KöPRüDe NaMaZ SHoW

bu gerçekmiii resimler neden net değil...

namaz kılacak yer yokmuymuşş

namazlarını biraz daha tutamamışlarmı.

kazaya bırakma die bişii yokmu

peki seyehat halindeyken hastayken ibadetten muaf değilmiydii...görünen okii siyasi bir şovmenlik var demek araçtan inip namazını yapıyor yuhh artıkk diecek laff yokk ..namazı bile kullanıyorlarr

şov yapmak için namazı kullanmışş şerefsiz yobazlar

ίииuεи∂σ;2611845' Alıntı:
Garipsenecek bir durum göremiyorum.Trafik sıkışık ve Namaz vakti geçmek üzere ise ve insanlarda orada kılacak başka bir yer bulamadıysa bulduğu müsait bir yerde Rabbine karşı olan vazifesini ve şükrünü yerine gitirmişler -inşaallah niyetlerinde riya yoktur- . Rabbim onlardan razı olsun.

arkadas en iyi sekılde anlatmıs...

Camide biri kalp krizi geçirir kimse namazını bozup adama yardım etmez. Namaz bitince iş işten geçer...

Şimdi bu adam namaz vakti yolda çekiyor arabsını sağa... Sağ tarafta ne olur Emniyet şeridi. Hadi oda yok Boğazın orda park yapabilecek açık yer var mı ? Sıkışan trafiği sıkıştırmak ilgiyi üstüne sürücülerin dikkatini dağıtmaya ne gerek var...

Tıpkı Camiide kalkp krizi geçirene yardım etmemek gibi bir şey bu... Sokağın ortasında direk indirek Show Bu...

Memleketimde Her türlü yuhaflığı bulmak Mevcut...

hani ben göremedim ya bunlara inanmayın profokasyon bunlar haber olsun da torba dolsun hesabı yapacak şey yok ülkeyi karıştırıyolar bide özel habermiş zuahah

Türkiye her konuda olduğu gibi yine kutuplara ayrılmış.en ufak bir konuda bile biz site sakinleri nasıl bölündüysek ülkede daha beter bir duruma doğru hızla gidiyor.bu seneryolar yıllarca ülkemizde pek çok kez sahneye konuldu şimdi tekrar konulmak istiyor milletce bizde elimizden geleni yapıyoruz.eminim bir yerlerde birileri bize bakıp bakıp hiç akıllanmıyacak bunlar diyodur.

Geri