:( Köpeğim Kaçırıldı.Çalınmadı Kaçırıldı :( :(

evet tıpkı bu ! daha öncede birine vermiştim ama onlar çok ağladı diye bir saat sonra geri getirdiler ve o da bnaa küsmüştü :D :) beni niye verdin gibisine 1 hafta konuşmadı benle :) aynı buydu ya ÇAKILm ! nasıl fotoğraf yüklerim.fotoğrafını koyayım

yaa bir ay oldu vereli herşeyi biliyorum tam acık adres değil ama mesela bilmemne lojmanında oturuyor onu biliyorum çalıştığı yeri biliyorum fakat tam bulamadım hala bakıyorum !' sizce alma hakkım olurmu bebeğimi

sonuçta anLaşmaya aykırı hareket etmiş
yazıLı oLmadığı için hukuki bir şey yapamazsın ama
sen de güzeLLikLe anLamıyorsa anLadığı diLden konuşur aLırsın yani
zaten goLdenLara zaafım var
ona yapıLmış yamuk bana yapıLmış demektir

GoLdenLer ÇaLınmasın Yeter Artık..

GoLden Fun CLup AçaLım ArkadasLar :hhmanD

Ama Known Giremez.. !! =D

siz ortak mı çalışıyorsunuz :) off aslında çok özledim ya benim evladım gibiydi o görseniz birde çokkk tatlııı :) 5 dk da oturu öğretmiştim :) çak otur merhaba hepsini ben öğrettim :( :(

evet katılıyorum GOLDEN FUN CLUP acalım forumda :)

çok zeki hayvanLardır
hem zeki hem çevik
yeri geLdiğinde ahLakLı

bence onu dışLamakLa en büyük hatayı yapmışsın
iç dünyasında fırtınaLar kopabiLir heyvancağazın

www.tinypic.com burdan resmi yükle code yapıştır. bakalım nasıl köpek belli mi olur bizim mahallede görürüm belki :)

o zaten evde fırtına kopardı çok :) parçaladı beni cok vahşi yetişti ya neden böyle oldu anlamadım :)
onudışlamadım annemin alerjisinden dolayı vermek zorundaydık. aslında kıskanıyordum
annem benden çok seviyordu :hıh :(

MozoLe Miяach;4350898' Alıntı:
GoLdenLer ÇaLınmasın Yeter Artık..

GoLden Fun CLuß AçaLım ArkadasLar :hhmanD

Ama Known Giremez.. !! =D

evet tıpkı bu ! daha öncede birine vermiştim ama onlar çok ağladı diye bir saat sonra geri getirdiler ve o da bnaa küsmüştü :D :) beni niye verdin gibisine 1 hafta konuşmadı benle :) aynı buydu ya ÇAKILm ! nasıl fotoğraf yüklerim.fotoğrafını koyayım

CLußuna mLußuna ßaşLatma ßeni Kanka :durdurun

Köpekte Çok akıLLıymış ya ßaksana Otur KaLkLar SahißeyLe KonuŞmaLar faLan gitti güzeLim Köpek

Geçen ay ßenimde Kurßagam KayßoLmuştu Fyonß Kuzenden Çıktı Ceßine atıp eve götürmüş Sophie ßence Fyonß Hakkında hukuki iŞLem ßaşLat :durdurun

Fуσηв;4350893' Alıntı:
sonuçta anLaşmaya aykırı hareket etmiş
yazıLı oLmadığı için hukuki bir şey yapamazsın ama
sen de güzeLLikLe anLamıyorsa anLadığı diLden konuşur aLırsın yani
zaten goLdenLara zaafım var
ona yapıLmış yamuk bana yapıLmış demektir

ßaksana Şu Postun güzeLLigine eLLerini öpim Kuzen Sen varya sen :hhmanD

Sana yapILan Yamuk ßana yapıLmıştır ßiLesin zuahaha :D

ßaksana Şu Postun güzeLLigine eLLerini öpim Kuzen Sen varya sen :hhmanD

Sana yapILan Yamuk ßana yapıLmıştır ßiLesin zuahaha :D

böyLe durumLarda söyLenecek tek söz var kuzen

baLdırına sağLık

Hepimiz GoLdeniz Hepimiz HayvanSeveriz :hhmanD

NoLuyo Yaw ßana.. :hhmanD

ßaşkan ..eRdem.. oLursa Açarız Fun cLup'u Tamam Mı Sophie*.. (=

Erdem Git Jandarmayı Ara ßuLurLar Köpeqini :hhmanD

Ben de iguana vardı askere gitmeden satarım dedim annem korkuyodu :) Askere gitmeden 1 hafta önce öldü hayvancağız. Hiç bişeyini de eksik etmedim yav evde tropikal ortam bile yapmıştım ona :(

Fуσηв;4350937' Alıntı:
böyLe durumLarda söyLenecek tek söz var kuzen

baLdırına sağLık

SagoL kuzen KuLak Memene SaĞLIK Göz ßeßegine Kurßan oLdugum

ßu goLDeNLer Çok akıLLıymış kuzen sen ßana ßende ßitane var diyordun ßana verirmisin onu :saskin

Özqür ßenım ßı GoLdenım Vardı.. Japonyada Kayßetmıştım.. Köpek Çok AkıLLı Çıktı Ta Japonyadan GeLip Türkiyede ßenı ßuLdu aLLah Seni İnandırsın :hhmanD

cok tatlı melegım :(
Kod:
[IMG]http://i44.tinypic.com/2v1rrc9.jpg[/IMG]

MozoLe Miяach;4350952' Alıntı:
Özqür ßenım ßı GoLdenım Vardı.. Japonyada Kayßetmıştım.. Köpek Çok AkıLLı Çıktı Ta Japonyadan GeLip Türkiyede ßenı ßuLdu aLLah Seni İnandırsın :hhmanD

Kanka :saskin ßende goLden istiyorum Sophie O köpegi ßuLup ßana Hedaye edermisin ßak söz Fyonß Kuzenin Gazaßından Korucam onu ceßine atip götürmesine izin vermicem telefonlarim 24 ßucuk saat kapaLı oLmicak :söz

SagoL kuzen KuLak Memene SaĞLIK Göz ßeßegine Kurßan oLdugum

ßu goLDeNLer Çok akıLLıymış kuzen sen ßana ßende ßitane var diyordun ßana verirmisin onu :saskin

senin de karın boşLuğuna ve bir adet uyLuk kemiğie sağLık

ben de retrievervar goLden deiL ama
param yetmedi goLdenini aLamadım 24 ayar saf goLden

2v1rrc9.jpg

yaa canım çOk üzüldüm gerçekten...

bende bu gün bi dobermanı sahibiyle beraber öldürcektim:durdurun

aMa seninki sevimLiymiş..
hadi seferber oLaLım kayıp resimLeri asaLım heryere yazık arkadaşımıza..

şimdi acaba aÇmı tOkmu ne haLdedir...

_________:melek

Durum AsLında Karışık Yaw.. ßişey CaLındımı PoLise Şikayet Ederdik..Sımdı Köpeqi Kaçıran Hırsız.. En Iyısı Erqenekon Mahkemesıne Sıkayet EdeLım.. =D

Geri