jewel kırmızı koltukta =)

bahsi geçen 2 post silindi ..

peluş hanım size çok çok özel bir soru soracağım :emzik

hakkımda düşüncelerinizi alabilirmiyim acep recep :melek

bide beni ne kadar çoookk sevdiğinizi belirtin..içinizde kalmasın :sigara: dökün duygularınızı dökün dökün :sigara:

peluş hanım size çok çok özel bir soru soracağım :emzik

hakkımda düşüncelerinizi alabilirmiyim acep recep :melek

bide beni ne kadar çoookk sevdiğinizi belirtin..içinizde kalmasın :sigara: dökün duygularınızı dökün dökün :sigara:

bi yerden okudugum cümleyi yazacam senin için =)

seni seviyorum arkadaşım…
Yüzündeki gülümseme ve kalbindeki sevgiyle…

kaltuğa oturunya ? mutlumusun ? :)

evet cok mutluyum nası mutluluk kelimelere dökemicem :goz:

jewel kız Arkadasım see korktu neden yaş 16 ....190mm

Öncelikle infatuate yenge ßizlere ßöyle ßir şans verdiği için infatuateye teşekkür etmek istiyorum.

Madem mikrofon ßende sorumu soruyorum.Sayın Pelin hanım açtığınız konuları ßeğenen ve mesaj yazan üyelerden neden teşekkürlerinizi esirgiyosunuz.Teşekkür ßutonuna ßasmak zor mu geliyor? Cehennem_Zebanisinin de dediği gibi mesaja 5 ytl + teşekküre 10 ytl mi istiyorsun cidden:) ßunu ßir eleştiri,hakaret olarak algılama sadece meraktan sordum.

Madem gaza geldim 2. soruyo sormak istiyorum:)
Soru şu : Tavuk mu yumurtadan çıkmıştır.Yoksa yumurta mı tavuktan çıkmıştır ? :)

Saygılarımla iyi çalışmalar..

Öncelikle infatuate yenge ßizlere ßöyle ßir şans verdiği için infatuateye teşekkür etmek istiyorum.

Madem mikrofon ßende sorumu soruyorum.Sayın Pelin hanım açtığınız konuları ßeğenen ve mesaj yazan üyelerden neden teşekkürlerinizi esirgiyosunuz.Teşekkür ßutonuna ßasmak zor mu geliyor? Cehennem_Zebanisinin de dediği gibi mesaja 5 ytl + teşekküre 10 ytl mi istiyorsun cidden:) ßunu ßir eleştiri,hakaret olarak algılama sadece meraktan sordum.

Madem gaza geldim 2. soruyo sormak istiyorum:)
Soru şu : Tavuk mu yumurtadan çıkmıştır.Yoksa yumurta mı tavuktan çıkmıştır ? :)

Saygılarımla iyi çalışmalar..

ehehe genelde teşekkür ediorum konuma yorum yazanlara =) özellikle romantizmde ve wallpaper da actıgım konularda cehennemle aramızda olan bi şaka bu link yolladıgında bunu diorum ama hala para görmedim :)

2.sorunuza ise ben şöle diorum yumurta tavuktan cıkar yumurtadan cıkan civcivdir :D

Geri