köpek alıcam yardım

bende bi tane Rott var güzel hayvandır.... zeki... akıllı.... vesaire =)

Kardeşim sağlam çevik bekçi köpek istiyosan ALMAN KURDU VEYA KANGAL ALICAKSIN beyeneceğine eminim ama kangalla başlama ilk alman kurdu al daha sadıktır ii günler.

acı çekmeye dayanıklı hayvan arıyorum. beni ısırmayacak tıfıl bişey olması tercihen.

İstediğin özelliklere uygun safkan kurt köpeği ile rott weiler'ı tavsiye edebilirim.

işte sana dayanıklı ve yakışıklı bir köpek SİBİRYA KURDU

Sibirya_kurdu.jpg

AMA ŞU VAR NERDE YAŞIYON DAHA DOĞRUSU KÖPEK NERDE YAŞIYACAK

ÇÜNKÜ 35 DERECEDE HASTALANIR

kopek_irklari_1_buyuk.jpg

BURDAN BAKIP ARAŞTIRABİLİRSİN

Bir dogo fanı olarak dogo al diyeceğim ama diyemiyorum; çünkü sen ilk kez köpek besliyeceksin sana sıkıntı çıkarır, Rotwailer'de aynıdır. Sen iyisi Golden Retriever veya Labrodor al, kontrolu ve bakımı nispeten kolay köpeklerdir. Herhangi bir köpek uzmanına danışırsan sana aynı şeyleri söylecektir.

1-Dogo Argentino bulabilirsen al...tabi eğitim vereceksen,kendin eğitim veremezsin çok şımarıklar...
2-American Pitbull TErier al,biraz çaba ile eğitimini verevilirsin,iç güdüleri yüksektir,sadıktır...
Ama bunlardan önce ilk yapman gereken köpekler hakkında bilgi edinmen,belli bir birikimden sonra alman...Yoksa hastalanır,itaat etmez,ölür...

rootweıller al derım:) ben bakıyorum 2 senedır ve gayat ii!!

Arkadaşım, 2 yıl petshop köpek ve kedi satışı işinde çalışmış biri olarak ve tecrübelerime dayanarak öncelikle istediğin köpek cinsindeki niteliklere uygun olanını tercih etmelisin...

1 - Bekçi Köpeği olmalı ,
2 - Çevik hareketli olmalı ,
3 - Sıcak ve soğuğa dayanabilmeli ,
4 - Koruma içgüdüsü yüksek olmalı ,

dediğine göre ; sana tavsiyem German Shepherd (Alman Kurdu ) kesinlikle...

diğer tehlikeli türleri sırf hava olsun diye alıp beslemek caka satmak hayvan dostluğu değildir bence...iyi düşün...

Herkes aynı kopeklerden bahsediyo.Bence gürcü çoban köpeği al biz şantiyede bekçilik için aldık gayet iyi sağlam bi köpek çok akıllı.yabancı yaklaştırmıyo .kangalın boyutları küçük olanı diyelim.kagal kadar devas değill.netten aratırsan gürcü veya kafkas çoban köpeği diye daha net bilgilere ulaşırsın.eğer canlısın görmek istersende kurtkoye yolun düşerse uğra.
[email protected]

Husky (Sibirya Kurdu) Hem Soğuğa DayanıkLı Hem Koruyucu + Karizma =)

ölümüne kangal köpeği derim fazla yemez uyumaz gece yaklaştırmaz gündüz ise uysal uysal yatar kurt köpeğinin 15 de biri yemek tüketir

Arkadasım Sana Rott Weiler'ı Tavsiye Edebilirim Benım 3 Aylık bı Rott'um Var cok Memnunum Aradıgın Tum Ozellık Var Onda Ama Yınede Bır Arastır Derım Yavru Almak Kolay Bırsey Deıl bebek Gıbı Onlarda Cogu Insan Dusunmeden Kopek Alıyor Ve Onca Kopek Sokaklara Atılıyor Bunun ıcın Iıı Bır Arastırma Yapmadan Alma Derim

haci adam ilk defa köpek alacam diyo ve rot diyosunuz onu besleyebilmek için bence biraz daha deneyimli olmak lazım
3 aylık ken tatlı oluyo ama 1,5 yaşında emin ol biraz değişiyo rot lar hırçındır ve diğer köpekler aile içindeki olaylara şakalaşmalara havlayarak veya oyunla cevap verirken rot lar iki aile birayinden hangisini dha çok seviyosa öbürüne saldırır bu defalarca ispatlandı ve o yüzden deneyimsizlerin rot beslemesine karşıyım tabi bu bence

Arkadaşım ben sana 2 süper öneri yapıyorum

1. Bullterrier
2.Dogoargentino

bu kopeklerin ikiside çok güçlüdür Bullterrier Pitbull a benzer ama daha güçlü ve çok saygılıdır sahibine karşı hiç bi sozunden cıkmaz kuzenımde var ordan bılıorm her hafta gorurum

Dogo da domuz avında kullanılır cok gucludur yakısıklıdır:D ikisinede bakmanı yavsiye ederim

hocam arkadaşındaki öle diye hepsi öle olmaz ayrıca bunların her ikisininde dövüş köpeği olduğunu ve diğer köpeklere karşı her an bir saldırganlık gösterebileceğini sölememişsin:durdurun

kangal diyorum başkada demiyorum

hocam hem sıcak hem soğuk dayanıklılığı diyor adam kangal sıçağa gelemez ve gerçek kangallar bağlanmayı veya dar bir alana kapatılmayı kabul etmez edeninde bi özelliği kalmıya akşama kadar yatıyo
:victory arkadaş bence sibirya kurdunu öneririm .. şu an benim var ve çok güzel bir köpek .. soğuğada dayanıklı , sıcağada dayanıklı .. bence tam beslenecek ve iyi bir bekçi köpek olabilir ... :victory

sibirya kurdu diğer bi adıylada halk dilinde haski ler sıcağa gelmez ve çok hareketli köpeklerdir ondan anlayıp biraz enerjsini boşaltmak gerekir ve eğer almankurdu kırmalığı yoksa bekçilikte sıfırdır ve unutma saf haskiler fazla havlamaz ulur istediğin kitaba bak bunda da komşularını göz önünde bulundur derim

bence almankurdu al her türlü hava koşuluna ve en önemlisi her sahibe ayak uydururlar sahibine karşı çok sadık ve uysaldır doğal içgüdüsü vardır sen köpeği yalaka yapma 8-10 aylıkken seni ve bahçeyi korumaya başlar özellikle geceleri merak etme,

tabi gönlümde yatan pitbull çünki ben hastasıyım ve hep pit besledim

bu arada bu kadar uzun yorum yapmama kızmayın uzun yıllar amcamın fabrikasının arkasında küçük bir çiftlik kurmuş her cinsten köpek üretimi eğitimi ve satışı yapmıştım üniverste bitince il değiştirmem vs bitirdi tabi

benim kanqallarım wardı 2 tane çok süper hayvanlar bahçeliyse evin onu al memnun kalırsın

kangal ı al alman kurdu al ne alırsan al koruma istiyorsan eğitim şart onun içinde eğitmen bulup eğitimli bir köpekte alabilirsin... ama sokak köpeği alıp onu eğitirsen oda işini görür... hem sokaktan ezilen sürünen bir köpeğin daha hayatını kurtarmış olursun...

bence ne alırsanız alın belli bir süre sonra sıkılıp ya da bu benim istediğim gibi olmadı diyip sokağa bırakmayın

ben orta okulda yamıştım o hatayı ve hala üzülüyorum

Geri