Küpe ve Uzun Saç Erkek Adamı Bozarmı

Küpe ve Uzun Saç Erkek Adamı Bozarmı

• Evet Bozar

Kullanılan: 17 42.5%
  • Hayır Bozmaz

Kullanılan: 20 50.0%
  • Kararsızım...

Kullanılan: 3 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
yakışan saçını da uzatsın küpesini de taksın, şıkır şıkır gezsin, kime ne :smile: ama Allah kayıra önü dışında bir yeri göremeyenler sapanla kafaya taşı indiriverir... dikkatli olmak lazım

bakınız: post modern mahalle baskısı

Yakışanı Bozmaz :melek

saç yine bazılarına yakışıyor amenna ama küpeyi asla yakıştıramıyorum
smiley11.gif
smiley11.gif

Erkekten Erkeğe Değişir Mesela Beni Bozar ...

niye bozar arkadaşLar
açıkLayabiLir misiniz?
Lütfen bu kadar şekiLci oLmayaLım!

Kimseyi Yargılayamam Zevkler Ve Renkler Derim...
Şekilcilikle Alakası Yok mr.aLi Yetiştiriliş Tarzı Diyelim ...

yanLış anLama ÇaKıR
ben geneL oLarak yöneLttim bu soruyu?

Estağfurullah Yanlış Anlamadım mr.Ali
Sadece Neden Yapamayacığımı Açıkladım Kardeşim,
YapanaDa Birşey Diyemeyis Tabii Herkesin Özel hayatı ...

Bana yakışmaz....

ama kendine yakıştıranı neden bozsun ki....!

bağdat caddesinde saat 23:59 dan sonra gezenlere gayet yakışıyor. hatta bir çok kadından daha çok yakışıyor diyebilirim...! önemli olan kendine yakıştırmak...!

erke dedinmi adam gbi adam olması lazım öz sözü bir olması gerek...:smile:

Bence önemliolan yakıştırmaktır..

Uzun saç bir yere kadar bazılarına yakışıyor. Verdiği şekil ve kestirdiği tarzda önemli uzun saçta. Küpe ise çevremde özellikle kız arkadaşlarım çok yakışcağını düşündüğünü söyledi ama erkeklere yakıştıramıyorum şahsen. Bir bayan takısı olarak görüyorum.

küpeyi eskiden köleler takırmış diye duymuştum erkek erkek gibi kalsın okadar

böyle bişeyi konuşmak ne kadar saçma. kişisel tercihleri başkasının eleştirmesi ne kadar büyük acizlik =) Allah kimseyi bu kadar aciz bu kadar çaresiz bırakmasın =)

burda küpe takanlara laf eden onlara erkek değil diyen arkadaşları tek tek karşıma bekliyorum =) erkekliğin yürekte bittiğini bilemicek kadar erkek olmayanların yorumlarını okuduk. erkekliğin adamlığın ağır olmak sakin olmak kimsenin arkasından konuşmamak olduğunu bilmeyen insanların küpe takanlara ya da uzun saç bırakanlara laf etmesi gayet normal. Allah yaratırken birazda akıl verseymiş iyi olurmuş

yakışanı da yakışmayanı da takıyor..olmuyor beyler olmuyor..=)

şaka bi yana karşı değilim..erkekliği bozacağını da düşünmüyorum..

bu sadece tercih meselesi o kadar.. ve biraz da yetiştirilme tarzıyla daha doğrusu içinde bulunduğun kültürle alakalı bişey..

Geri