Köpeğin Sahibinden 10 Ricası

gercekten guzel bır paylasım arkadasım onlarda bızım gıbı bu hayatı paylasıyorlar bencede onlara bu hayatı ıyı bırsekılde yasatmak... benımde pekınesım var ewde cok sewımlı daha 4 aylık ve yazdıkların cok hos...yuregıne saglık kardesım...

teşekkürler arkadaşım.köpek sahipleri senin sayende
birkez daha düşünecek,yaptığı hataları anlayacak,benim gibi:(

bendede bi kangal var,ona bazen kızıyorum,öfkelenıyorum(ama bundan sonra asla olmayacak)
sonra pişman oluyorum.onlar bizim en sadık dostlarımız,onlara vereceğimiz zarararın
vebalini ödeyemeyiz...

evet gercekten gusel bı paylasım saollasın!!

valla cok isterim bana arkadaslık (en iyi arkadas) edecek bir köpeğim olsun ama şartlar müsaid değil köpeğim olmamasına rağmen etkilendim. Sağol

arkadaşlar çok köpeğim oldu, bitanesi sabah gidip akşam gelirdi daha yavruydu dişinin nedeni hasta oluşuymuş ve ölcek olmasıymış. sonrada yağmurlu bi günde ellerimde can verdi ağzından köpürükler çıktı:(((

ağlıcm şimdi ya bnm ufakken bi köpeğm wardı annemnköyünde ben arabaya binecekken paçamdan ısırıp beni oyalamıştı we birdahaki arabayla gitmek zorunda kaldm 1 hafta daha onunla birlikte geçti we ertesi sene köpek ölmüştü köye wardığımda :S pfff

Bu çok güzel bir uyarı köpeği olanlar daha dikkatli davranmalı bende köpek alırsam inşallah bunlara uyarım

Geri