:( Köpeğim Kaçırıldı.Çalınmadı Kaçırıldı :( :(

Sophie*

New member
Reaction score
0
7 aylık bir goldenim vardı artık bakamıyorduk birine vermeliydik bir polis istemiş bizde yakın birazda olsa diye verdik telefon numarası istedik verdi konuştuk ama 1 gün sonra telefon kullanılmıyor dendi arıyorum ulaşamıyorum :( bebeğimi çok özledim :melek lütfen beeni affet annecim.:( lütfen meleğimm

Köpeqin Hackhell ForumLarınamı TakıLıyor ße Dostum.. (=

Köpeqini Verdiqin PoLisin Adını Soy Adını ßıLıyorsan En Yakın KarakoLa Git Sana Adresını VerırLer..

özür dilerim gereksiz bir konu olmus olabilir ama birden kötü oldum paylaşmak istedim üzgünüm çöpe atıyorum konuuyu

inşallah en kısaa zamanda bulursun........

aklıma kötü kötü şeyler geliyor... karakola gitmekten başka çaren yok ama bi hak iddaa edebilr misin? orasını bilmiyorum.

Adam kendisi polis zaten ama telefona ulaşılmaması ertesi gün insanın aklını çeliyor ve haklı olduğum yönünde şeyler hissediyorum !!

özür dilerim gereksiz bir konu olmus olabilir ama birden kötü oldum paylaşmak istedim üzgünüm çöpe atıyorum konuuyu

EstafuruLLah oLurmu öLe Şey..ßenım Demek Istedıqım Şey Keşke Köpeqinizi Emanet Ettıqınız InsanLarı Daha Iyı Araştırıpta Versenız.. Kımdır Nedır Nerde Oturur Adı Nedir Vb Vb.. Ögrensenız.. Dediqim Gißi Eqerki ßu Kişi ßir PoLis Memuruysa KarakoLdan İsim Soy İsim Verip ßu Kişinin Nerde ÇaLıştıqını ÖqreneßıLırsınız.. Ins En Kısa Zamanda Kavuşursun Köpeqine..

Bilirim köpek kaybetmenin acısını yani kendimden değil de eski kız arkadaşımın köpeği kaybolmuştu ordan biliyorum evladını kaybetmiş kadar üzülmüştü. Ben biraz sevinmiştim açıkçası çok korkuyorum köpekten o da benim tişörlerimi filan hep parçalmıştı :) Ne diyeyim inşallah bulunur.

bulurusn fazla ümitsizliğe kapılma...akıllı köpekse gelir seni bulur merak etme bulduğunda haberimiz olsun.........

de zaten köpeği adama vermişsin sanırım
yani adama ben hergün geLip görücem şartıyLa vermediysen yeni sahibi oLduğundan doLayı haber vermesi de gerekmiyor sanırım

Öncelikle geçmiş olsun : ( ;

Köpeğinizi bir günde bu kadar özleyecektinizde niye verdiniz peki demekten kendimi alamadım nedense ?

Sonrasında.

Üzücü gerçekten ama keşke bir ev adresi veya iş adresini en azından ilgili polis memurunun hangi karakolda veya birimde görevli olduğunu

öğrenmiş olsaydınız sizin açınızdan çok daha iyi olurdu ben şahsen bir cep telefonu numarasına güvenipte asla köpeğimi bir başkasına vermezdim

Not köpek beslemiyorum bu arada : )

bence katiL bahçivan

Fуσηв;4350836' Alıntı:
de zaten köpeği adama vermişsin sanırım
yani adama ben hergün geLip görücem şartıyLa vermediysen yeni sahibi oLduğundan doLayı haber vermesi de gerekmiyor sanırım

hayır hergün ben gelir bakarım demiştim söylemiştim hatta ertesi gün aradım direk kapalıydı telefon.bir daha ulaşamadım !!! :(

Vah Vah Gitti güzeLim GoLDen :(

ßen Knowndan ŞüpheLenıyorum.. Dün GoLdenLe Geziyordu Moda SahıLınde.. Sordum Kımın ßu Dedım,Sanane ßenı Sadece Tanrı YarqıLar Dedi..!! SuçLu Known..!!!

hayır hergün ben gelir bakarım demiştim söylemiştim hatta ertesi gün aradım direk kapalıydı telefon.bir daha ulaşamadım !!! :(

teLefon numarası eğer kendisine aitsen numaradan bi şeyLer buLmaya çaLış

sonuçta yeri yurdu beLLi oLması Lazım
1 günde tayin oLmadıysa bi yere buLunur eLbet adam

yaa bir ay oldu vereli herşeyi biliyorum tam acık adres değil ama mesela bilmemne lojmanında oturuyor onu biliyorum çalıştığı yeri biliyorum fakat tam bulamadım hala bakıyorum !' sizce alma hakkım olurmu bebeğimi

Buna mı benziyordu köpeğin? Bunlar akıllı köpekler O bulur seni merak etme.

dzgxoh.jpg

MozoLe Miяach;4350875' Alıntı:
ßen Knowndan ŞüpheLenıyorum.. Dün GoLden Gezdiyordu Moda SahıLınde.. Sordum Kımın ßu Dedım,Sanane ßenı Sadece Tanrı YarqıLar Dedi..!! SuçLu Known..!!!

Yok ßen Kaçırmadım Suçsuzum ßende Fyonß Kuzenden ŞüpheLeniyorum Çok Uğraştı ßu KonuyLa :hhmanD

Known !!! sen bahçivan mısın :)

yok ßen emm ıHMmmm ßen çaLDım köpegi :durdurun poListe çaLındı diyemedigi için teLefonu kapamıştır :durdurun

Geri