Kör Bıçağım.. - - [Feryall'ime GeLsin]

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Altın Üye
Reaction score
0
bak2.jpg

bir gün artı bir gün daha
bir günahtı her gün daha
bir gün aktı gözyaşlarım
durmadı, durmadı

yemin olsun bir gün daha
dedim olsun bir gün daha
senede bir bir gün daha
olmadı, olmadı..

önlerime duvarlar örseler
kara sevdam hergün öldürseler
kör bıçağım kimseleri kesemem
beni yine beni yine teninle bileseler

bak.jpg

gözlerimi kor demirle delseler
üzerimi topraklarla örtseler
saplı durur rengi gözlerinin
sana kayar, sana kaçar, yine deli aklım benim saklı durur..​

bak3.jpg

:melek:melek:melek​

eLLerine sağLık
kırmızı hemşo

emegine sagLik teşekkürler Kirmizi.

iyilikle diorum sana.. laflarına dikkat et.. postları siliorum .. bu konuya uğramada ne yaparsan yap..:goz:

kör testere:):)

Ellerine sağlık aplam =)

Feryall kelimelere sıgmayan kişilik, o kadar hayat dolusunki seni yakından tanıyanlar gercekten çok şanslı =), hep böyle kal bide ben oraya geldiğimde bi daha satma :hih

Çok güzel şiirmiş. Keşke benim de bu kadar sevdiğim arkadaşlarım olsada bizde bir birimize böyle güzel şiirler hediye etsek. Ama olmuyor işte . Kötüyüm ben kötüyüm...:saskin

Feryall kelimelere sıgmayan kişilik, o kadar hayat dolusunki seni yakından tanıyanlar gercekten çok şanslı =), hep böyle kal bide ben oraya geldiğimde bi daha satma :hih

pis neco tşkler de iftara bir saat kala arıyosunuz toplanmışsınız sen de gelsene diyosunuz hıh ben darılomıorum da satmış mı oluorum yani hıh ben evin tek kızıyım bilşmem hatırladın mı :W sofra falan hep bana bakar hıh kalkacam da hazırlanacam da sultanahmete gelecem de ooooooo bana bi gun oncesinden haber vermıosunuz hıh zaten aradıgınzda da gelmicegini bilioduk ama yine de bi arayalım demediniz mı hıh hıh hıh :eek:ut:

çok güzel bi jest olmuş yahu çok güzel bi paylaşım
teşekkürler kırmızı

pis neco tşkler de iftara bir saat kala arıyosunuz toplanmışsınız sen de gelsene diyosunuz hıh ben darılomıorum da satmış mı oluorum yani hıh ben evin tek kızıyım bilşmem hatırladın mı :W sofra falan hep bana bakar hıh kalkacam da hazırlanacam da sultanahmete gelecem de ooooooo bana bi gun oncesinden haber vermıosunuz hıh zaten aradıgınzda da gelmicegini bilioduk ama yine de bi arayalım demediniz mı hıh hıh hıh :eek:ut:

Sultanahmetmi :saskin, biz o gün bakırköydeydik :D. Bu aralar fazla ders calısıosun sanırım :D

banada böle şeyler yazan neden yok...:D:D

Sultanahmetmi :saskin, biz o gün bakırköydeydik :D. Bu aralar fazla ders calısıosun sanırım :D

lafı cevirme neco ne farkeder ramazandakalmış o gun unutmuşum yeri de hıh başka seyler de soledik hıııh
hazırlancam da kalkıcam da
bakırkoye gelcem de
abime de kıl oldum madem organizsyon var hıh ne di,e ahber vermıosunuz erkenden tüüü
fatma olmasa benı düşünen yok :W acıtasyondur :W:W:W:W

Geri