Köpük Partisinde Facia

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam

Antalya'daki bir otelde, köpük partisi sırasında köpük sıkma makinesinin elektrik
kaçırması sonucu akıma kapılan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

kopukbanyo.jpg

Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi
sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma
kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi
Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan
uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.

Yaralılar Anadolu Hastanesinde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin
cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma soruşturma
başlattı.

Kaynak

kundu'da çok güzel oteller var, ama bunu duymak beni üzdü.. Umarım turizme balta vurmaz..

tövbe tövbe güldüğüm seye bakyaa allahım sen beni affetde gülünmeyecek bişey değil yani :D:D

Allah dagina göre kar yagdirirmis .. ne ariyorsunuz orda .. gidin sakin takilin ..

Hiç üzülmedim açıkçası.. Rezillikten ahlahsızlıktan başka bişey değil...

yazık OLmuş yaff =(

Su ile teması olan herkez akıma kapılıp ölebilrdi. ama sadece 3 kişi ölüyor ve iki kişide yaralanıyor. bunun bir ders olarak algılanması gerkir diye düşünüyorum. Ayrıca Azrail siz nerede olusanız olun ne yaparsanız yapın sizede mutlaka uğrayacaktır.

Arkadaşlar ben o oteli çok iyi bilirim, ''Venezia Palace'' zalim bir yönetimi vardır birkaç yıl önce, günde 14...15 saat sadece karın tokluguna çalışan işcilerinin birçogunu hiçbir sosyal haklarını vermeden kapı önüne koydular tam bir aile yönetimi hakim, kapı önüne konan personelin birçogu aylarca ev kiralarını bile ödeyemediler bebeklerine süt alacak paraları dahi olmadı... Bu tür olaylara asla sevinilmez ama Allah soracak zamanı gelince yetimin hesabını....Sonuçta olan gene ekmeginin peşindeki gariban personele ve suçsuz turistlere olmuş Allah hepsine rahmet eylesin... Eminim o köpük partisindeki faciada ucuza kaçan yönetimin sorumsuzlugundan kaynaklanmıştır...

Nasıl Yaşarsanız öyle ölürsünüz.Nasıl öldüyseniz öyle haşrolunacaksınız(s.a.v)

Söze ne hacet. Hakkıyla yaşayana Selam olsun

zaten elektrik çarpmasa ALLAH çarpardı bunları :)tsk...

Geri