.Köpek insan doğurdu.:.:.:

kRuMp

murcielago
HH Üyesi
Reaction score
0
Kıyamet yaklaşıyor mu ne? Köpeğin doğurduğu yaratık o kadar insana benziyor ki insan hayretler içinde kalıyor. Resimlere baktığınızda bana hak vereceksiniz.

kpek-1.jpg

kpek-2.jpg

kpek-4.jpg

kpek-6.jpg

kaynak

Allah sonumuzu hayır etsin...Diken diken oldum ...

kaynak nedir söyleye bilirmisin?

kardeş bu ne saçmalıktır ya yalan yanlış şeylerle milletin beynini sulandırmayın ya olur mu böyle şey

bir kere böyle bir şeyin oluşması imkansız Sperm ile yumurtanın birleşebilmesi için ikisininde kromozom sayıları eşit olması gerek bu insanda 23 köpeklerde ise 78 eşit değiLse zigot oluşmaz fotoshopla oynayıp burda milletin aklını çelmeye çalışMayın tamemiyle saçmalık

kardeş bu ne saçmalıktır ya yalan yanlış şeylerle milletin beynini sulandırmayın ya olur mu böyle şey

bir kere böyle bir şeyin oluşması imkansız Sperm ile yumurtanın birleşebilmesi için ikisininde kromozom sayıları eşit olması gerek bu insanda 23 köpeklerde ise 78 eşit değiLse zigot oluşmaz fotoshopla oynayıp burda milletin aklını çelmeye çalışMayın tamemiyle saçmalık

kaynak

...........

yav ne kadar boş yazanlar var. ne photoshop'u biraz aklınızı kullanın.
insan'ın özürlüsü doğuyorda hayvan'ın doğmuyor mu ?
al işte tüyleri yok birazda kemiksiz gibi hamurumsu şekilde yayılmış hayvan
insan'a falan benzemiyor.

konuyu açan arkadaşa niye yukleniyosunuz ki ne kadar art niyetlisin adama ilginç gelmiş belki o da sizin yazdıgınız gibi düşünüyor kendi yorumum valla oyle bişey olması tabiki imkansız ama belki benzetmeye çalışmak istedikleri içim benzetmişlerdir...

konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler..

Her geçen gün bu tip haberler çıkmaya başladı bir çoğu
photoshop lakin iyi çalışmlar yapıyorlar hakkını
vermek gerek ayrıca bilgi için tşk.

kuyruğu var şeyi var insana benzemiyorki zaten haber ajansının abartması:D

kaynağından tezim iyice doğruluk kazandı bu ne biçim kaynakdır kardeş kaynağın kaynığını bul sen bana kurtarmadı bu seni

arkadaşım kaynak dedin verdim işte hayret bişey ne yapmam gerekiyor sana bakanlıktan imzalı kağıtmı getirim burası güncel bölümü dikkatimi cekti verdim yaygara yapmya gerek yok konuya yorumunu yaparsın olur biter inan veya inanma orası ne seni nede beni ilgilendirir..

iyi forumlar

Geri