu tip konuları gevelemeden Bildirmek için açılmış bulunmaktadır.

arfy bu lakayitlikle anca yanlarsın gibime geliyo sokakta Biraz daha ciddi konuşmayı denersen Belki becerebilme şansın olur

__yaNNN'larken karşıma çıkmada üstünden geçmiyim dikkat et ozaman ;)

senin lakayık olmayan tavırlarında forumda aşikardır .. sölediklerimin hiç yoktan bi anlamı var ... :victory:victory:victory

demek neşemiz yerinde :D helal olsun.
ben sizin yerinizde olsam o kızın içler acısı haline ağlamaya devam ederdim. Demogoji yapmaktan vazgeçmezdim :D

ÜniversiteLerde Başörtüsü Yasağı KaLktığı Zaman
BazıLarının Yüz İfadesini Çok Merak Ediyorum !!!

Rabbim İnşallah O GünLeri Görmeyi Bana Nasip Eder...

bende bir gün sizin gibi düşünenlere bir dur diyen olacağı günü bekliyorum. Elbette benimde görmek isteyeceğim vücunuzdaki bazı bölgeleriniz var :D

abd ırağa girdiği zmn halk abd askerlerini destekliodu şimdi ordaki kadınlar her gün tecavüze uğruyor her gün işkence görüyorlar hit ler başa geldiğinde önce sosyalistlerden başladı sonra sosyal demokratlar derken herkesi katletti unutmayın cemmat ve tarikat zihniyeti sizi şuan için seviyorlar çünkü maşalarısınız ama bu ülke elden gidince size de farklı muamele yapmayacaklar

ne demiş orhan gencebay:

Zalimin zulmü varsa
Sevenin Allahı var.

Bırak incubus kardeş bugün o kızcağazı dışarı çıkartanlar yakında bu ülkeden, Müslüman topraklarından müslüman-türkün vatanından DEFOLUP GİDECEK.

Hemde öyle bir gideceklerki yanlaya yanlaya :)

Madnes sen bi gelsen ben sana Alamet-i Farikayı göstericemde İş klawye başından kalkmaya gelince Dizlerinin bağı çözülüyo bi türlü kalkamıyosun (=

Arfy
Söylediklerinin anlamlı olduğunu söylüyosun bende diyorumki sakın ola bu anlamlı kelimelerini Herhangibi mahallede kullanmaya kalkışma klawyenin vehametini Türkiye sokaklarında bulamazsın...!!

Bıraksınlar bu yıpratma,acındırma,duygu somurusu yapma polıtıkasınıda ulke ıcın daha ıyı neler yapılır onu dusunsunler..

Şov yapmaktan öteye gidemedi daha..Yapıyosanda bu sorunun şovla cozulmeyecegini bilsinler bari..

Kişisel dertlerimi dinlemeye bu kadar istekliysen vakti zamanında açık adresimi istemiştinde pmden açık adresimi atmıştım buyur gel Sabaha kadar dertleşelim Güzin ablalık yaparsın bana benimde şöle içimi dökmeye ihtiyacım var (=

Kapamış bir konuyu tekrar neden açtın diyosan arama yapmadan açtım konuyu bunun hesabını size vericek değilim dediğim gibi modlar bakar gerek görürse kapatır Hea Biz modların işini yaparız diyosan önce burdan alıyım sizi
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=4

hıı peki : ne gariptir ki diğer konuda ki

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2342134&postcount=3

msj ıda sen atmadınmı ?? user inden baska birimi girdi yoksa ??

msj attıgın konu kappanmıs yenisini acmıssın arama yapmadım diyrsun :clap:clap:clap:clap:clap

ahh cnm ağlattılar mı senniiii (:)

adama demezlermi eeebe kızım ;

senin ablanda kazanmıstı bişeyler de sırf TÜRBAN'lı diye cagırılmadı ...

madem seni cagırdılar sende yerine göre git .. bak o hiç cagrılmadı sende yerine uygun dawran .. karsında Kaymakam ve Garnizon Komutanı var ..

amaa yooooooook .. sen böle git ki ; AKP hükümetinin yaptıgı ACITASYON ' un izinden dewam et ..

bizim halkımız SÖZDE mazlumun yanındadır .. acıtasyonla trilyoner olanından tut gene acıtasyonla Milyonlarca oy alanlarda bizim ülkemizde değilmi (:)

iLk önce şunu beLirtmek isterim ki
bu konu dün açıLan konunun devamı niteLiğindedir
inceLeme şansı oLanLar içerikteki farkı aLgıLayacak zekaya sahiptir sanırım..

arfy sana iLk sözüm arabayLa yanLarken dikkat et takLaya geLme
uçurum dibinde tepe takLak bu kadar tatLı görünmezsin..

konuya geLince
bizim tek tesLim oLduğumuz Hz. Allahtır
sadece de O´nun karşısında büküLür boynumuz
onun haricinde garnizon komutanı kaymakam değiL feriştah oLsa
boynumuzu değiL kirpiğimizi bükemezLer..
senin gibiLerin bu aLaycı tavırLarı yüzünden
insanLarın o bahsonuLan makamLara saygısı azaLmaya başLadı
o kızın abLası bu dünyada beLki de kazandıkLarından feragat etti türbanı için
ama iLahi adaLette kazanacakLarı ona yeterLidir

İndirilcek Tabikide Bu Bir kanundur.. Cıkmıcaksın oraya Başörtüsüyle....

Onlar Türbanla Girerse Ben Donla Gidicem Üniversiteye!!.. Kıyafet Özgürlüğü Değilmi İstediğiniz!!!!!

bu ülke türban başörtüsü her neyse onun düşmanı deil bu ülke iran olmaya karşı bu ülke abd uşağı cemmat ve tarikatlara karşı vede destekçileri piyonlara karşı

ne demiş orhan gencebay:

Zalimin zulmü varsa
Sevenin Allahı var.

Bırak incubus kardeş bugün o kızcağazı dışarı çıkartanlar yakında bu ülkeden, Müslüman topraklarından müslüman-türkün vatanından DEFOLUP GİDECEK.

Hemde öyle bir gideceklerki yanlaya yanlaya :)

zaten size göre o allah bi sizin !...

kemalizmi sawunan .. atatürk ilke ve inkılapları sawunucusu olanların değil :victory:victory

Madnes sen bi gelsen ben sana Alamet-i Farikayı göstericemde İş klawye başından kalkmaya gelince Dizlerinin bağı çözülüyo bi türlü kalkamıyosun (=

Arfy
Söylediklerinin anlamlı olduğunu söylüyosun bende diyorumki sakın ola bu anlamlı kelimelerini Herhangibi mahallede kullanmaya kalkışma klawyenin vehametini Türkiye sokaklarında bulamazsın...!!

incibus bakıyorum sende fazla KURTLAR VADİSİ izlemişsin .. etkisinden kurtulamışsın :)

herkesi bi yerlere belirli belirsiz amaçlar için davet ediyorsun .. ben En sağcı geçinen kesin arasındada KEMALİZMİ sawundum sen rahat ol .. öle sen HERCULES 'sin de biz de seker kız candy gibi dans ederek gezmiyoruz
:victory:victory

+ gene tekrarlıyorum komiğime gitti ; kapanan konuya msj atmıssın , yenisini acmıssın kapanınca arama yapmadım demissin :clap:clap:clap

İndirilcek Tabikide Bu Bir kanundur.. Cıkmıcaksın oraya Başörtüsüyle....

Onlar Türbanla Girerse Ben Donla Gidicem Üniversiteye!!.. Kıyafet Özgürlüğü Değilmi İstediğiniz!!!!!

benden bir abi tavsiyesi..
devir kötü bence koLLa..
rüzgarda sıyrıLırsa donun
pek yardım edecek kimseyi buLamayabiLirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri