Küçük Tevhide’ye nasıl kıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığın yoruma bir bak: "Biz başörtüsünü sancak etmişiz.. Siz birkarış eteği avuç içi
kadar mayoyu.." İşte siz bu kadarlık adamlarsınız...Bizler bikiniyi sancak etmişiz ha...Böyle alçakça bir yorum görmedim...Sözlerine dikkat et arkadaşım yoksa çok ağır konuşurum...Bizlerin namus ve müslümanlık anlayışı sadece bizi ve Allah'ı ilgilendirir..Bizler asla bikiniyi namus sancağı olarak görmedik...Bizlerin müslümanlık anlayışını yargılamadığınızı söylüyorsunuz ama yalan söylüyorsunuz...İnsanları Allah'ın adını kullanarak korkutan, Allah korkusunu empoze ederek insanlara bazı şeyleri yaptırmaya çalışan sizin gibi karanlık zihniyetli adamlar dinin en büyük düşmanlarıdırlar...Yukarıda "tesettür İslamda başlangıçtır" demişsin...Sen daha kendi dinini bilmiyorsun arkadaşım...İslamda başlangıç nedir??? Kelime-i Şahadet...dimi..Müslümanlık için ilk adım Kelime-i şahadettir..İslam'ın 5 büyük şartını bilmem hatırlatmama gerek varmı...5 büyük şartta tesettürümü başlangıç olarak esas almış...Kendi söylediklerine kendin bile inanmıyorsun eminim...Sen git bunları öğren sonra ders vermeye kalk...
Görünen her bir saç teliyle zina yapıldığını var sayan sizler: Dinimizin dahada yayılıp genişlemesine, hristiyan ülkelere dinimizin güzelliklerini anlatıp onları müslüman olmak için yüreklendirmeyi engelleyen ve Allah'ı cezalandırıcı olarak gösterip onu sevmeyi değil ondan korkmayı öğreten sizler..İslamiyetin önündeki en büyük engellersiniz...Sizler yüzünden dinimiz baskıcı görülmekte ve müslümanlığın yayılması engellenmektedir...Dinin en büyük düşmanları da işte senin gibi dinci görünüp ama o dini başka toplumlara baskıcı gösterip yayılmasını engelleyen insanlardır...Çünkü dinimizde en büyük günah dini kullanarak insanı o dinden uzaklaştırmaktır...İşte sen ve senin gibilerde Allah'ın o güzel adını kullanarak insanları korkutmayı ve sindirmeyi esas almışlardır...Bu yüzden de dünyada din savaşları vardır...Bana sakın demogoji yapmaya kalkma arkadaşım...Söylediklerine ilk önce kendin inan sonra bizleri inandırmaya çalış...Ve sakın ama sakın bizlerin Müslümanlığını ve Allah sevgisini yargılamaya çalışma...Senin haddin değil bu...Bizler hem Müslümanız hem de Atatürkçüyüz varmı diyeceğiniz....

sen hep ağır konuşsan nabarsınki?
Kendi hafifLiğini göstermekten başka..
içi boş oLandan her zaman çok ses çıkar bunun biLincindeyiz..
Benim orda verdiğim biLgiLeri o kadar basidinden yorumLamışsın ki
Zaten bu senin neyi ne kadar yaşadığının ispatı durumunda
Tesettürün neden başLangıç oLduğunu gayet iyi açıkLadım
Ama bizim zihniyetimizi sorguLayan sen keLime-i şahadetten bahsediyorsun
Ben bir bayan için başLangıçtır dedim dine giriş açısından başLangıç demedim
BirşeyLeri size anLatırken iLk okuL öğrencisi seviyesini inip mi anLatmaLı?
Ben Allah´ın adını kuLLanarak insanLarı korkutmuyorum
Allah´ı sevdiğini söyLeyip O´nun yoLundan gitmeyen insanLara
Allah´ın 99 isminden uygun oLanı ve anLamını söyLedim ki
sevipte sevgisine Layık oLmadığın Rabbini iyi tanı diye
iyi be ne kadar cüretkarsınız
Baban biLe Lafını dinLemediğinde bir kez affeder iki kez affeder
üçüncüsünde patLatır ensene tokadı
Ama ben Allah´ı seviyorum ama sadece seviyorum
yoLundan gidiyormuyum? Hayır...
Eee bunun bir cezası karşıLığı oLacak mı? Şüphesiz...
Bunu başkaLarı size hatırLattığı zaman neden kötü hissetmek yerine
EfeLenmeye kaLkıyorsunuz ki?
Bana istediğin kadar efeLen asLanım
istediğin kadar da ağır konuş
Ben doğru biLdiğimi konuşmaktan vaz geçmem
Benim yüzümden de dininden soğuyacak adam varsa eğer
o dine hiç mensup oLmasın
İnsanLarın yaptıkLarıyLa davasından dininden soğuyacak bir insan şekLi yok
Allah´ı sadece sevmek yetmez bunun biLincinde oLun
sevdiğin kadar korkacaksın ki o zaman bu kadar geniş yürekLi oLabiLiyormusun bakaLım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri