Justin Tv neden açılmıyor

aynı sorunlar bendede var,bir kaç haftadır deniyorum olmuyor.siteye girmeme rağmen,playerler bir türlü bağlanı kuramıyor.daha önceleri izliyordum.bu konuyu çözen birisi varsa acil yardım bekliyoruz..
diğer arkadaşım gibi antisanür ve tüm dns ayarlarını denedim açılmıyor.
sayglar

arkadasım bendede aynı sorun vardı directx i güncelledim sorun çözüldü istersenız sızde bı deneyın.

Same shit here...

Cep telefonumdan izliyorum ama laptoptan yok izleyemiyorum.. Önceden izliyordum, ne DNS değiştirdim ne başka bir internet ayarı yaptım. Hala aynı, tek değişen artık Justin izleyememem.

aşırı talep var o siteye kilitleniyor pek de sağlıklı değil başlarda biz de baktık bir iki ama şu an ex oldu

Peki cep telefonuyla 1sn bile beklemeden sorunsuz girebilmemi neye bağlıyorsunuz?

barder, directx 10 yüklü zaten pc de..en son sürümüde sanırım bu...
bu işte başka bir şey var bana göre,ya yoğunluktan justin serveları bu kadar kişiye yetmiyor.yada digitürk ve ttnet bu işe kesin bir çözüm buldular,ama bu şekilde olsa kimse giremez.arkadaşım aynı ayarlarla evinde maç izliyor.ben daha önceleri izlerken şimdi izleyemiyorum.yokmu bu olayı çözecek birisi..

evet arkadaşlar bendede acılmıyor bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa cok sevinecez bende tüm ayarları yaptım ama sonuç yok yayın gelmiyor

antivirüs,güvenlik duvarı,ne varsa engelleyecek programları kaldırdım.ama yinede olmadı.modemi bile yeniden kurdum.hiç fikri olan yokmu bu konuda? siteye bağlanıyor,yazışmaları görüyoruz.ama player bir türlü açılmıyor.

justin.tv Açma Yöntemi (Programsız)

Ağ bağlantılarım'a girin ve (kablolu veya kablosuz farketmez) hangisi ise ona sağ tıklayın ve Özellik'lere girin ve TCP/IPv4'ün üzerine gelin ve Özelliklere tıklayın, aşağıda 1. DNS adresine 208.67.222.222, 2. DNS adresine 208.67.220.220 yazın ve Tamam deyip çıkın, işlem tamamdır.

Ağ bağlantılarım'a girin ve (kablolu veya kablosuz farketmez) hangisi ise ona sağ tıklayın ve Özellik'lere girin ve TCP/IPv4'ün üzerine gelin ve Özelliklere tıklayın, aşağıda 1. DNS adresine 208.67.222.222, 2. DNS adresine 208.67.220.220 yazın ve Tamam deyip çıkın, işlem tamamdır.

dediğin gibi yaptım .yine siteye giriyor ama player açılmıyor.değişen bir şey olmadı.

arkadaşlar ben TuneUp Utilities 2009 bu programı kurdum bilgisayara temızlık yaptım sorun çözüldu bi deneyın sizde isterseniz

arkadaşlar ben TuneUp Utilities 2009 bu programı kurdum bilgisayara temızlık yaptım sorun çözüldu bi deneyın sizde isterseniz

dostum,senin dediğin programıda kurdum ama nafile,yine açılmıyor.hiç bir değişiklik yok.
başka fikri olan arkadaş varmı?

dostum siteye giriyor ; fakat video açılmıyor demişsin , bir de http://get.adobe.com/flashplayer/ bu siteye girip , flash player ı indir ve browser ı kapatıp programı yükle , sonra browser a gir , öyle bi dene ...

video açılmıyor derken,ekran geliyor.sadece görüntü gelmiyor,yani player dönüyor,yayına bağlanmıyor.adobe flash player bende yüklü zaten.youtube ve diğer canlı tv kanallarını izliyorum.sadece justin tv de direk yayına bağlanmıyor.

sonunda açıldı justin tv,nasıl yaptın derseniz.ttnet aile koruma şifresi programını kaldırım ..bu kadar basitmiş.benim gibi sorun yaşayanlar bu programı kaldırıp girebilirler.
saygılar

zaten bizde oyle bır program yok dustum....

arkadaşlar nasıl maç izleniyor bi yardım lütfen

Arkadaşlar aynı sorun bndede vardı anti sansür programını kapatıp denedim ve düzeldi ;)

Arkadaşlar Görüntünün Nasıl Geleceğini Biliyorum Ama Bendede Bu Sorun Var.Justin Tv Daha Düne Kadar Açılıyodu Şimdide Adrese Giriyom Hiç Bişe Gelmeyi İnternet Sayfasında ki Ekran Beyaz Başkada Bişe Yok Bunun İçin Bi Çözüm Varmı???

Geri