Köpek

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Sabaha karşı köpeğimin hırlamasıyla uyandım..Gözümü açıp dışardan gelen herhangi bir ses olup olmadığına kulak kabarttım!Daha önce bu saatlerde,koridorumda gençten bir hırsızla göz göze gelmişliğin endişesi kapladı yeniden içimi…
Lady’e hırlamasını ciddiye aldığımı göstermek için “tamam kızım” diyerek yatağımdan kalktım ve sabahlığımı giydim el yordamıyla..
Işık görmek istemediğimden ve sessizliğin derinliğinin verdiği rahatlıktan,karanlıkta yatak odamın kapısını açtım..
Koridora genişlik hissi yaratsın diye yaptırdığım boy aynasının önünde kıpırtısız bir çift ışık vardı…Mum ışığından bile daha zayıf bir çift ışık…Korkudan çok merak duygusuyla o yöne doğru ilerlerken Lady’nin acıdan kaynaklananlara benzer bir inlemeyle yatak odasında kaldığını fark ettim…
Koridor lambasının anahtarına uzandım..Her zamanki yerinde olmadığını anlamam içimdeki merak duygusunun yerini tedirginliğe bırakmasına neden oldu…
Yatak odama dönüp oranın ışığını yakmalıyım diye düşündüm ve geri dönüp lambayı açtım..Aydınlık alkolden kızarmış gözlerime tuz biber oldu diye düşünüp koridora yöneldim ve aynanın önünde tüm çıplaklığı ile gördüm onu….
Donakalmıştım…
Koridordaki yolluğa çişini yapıyordu!Bunca zamandır köpeğim olduğunu sanmıştım bunu yapanın…
O da beni fark etti….
Çığlık atmak istedim!Hırsız olsun istedim!Bayılmak istedim,ayılınca bu halden kurtulmuş olmak için!Ama en çok uyanayım istedim bunun bir rüya olduğunu ümit ederek…
Çok kısa bir süre kaldık karşılıklı sessizce…Bana bin yıl gibi gelen kısalıkta bir süre…
Kafasını havaya kaldırıp, gözlerime baktı….Mum ışığı olduğunu sandığım kırmızı gözlerinden tiksinti olduğu besbelli bir ifadeyle beni tepeden tırnağa süzdü…Uğultuya benzer bir ses çıktı minik ağzından ve çarpık dişlerini göstererek tısladı…..
Çırılçıplaktı…Üşümüyor mu diye düşündüm….
Bunu ona sorsam acıdığımı düşünüp bana sevgi duyar mıydı ki?
Denedim…Ağzımdan tek kelime bile çıkmadı….
Hala göz gözeydik…Ve hala tiksinti vardı gözlerinde…Ömrümde gördüğüm en sıska kollara ve en minik ellere sahip olduğundan olsa gerek artık korkutucu gelmiyordu…
Kim ya da ne olduğunu,nerden geldiğini,niye çıplak olduğunu,evimde ne aradığını ve neden halıma çiş yaptığını sormak istiyordum…
Soramıyordum…
Soramadım da…
Tıslayarak koştu ve kolumu ısırdı…Sabahlığın dışından geçirdiği dişlerinin, kol kemiğime kadar dayandığını hissettim…
Bir metrelik boyu ancak koluma uzanabilmesine neden oldu diye düşünüyorum şimdi anlatırken..Ama o kadar çok canım yandı ki ısırdığı yerin kopacağından emin. O lanet minik ağzın nasıl bu kadar güçlü olduğunu düşündüm gözlerimden gelen yaşlarla….
Tekme attım can havliyle kolumu bıraksın diye….
Dengemi kaybedip yere düştüm ve bu benim kurtuluşum oldu…
Kolumu kanlar içinde bırakıp salon kapısına doğru koştu tıslamasının şeklinden mutluluğunu biliyordum….
Korkudan,acıdan ve kurtulmanın sevincinden bayılmışım….

Kendime geldiğimde Lady yüzümü yalıyordu…Kolumdan akan kanı fark etmemle olanları hatırlamam bir oldu ve sabahlığın kuşağını çıkarıp sıkıca sardım ısırığın üst tarafını…
Hemen kalkıp salona doğru koştum..bütün ışıkları yakıp pencereleri ve kapıları kontrol ettim ama hepsi içerden kilitliydi…
Mutfağı,yatak odamı,misafir yatak odasını ve banyoyu bile yokladım..Sabahın beşinde bütün ışıklar açık evin her köşesine bakmış olmama rağmen, bir yabancının evime girdiğini kanıtlayacak tek bir ipucu bile yoktu elimde….Kolumdaki diş izinden başka…
Koluma baktım..Kanama durmuştu!Ama diş izleri sayılabilir şekilde belirgindi…Banyoya gittim ve acı ile kıvranarak ılık su ile pansuman yaptım ısırığın yerini..Yüzümü yıkadım ve kendime inanamaz gözlerle baktım banyonun aynasından…
Kime anlatabilirdim bu sabah yaşadıklarımı?Ablamı aramayı düşündüm önce!Çok korkardı!Hemen beni almaya geleceğini ve eve tekrar kolay kolay dönmeme izin vermeyeceğini çok iyi biliyordum….
Bunun olmasını istemediğimi fark ettim birden..Ve hiç korkmadığımı garip bir heyecanla…Kime anlatırsam anlatayım ablamın kulağına gideceğini bildiğimden ağzımı kapalı tutmaya karar verdim..
Nasılsa kış mevsimiydi ve kolumdaki diş izlerini saklamak için hiç çaba göstermem gerekmeyecekti…
Tekrar karşılaşacağımızı biliyordum ve bunu sabırsız bir merakla bekliyordum…
Kuduz aşısı olup olmamam gerektiğini düşünerek döndüm yatağıma…Lady yorganın altında beni bekliyordu…
Uyumam gerek artık diye düşündüm…
Ve uyudum….

yaw measıjını iyi anladık wallah güzel bir hikaye çok gerçekçi..gerçekçi diom çünkü gördüğün şeyden korkmamışsın ve kolunu ısırmış kaçmış neden acaba?:)

ya ben anlamadım o gördüğün neydi? senin köpeğinse nası sonra yatağına gelip yüzünü yaladı hiç bişiy olmamış gibi 8) eğer lady değilse bunca zaman köpeğim olduğunu zannediom demişin kısacası ben anlamadım :)

kardes iyi sallamışsın beaa çok detaylı düşünmüşsün

ii de cin olsa ısırmaz ki ben gördüm öyle bi huyları yok uzaylıydı galiba seninkiler

abi çok ii bi hikaye ço korkarak okudum peki ısıran şey tam olarak neydi?

ilginç.tek kelimeyle ilginç diyorum.başka bir şeyde gelmiyor aklıma.

:durdurun altım ıslandı be bu ne

Geri