Kâzım Kanat' ı Kaybettik.

Açıkçası bir Fenerbahçe'li olarak çok da tarafsız kaldığını, sporun içinde çok bilerek değil biraz sataşarak yazdığını söyleyebilirim. Evete kanseri bir kere yendi ama kendi dediği gibi akciğerindeki poblemi yenemedi. 25 yaşında ve iki akciğerindede problem olarak onu iyiy anlıyorum. Hayatın bir nefes kadar yaşanabilir bir olgu olduğunu anlayarak vefat etti. Başta Beşiktaşlılar olmak üzere tüm spor camiasının başı sağaolsun...

Allah rahmet eylesin yakınlarına ve tüm beşiktaş camiasının başı sağolsun .

mekanı cennet olur işallah üzüldüm gerçekten de iyi beşiktaş'lıydı.

Gercekten Buyur bır spor adamıydı allah rahmet eylesin toprağı boL oLsun..

ßĻάςЌ ξάģĻę;3543627' Alıntı:
2003 Yılında Görüşme Şansımız Olmuştu Çarşının Hep Destekcisiydi Sordum Yıl 2003 Dedigim Gibi; Kazım Abi Bu Sene Bizim Yılımız Sence Bişeyler Olurmu Dedim Oda Aynen Şu Cevabı Verdı;Sezon Sonu Şampiyon Olamazsak Ben Bu İşi Bırakırım.İşte Bu Kadar Emindi.Ayrıca Ogluna Soyledıgı Şu Söz Diger Spor Yazarlarına Ders Olsun - Kalemini Kır Ama Satma.Mekanın Cennet Olsun Hocam.

bende en son pazar gunu gordum eniştem olur kendısı :( hemsıre hortumları değştirirken o antep macını seyredıyodu amerıkan hastanesındekı odasında

severek okuduğum Beşiktaşlı yazarlardandı, ölümüne çok üzüldük :(
başta tüm biz Beşiktaşlıların, ailesinin ve de sevenlerin başı sağolsun, mekanı cennet olur inş

Geri