Sen ve senin gibiler inanki miğdemi bulandırıyorsunuz...Sizin gibi düşünmüyoruz, sizin gibi yaşamıyoruz bazı şeyleri...Pek çok konuyu ve olayı algılayış biçimlerimiz sizden farklı diye neden tahammül edemiyorsunuz bizlere....Ben hem Müslümanım, hemde Atatürkçüyüm varmı diyeceğiniz..Sizin gibi düşünmek ve sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değiliz...Ama senin gibi çürükçül zihniyetli insanların namus anlayışı ve müslümanlık anlayışı ne yazıkki türbanla sınırlı...İslamiyete en büyük kötülüğü de işte bu noktada yapıyorsunuz...Müslümanlığı ve namuslu olmayı türbanlı olmaya indirgiyorsunuz...Namus türbanda değil yürekte ve davranıştadır...Müslümanlık erdemli olmayı ve yürekli olmayı gerektirir...Ama sizde o yüreğin olduğuna asla inanmadım ve hala inanmıyorum...Benim başı açık ablamın, namussuz olduğunu ima ederek küçülen adamlarla paylaşacak ve konuşacak bir şeyim yok benim...
Miden buLanıyorsa eğer bence aynaya çok baktığındandır
Bizim gibi yaşamadığınız ve düşünmediğiniz için biz değiLsiniz zaten
Hangi konuyu nasıL aLgıLadığın kişiseL probLemindir ancak mevzu Din oLduğunda
tek aLgı vardır ki o da Kur-an ve Sünnet.
Bizim gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değiLsin ama şunu unutma bizde sizin gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değiLiz.. Burası İran değiL ondan bayanLar başLarını örtmeden özgürce gezebiLir caddeLerde ama burası israiL de değiL ama bayanLarın ibadet özgürLükLeri kısıtLanıyor.. Siz bizim gibi düşünmek ve yaşamak zorunda değiLken
neden bizLer sizin gibi yaşamak zorunLuLuğuna tabi tutuLuyoruz?
Kıçınızı yırttığınız özgürLük anLayışı bu mudur?
Bizim gibiLerin isLam anLayışı türbanLa sınırLı değiL
ama tesettür İsLamda başLangıçtır..
yaLnızca Allah´a tesLim oLduğunun başLangıcı..
ve bu bağLamda esasen İsLama kötüLük eden bizLer değil sizLersiniz..
Sırf hükümet antipatiniz yüzünden her tesettürLüyü her dini için yaşayanı her dinini savunanı akpLi oLmakLa bağdaştırıyorsunuz kafanıza göre onLarı küçük görmeye çaLışıyor ama asLında kendi acziyetinizi dışarı vuruyorsunuz
Bu üLkede müsLümanLık hiç bir siyasi oLuşumun tekeLinde oLmamakLa hiç bir oLuşumun tekeLine sığdırabiLeceği bir akım değiL Yeryüzüne inen en büyük rahmettir..
MüsLümanın erdeminden ve yüreğinden bahsediyorsun ya
Ne güzeL Türkiye be ben erdemLiyim mangaL gibi de yüreğim var
eee eLde tutuLur neyin var arkadaşım?
Şimdi iLk okuLdan beri öğrendiğin imanın ve isLamın şartLarını yeniden mi beLLeteLim sana?
MüsLümanLık farzı yapmayı ve Sünnete uymayı gerektirir asLanım
Madem erdemLisin mangaL yürekLisin
sıyrıLırsın nefsinden beden insanı oLmayı bırakırsın
O zaman bize siz demeyi bırakır sende VAHDET´in istekçisi oLursun
Ve bizim ağzımızdan biLe çıkmayan başı kapaLı namusLu başı açık namussuz deyişinden de sıyrıLırsınız.. Çünkü asLında bu ayrımı yapan sizLersiniz.. Biz başı açık veya mini etekLi veya bikiniLi bayanLarı hor görmek namusunu sorguLamak gibi bir amacımız yok sadece onLar için üzüLmekten öteye gitmez düşündükLerimiz ondan siz değiLiz ama siz Allahın farz kıLdığı bir emri ve bu emri inançLarı doğruLtusunda yerine getiren insanLarı hor görür hakir kıLarsınız..
Biz başörtüsünü sancak etmişiz.. Siz birkarış eteği avuç içi kadar mayoyu..
Ondan biz birLik dedikçe siz dirLik bozuyorsunuz..
Bir hususu daha diLe getirmek istedim
öyLe basit arkadaşLar var ki aramızda cehaLeti kLavyesine yansıyan
100 sene önce türban yoktu 200 sene önce çarşaf yoktu
İsLam TarihiyLe iLgiLi bir satır biLgisi oLmayan arkadaşım
çıkmış burda beyin fırtınası yaptırıyor
arkadaşım..
Kimisi sırf başıma toz kaçmasın diye takar kimisi Allahın emri oLduğu için takar kimisi de nefsinden sıyrıLıp öcü dicekLerini biLe biLe sadece Allaha tesLim oLduğu için takar
Baş örtüsü oLur yazma oLur türban oLur çarşaf oLur
Herkesin Allah´ a duyduğu yakınLık başkadır
Bunun ortak noktası beden ve nefis insanı oLmaktan sıyrıLıp
Allah´ın emrine biat edip kapanmaktır
Tesettür bayanLarda namahrem böLgeLerin görünmeyecek şekiLde kapatıLmasıdır..
Ama üstünLük sadece Takvadadır..