Köpek Vahşeti ( yorumsuzz )

çok kötü hissettim bir canlıya bu yapılabilir mi....

Çok acıdım köpeklere.Ama heriflere yapmak istediğim işkenceleri düşünmekten kendimi alamıyorum.

abi ALLAH kimseyi bu lanet olası vicdansız insan kılıklı yani bunlara verilecek bir sıfat bile bulamıyorum ne desem dediğime hakaret olacak eminim aslında bunları yapanların o suçsuz qünahsız çocuklarını alıp karşısında aynılarını yapacaksın ki !!! neyse bu qünün yarını misali bu tarafın öteki tarafıda var :mad::mad:

Bu Herİflerİn Yatacak Yerİ Yok Ya Bunlari YaŞatan Mİlettİn De Devletİn De....................

Allah CezaLarını Versın Cok kotu bısı !
Beyaz kopek Cok kotu cırpınıo :(

insan değiller bunlar valla ...

TŞk Ederİm Elİne Emeyİne YÜreyİne SaĞlik İİkİ Varsin Ya

O Serefsİzler Zavalli Hayvanlari Yİyene Kadar Dedemİn Korasini Yesİnler Hatta TÖvbe Yarabbİm Ya Ne Dİyeceyİmİ Bİlmİyorum

aq munun çocuklarına aynısına yapmak lazım sorry yani elimde deil yarısında kapattım zaten

şok oldum söyleyecek kelime bulmıyorum. bunlar insan olmamalı. başka birşey bunlar.

nasıl küfür edeceğimi şaşırdım ya

işin ilginci açlıktan değil zevkten yiyorlar çünkü dana yada koyn etinden pahalı, ben pekin'e gittiğimde görmüştüm içim acımıştı o akşam uyuyamamıştım...
% milyar insan aç kalsalarda birbirlerini yeseler bizde kurtulsak...
Ne ararsan onlarda grip desen en belalısı, uyuz desen en çabuk temizleyeni her bi b.k var...
İAğlıyorum yaa o sahne yeniden gözümün önüne geldi...
@&%/')

allah belalarını versin o.çocukları

Geri