Jet-skı üzerinde Tecavüz Olur Mu?

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Jet-ski üzerinde tecavüz!

Dünün manşeti; Marmaris’te dört turist kıza tecavüz eden H.K isimli aşçı tutuklandı!

Her yaz yaşanan kepazeliklerden biri daha… Turist kız güneşlenmek için gelir, bizim tatil sapıkları da kızların hayatlarını karartmak üzere çirkef bulutlar misali onları kollar.

Son tecavüz olayını okuyunca bermutat küfrü bastım.

Ve bizzat yaşadığım ‘turist kıza tecavüz’ vakasının, aklıma gelmesine engel olamadım….

Aşağıda sizlerle bir kez daha paylaşacağım olayı, biraz mizahi dille kaleme almış olmam ‘tüm bu azgın herifleri asmak gerekir’ fikrimden vazgeçtiğim ve olayı hafife aldığım anlamına gelmesin. Nefretim bakidir. Ama benim bir şekilde müdahil olduğum tecavüz teşebbüsü, bir jet-ski üzerinde gelişince, ister istemez olay da sulanıyor.

Buyurun bakalım şimdi yıllar öncesine 1997 yazına, Antalya’ya gidelim.

O günlerde bendeniz Beldibi’nde, Zigana Tatil Köyü’nün inşaatında çalışıyorum. Güzel de bir akşamüstüydü, cep telefonum çaldı. Arayan, sanayide inşaatla ilgili araç gereç aldığımız bir dükkan sahibi dostumuzdu. "Aman abla çabuk gel hayatımız kaydı, ancak sen halledersin bu işi" dedi, kapadı.

Yapmakta olduğum kaydırak maketini bırakıp yollara düştüm. Şehirden dostumu ve sürekli ağlayan karısını da alıp, bu sefer Antalya’nın diğer ucuna, Altis Golf Oteli ne doğru yola çıktık. Seyahat boyunca karı koca dertlerini anlattılar. Olay şuydu; Bu insanların genç bir oğulları vardı ve oğlan Altis otelin jet-ski servisini çalıştırıyordu. 20 yaşında deli fişek bir Antalyalı... O günlerde tüm oteller gibi Altis Golf de ağzına kadar yabancı turistle doluydu.

Haliyle bizim oğlanın bu ip mayolu kızlar başını döndürmüş! Bir de karayağız ve yakışıklı it. Kızların pek es geçeceği biri değil yani. Dahası, jet-skiye yalnız binemeyen korkaklara bir de şoförlük yapması isteniyor! (Asla olayı yumuşatmaya ve bu genci korumaya çalıştığım sanılmasın. Turist kızların, gencin etrafında fır döndüğünü daha sonra öğrendim.) Oğlan için bu kadarı fazla neticede. Ufacık yerde, dip dibe tangalı bir kızla oturmak... Hem de ummanın ortasında!

İşte ne oluyorsa o gün öğleden sonra oluyor. Bir Fransız kızla araca binip uzaklaşıyorlar. Denizin ortasında geldiklerinde, ya delikanlı şeytana uyuyor veya oğlanın dediği gibi olayı kız başlatıyor. Neticede bir "tecavüz"ümsü sahne yaşanıyor. Kız kıyıya gelince ciyak ciyak bağırmaya başlıyor. Devreye otel yetkilileri giriyor. Polis olaya el koyuyor. Bu arada kız şikayetçi olmadığını söylüyor polise ama otel oğlanı skileriyle birlikte kapıya koyuveriyor.

Bunları anlatma nedenim, hemen belirteyim,"Yahu biz bunu yatakta bile zor başarabiliyoruz" diyen yetiştin beylerin moralini bozmak değil. Belki biraz şu olabilir; Her yaz ‘ölümlere sebep oluyorlar’ gerekçesi ile yasaklanmaları istenen Jet-skilerin, akla gelmeyen tehlikeler içerdiğine de dikkat çekmek!

Hele verdiğim örneğin dünün manşetlerine düşen Marmarisli sapığın yediği haltla asla ve asla benzerliği olduğu düşünülmesin.

Çünkü polisin de yaptığı tahkikat ve Fransız kızın şikayetçi olmaması sonunda bu genç suçsuz bulunmuştu. Ama işini kaybetmiş ve babasından yediği küfür ve darbelerden koruyamamıştı kendini, o da başka.

Not; O gecenin bana da bir sürprizi varmış meğer… İşin aslını öğrenmek için tesis müdürünü görmek istediğimde Müdür Rezzan Bey, yanımızda müteşebbis sapığımız da olduğu için bizi hemen yandaki çay bahçesinde kabul etmişti. Sarı saçlarıyla daha çok Amerikalıya benzeyen bu genç adam konuşmanın ortasına doğru birden durdu ve bana "Gözlerini kapat" dedi. "Hah," dedim "adam çıldırdı, olayın intikamını benden alacak..." O devam etti: "Gözlerini kapat ve sene 1974 e, Kalamış a git. Mavi arabalı Rezzan diye bir arkadaşın var mıydı? Bir düşün bakalım!" Deyince tanıdım. Müdür eski bir arkadaştı ve yıllar sonra bir o karanlık çay bahçesinde çıkmıştı karşıma. Sonrası biraz da hatır için, oğlanın Kuran a el basmasıyla ve babasından yediği dayakla olay kapanmış, biz dönüş yoluna çıkmıştık. .

Ama bizim Coşkun yol boyu demişti ki; "Kendi istedi abla, yoksa o küçücük şeyin üzerinde nasıl yapılır?" Ben bilemem artık nasıl yapıldığını. Ne söylesem boş.

alıntıdır...

türk İnsanların Bir Kısmı Deyıl Jette:D deniz yatagıda işi GöröÜyr Şaka Maka Üzüldüm Ayıp ve tr kücük düşürüyorlar Burakın Bu Kro işleri ve Kendınıze hakim olun:S Yakında kıcımıza Teneke Baglıyacaz Azdılar iyice:D

ellerine sağlık kardeşim :)

eline saglık bizim türklerden ne uçan nede kaçan deniz kara hava hiç bir yer tanımıyolar:D:D

adam jet ski met ski dinLemiyo yapıyo heryerde :D

bu konuLarda sınır tanımıyoruz :):):)

Ya kızın Fransız olması bence durumu biraz farklı kılıyor. vede şikayetçi olmaması ilginç. Kız belkide öyle bir fantezi yaşamak istedi. Fransız kızlar diğer ülke hatunlarına göre bir daha sapık olıyor tabi bu hepsi için geçerli değil.

daha geçenlerde geldim antalyadan turistlerin çoğu gariban dolmuşlardan bile para vermeden kaçıyolar. bi bira alanla gece geçirip sabah tanımıyolar bile. tamam bizim insanımızında aklı fikri uçkurda ama onlarda en az bizim kadar var. kendi insanımıza sahip çıkma taraftarıyım her zaman. biraz politikaya girecek ama Türkün Türkten başka dostu yok

Geri