Küpeli Erkekler Çarşaf, Sarık Soruyorlar PROVAKASYONA DİKKAT

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
Küpeli Erkekler Açık-Saçık Kadınlar Çarşaf, Sarık Soruyorlar

Ankara'daki Hacı Bayram Esnafı; "Bugüne kadar görmediğimiz açık-saçık kadınlar, uzun saçlı ve kulağı küpeli gençler gelip, çarşaf, sarık ve cübbe almaya başladılar...

Biz bir provokasyon olmasından endişeliyiz... Emniyet yetkilileri ilgilenirse, kendilerine bilgi veririz" dediler. Başörtüsü serbestisinin Meclis gündemine geldiği günden itibaren çarşaf, sarma sarık ve cüppe satışlarının hiç olmadığı kadar arttığına dikkat çeken Hacı Bayram esnafı, provokasyon kaygısı taşıyor.

Kısmen de olsa üniversitelere özgürlük getiren Anayasa değişikliğini provoke etmek isteyen birtakım çevreler, düğmeye bastı. 28 Şubat öncesi sahnelenen tiyatro oyunlarına karşı hac, umre ve tesettür kıyafetleri satan Hacı Bayram esnafı uyardı. Son günlerde son derece açık-saçık kıyafetli kadınların ve uzun saçlı kulağı küpeli gençlerin çarşaf, sarma sarık ve cüppe almak için çarşıya akın ettiklerini vurgulayan esnaf, “Kaygılıyız... Hiç pazarlık yapmadan, beden belirtmeden, hatta almamaları için uçuk fiyatlar söylememize rağmen çarşımıza açık-saçık kadınlar ve satanist tipli gençler gelip çarşaf, sarma sarık ve cüppe alıyorlar. Bu insanların provokatif bir eylem hazırlığında olduklarından şüphemiz var. Güvenlik güçlerini dikkatli olmaya davet ediyoruz. Biz müşterimizin profilini iyi biliriz. Bunlar provokatif” diye uyarıda bulundular.

KARTELİN DÜZMECELERİ

Hacı Bayram esnafı, kartel medyasının “erkek muhabirlere” çarşaf giydirip kayak yaptırdığının ve “İran Usulü Kayak” başlıklı manşetler attığının da bilindiğini hatırlatarak, “Bu çevrelerden her şey beklenir. Endişemiz, özellikle üniversite kapılarında sergilenecek benzeri provokasyonlarla yasaklara zemin hazırlamak istenebileceğidir. Allahaşkına aldanmayalım, provokasyonlara gelmeyelim” dediler.
Yıllardır Hacı Bayram’da tesettür kıyafetleri satan Elif Ticaret’in sahibi Cemal Bilezikçi, müşteri profillerinin standart olduğunu, ancak son iki haftadır hizmet verdikleri tüketicilerin farklılıkları bulunduğunu kaydetti. Müşteriler ile aralarında ilginç diyalogların da yaşandığını ifade eden Bilezikçi şunları söyledi:

“Son günlerde çarşaf ile uzaktan yakından alâkası olmayan insanlar dükkânımıza gelir olurdu. Dükkânımıza gelenlerin ortak özellikleri ise, Müslüman kadının profilinden çok uzak oluşu... Bu kadınlar çarşafları ne modellerini ne de bedenlerini sormadan ve kontrol etmeden almak istiyorlar. Bırakın pazarlığı, almamaları için yüksek bedeller söylesek bile yangından mal kaçırırcasına alıp gidiyorlar.”

“NE PAZARLIK YAPTI NE DE BEDENİNE BAKTI, ALDI KAÇTI”

Bazı müşteriler ile aralarında yaşadıkları diyalogları da anlatan Bilezikçi, şunları söyledi: “Önceki gün üzerinde kot pantolon ve yüzünde çok fazla makyaj olan bir kadın geldi. Çarşaf istedi. Beden söylemek yok, kumaşa bakmak yok. Adetten olan pazarlık yapmak bile yok... Kendisine çarşafı neden almak istediğini sordum. Sinirlendi. ‘Kızıma alıyorum... Boğaziçi Üniversitesi’ne artık böyle girmeleri gerekiyormuş’ şeklinde alaylı bir cevap verdi. İlk çıkardığım çarşafı aldı arkasına bile bakmadan çekti gitti. Bir saat sonra ise 2 genç kız geldi. Son derece açık giyimlilerdi. Çok rahat tavır içindeydiler. Birbirleri ile dalga geçip duruyorlardı. Ürünlerimize bakıp gülüyorlardı. ‘Buyurun’ kızım dedim. ‘Çarşaf istiyoruz’ dediler. ‘Ne yapacaksınız çarşafı’ diye sordum. Güldüler, ‘Babaannemiz hac’dan geldi, ona alacağız’ cevabını verdiler. ‘Kızım babaanne olmadan nasıl çarşaf alacaksınız?’ dediğimde ise ‘Ya siz verin, biz uydururuz’ dediler. İyice şüphelenmiştim. Sormadan geçemedim. ‘Kızım siz provokatif olmayasınız?’ diye sordum. Kızlar, iyice gülmeye başladı. ‘Siz sormayın verin biz alıp gidelim’ diyerek, raftan indirdiğimiz ilk çarşafı kapıp gittiler.”

“SATANİST TİPLİLER SARIK ALIR OLDU”

Bunların yanı sıra satanist kıyafetli ve kulağında küpeli gençlerin de gelip özellikle sarma sarık ve cüppe aldıklarını vurgulayan Bilezikçi, “Daha önce böyle olaylar ile karşılaşmazdık. Ciddi kaygılarımız var. Hükümet başörtüsü konusunda adım attıktan hemen sonra bu tipler çarşımıza akın ettiler. İnanın kafamız karışık. Güvenlik güçlerini dikkatli olmaya çağırıyoruz” dedi.

“YEŞİL SARMA SARIK SORUYORLAR”

Temizkök Ticaret’in sahibi Halit Temizkök ise, özellikle sarma yeşil sarık satışında bir kıpırdanma olduğuna dikkat çekerek, “Çok ilginç... Genç çocuklar geliyor. Düşünün top sakallı ve kılık kıyafeti son derece entel... Ama cüppe ve sarma sarık istiyor. Beyaz sarma sarık verdiğimizde ise ‘yeşili yok mu?’ diye soruyorlar. Bu insanların bir planı olduğu kesin. Güvenlik güçlerimiz çok dikkatli olmalı. Bizler merak içersindeyiz. Herkes uyanık olmak zorunda...” diye uyardı.

LİNK

Satanist tip nedir ya? allah allah :) bizim esnaf aşmış olayı. Açık saçık kadınlar dedikleri muhtemelen türbanlı olmayan kadınlardır. Bu malzemeleri satan esnafın açık saçık tanımı ile benim açık saçık tanımım farklıdır eminim. Başı açık her kadını açık saçık, uzun saçlı özel sakal şekli olan her erkeği satanist diye adlandıramazsın, provokasyon olacak diyemezsin. Düşünün adam top sakallı entel tip diye adlandırdığı insanlara satanist diyor. Sonra 2 açık saçık kız ifadesi var. Kardeşim kış kıyamette hangi açık saçıklıktan bahsediyrsun? Yaz mı ki kızlar askılı ya da mini etekle gelsin? Millet kabanın paltonun altında zaten. Kısa kollu muydu gelen kızlar? Bikini ile mi girdiler dükkana? :D

Ben de o zaman derim ki sakallı cübbeli peçeli tüm insanlar şeriat devrimi için provakasyon yapacaklar, buna kılıf uydurmak için de böyle haberler çıkarıp olayı saptırmaya çalışıyorlar. Bu ülkedeli laik insanlar islamcılar gibi organize hareket edemez, provokasyon yapmaz, saman altından su yürütüp karşı tarafı ortadan kaldırma hayalleri kurmaz. Bu takiye, gizli provakasyonlar, devlete karşı kalkışmalar Laik Atatürkçülerin değil *İslamcıların geleneğinde vardır.

(*Buradaki islamcı kelimesi müslümanı ifade etmez, siyasi görüş olarak islami cumhuriyet, laik düzen karşıtlığı ve şeriatı benimzeyenleri ifade eder)

saklanmak için en güzel şey işte... sarık , cüppe .... adam öldürsen bulunmazsın...
dini kullanmak budur. sarık cüppe ile bişeyleri örtmek budur.
ilke ve inklaplara karşı çıkmak , kılık kıyafet kanununa karşı çıkmak budur.
helal olsun sana ve destekçilerine akp...

olmayacak dıye bır sey haklı olabılır...hatta bence unıversıtelerde o toplanıp eylem yapan cocuklardan da supelenıyorum bazıları sırf hocaların gozune gırıp yuksek not almak ıcın gırebılır hatta bazı hocalar kendıne yakın ogrencıler vesılesı ıle sınıftakılere "oglum gıdelım hoca bı kıyak gececek" yada "olum ne olur nolmaz katılmasak bu hoca bızı ....gecırır" sizde zaten oyle hocaya yakın adamlar gelıp bunu soyluyorsa bılırsınız kı bu hocadan emır....:goz: :goz: gıbı etkenler olabılır dıye dusunuyorum HAA KIMSE YANLIS ANLAMASIN SADECE BU GORUSTE OLAN DEGIL BUNU FARKLI GORUSTE OLANLAR DA KULLANABILIR...ama herkesde olmasa her gorusten hocaların ben bu gucu kullandıklarına sahıt oldum....siz hıc ıkı karsıt eylemde 3 er gun arayla bulundunuz mu?? :goz: :goz: ben bulundum....sımdı cıkıp bana kımse onursuz falan demesın benı bu duruma sokanlar utansın...:goz: .goz: :goz:

minareyi çalan kılıfını hazırlar fethullah zihniyeti kapalılar baskı yapmazmışda açıklar kapanıp baskı yaparmış hani fethullah barış kardeşlik istiyodu hani diyalog uzlaşı adamıydı ne demişler kişi kendinden bilir işi yeni planlarına kılıf arıyo üniversiteli olupta onların yurdunda kalan kızlar artık naparlar bilemiyorum kendilerine gelince herşey yalan provakasyon başkalarına gelince gerginlik çıkarıyorlar deniyor
tarsustaki şırıngalı sapıkta yalanmış özbilgini dinciler öldürmemişmiş hadi fethullah sende bende seni kucaklıyorum

edit: fethullahla ne alakası var diyecek olursa aynı şeyleri o söylüyordu o yüzden yazdım buda kılıfın devamı olsa gerek

o zaman şöyle bir sonuçta çıkarar mamızda bi kusur olmazz

(yorumum bu habere göredir ister katılırsınız ister katılmazsınız)

sarıklı ,cüppeli, türbanlılar için yeni bir tanımlama

ateisti var satanisti varr tangalısı var küpelisi varr var oğlu varr

bu tip kıyafette olanlardan her şey beklenir

ama biz malımızı 100 metreden tanırızz kim kimdirr ii bilirizz esnafın yaptığı provakasyondur..madem öylee satma provakasyon olduğunu düşünüyorsan vatansever insan gibi davranıp malını satma hepsi satıldı dee...ne oldu para kazanmak için şerefini satıp sonra provakasyon yaygarası yapıyorsun....
az kazan o zaman şerefliysen senden zorla mı satın alıyorlar satmama özgürlüğün var sana kimse gelipte niye satmıyorsun diyebilirmi sana yaptırım uygulayabilirmi serbest piasa

vatansever biri kesinlikle çıkarını düşünmez ..üç kuruş kazanmak için şerefsizlik yapmazz

şerefsiz insan üç kuruş çıkarı için vatanı satar şerefsiz insan iki torba kömüre kendini satar

biz görüyoruz provakasyonu bunun için şerefsiz esnaflara ihtiyacımız yok

ben kararı protesto icin düsünmüstüm belki öyle bieşy olabilir

saklanmak için en güzel şey işte... sarık , cüppe .... adam öldürsen bulunmazsın...
dini kullanmak budur. sarık cüppe ile bişeyleri örtmek budur.
ilke ve inklaplara karşı çıkmak , kılık kıyafet kanununa karşı çıkmak budur.
helal olsun sana ve destekçilerine akp...

bingo yazı ne denirki...:durdurun

çeşit çeşit oyunlar oynanıyor
her kafadan bir ses çıkıyor
kimse kimseye güvenmiyor
artık komşularımızdan bile şüphe eder olduk
milletçe paronayak olduk
bırakın yahu örtünmek isteyen örtünsün taşkınlık çıkaran varsa elbet cezasınıda çekecektir.

Walla kim yapıosa helal olsun işini o kadar iyi yapıoki şu konuştugumuz şeylere bak.

asıl mücadele edilmesi gereken şeyler ekonomi, işsizlik vs vs olması gerekirken gündemi ole güzel hazırlıolarki bizde bu tip meselelerle birbirimizi yiyoz gerisini unutuoz.

Gercekten o büyük adamlar kimlerse helal olsun

o zaman şöyle bir sonuçta çıkarar mamızda bi kusur olmazz

(yorumum bu habere göredir ister katılırsınız ister katılmazsınız)

sarıklı ,cüppeli, türbanlılar için yeni bir tanımlama

ateisti var satanisti varr tangalısı var küpelisi varr var oğlu varr

bu tip kıyafette olanlardan her şey beklenir

ama biz malımızı 100 metreden tanırızz kim kimdirr ii bilirizz esnafın yaptığı provakasyondur..madem öylee satma şerefsizz provakasyon olduğunu düşünüyorsan vatansever insan gibi davranıp malını satma hepsi satıldı dee...ne oldu para kazanmak için şerefini satıp sonra provakasyon yaygarası yapıyorsun....
az kazan o zaman şerefliysen senden zorla mı satın alıyorlar satmama özgürlüğün var sana kimse gelipte niye satmıyorsun diyebilirmi sana yaptırım uygulayabilirmi serbest piasa

vatansever biri kesinlikle çıkarını düşünmez ..üç kuruş kazanmak için şerefsizlik yapmazz

şerefsiz insan üç kuruş çıkarı için vatanı satar şerefsiz insan iki torba kömüre kendini satar

biz görüyoruz provakasyonu bunun için şerefsiz esnaflara ihtiyacımız yok

bir ton insanı şerefsizLikLe itham ediyorsun
satan şerefsiz oy veren şerefsiz
e bu üLkede şerefi oLan tek varLık sensin o zaman..
şu an ki iktidarın çoğu oyunu iki torba kömürLe
ve yiyecek giyecek yardımLarıyLa aLdığını herkes biLiyor
Bu oy verenLerden birinin yüzüne veya o maLı satanLardan birinin yüzüne git söyLe
O zaman harbiden bu senin son ufkun oLur yiğit..
İnternette böyLe güzeL bir araç işte
Karşında muhattabın yok ya
SaLLa işkembeden haLi hazırda..

أĸяα;2639942' Alıntı:
bir ton insanı şerefsizLikLe itham ediyorsun
satan şerefsiz oy veren şerefsiz
e bu üLkede şerefi oLan tek varLık sensin o zaman..
şu an ki iktidarın çoğu oyunu iki torba kömürLe
ve yiyecek giyecek yardımLarıyLa aLdığını herkes biLiyor
Bu oy verenLerden birinin yüzüne veya o maLı satanLardan birinin yüzüne git söyLe

O zaman harbiden bu senin son ufkun oLur yiğit..
İnternette böyLe güzeL bir araç işte
Karşında muhattabın yok ya
SaLLa işkembeden haLi hazırda..

neden zoruna gidiyor

ya ne deseydim bu esnafa hemm provakasyon yapılacağına inanıyor hemde üç kuruş fazla kazanmak için satış yapıyor sonra çıkıp provakasyon yaygarası yapıyor sen bu insana ne dersin ...vatansevermi dersin

oyunu iki torba kömüre satan insanların yüzünede söylüyorum söylemediğimi nerden biliyorsun ne deseydim vatansever mi deseydim

benim bilinçli halkım iki torba kömüre kesinlikle tenezzül etmez

işkembeden sallayan varsa o ben değilim...

provokasyona gerekmi var, ramazan ayında açık lokantaları taşlıyan elemanlar varken, uzun saçlı küpeli erkeklere öcü gibi bakan ve gördüğü yerde dövmeye kalkan hatta döven elemanlar varken... provokatörlere ihtiyaç yok,
ailelerin hoşgörü dini olan İslamı çocuklarına yanlış öğretmelerinden dolayı, İslam insanların özgürlüğünü kısıtlayan bir din haline geldi, bazı aileler çocuklarına öyle bir eğitim veriyorlarki elemanlar kendini mücahit sanıyorlar sonrada sen şuranı kapa buranı kapa sen küpe takma gibi efelik taslıyorlar,
tehlikeliler

satanist tipliler bile hidayete ermiş:))) vay anasını be

Geri