Jeodezi ve Fotogrametri

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Ders & Ödev & Tez bolumune alt baslik olarak Jeodezi ve Fotogrametri (Harita) alt basliği açilabilirmi?

kadastro bilgilerinin, 25000 lik 5000 lik 1000 lik paftalarin, sayisal cizimlerin, çevre düzeni planlarinin, poligon nirengi kot ve koordinatlarının vs paylasminin yapilabileceği...

Olabilir, hatta güzel olur (=

vallahi 2 gundur bi pafta ariyorum bulamadim bi turlu elimde acaip bi dokuman var acilirsa boyle bi bolum buyuk katkim olur diye dusunuyorum :)

Jeodezi ve Fotogrametri ? Daha önce kaç kişi bu terimleri hayatında duymuş olabilir ki :)

Başlık açılmasını uygun bulmuyorum. Sitede bulunan katagorilerin dışında kalanlar için
bu başlık yeterli sanırım.
http://www.hackhell.com/diger-odev-konulari/

jeodezi ve fotogrametri kelimelerinin daha onceden cok az kişi tarafindan duyulmus olabilecegini kabul ediyorum. bende söyle bi soru sorayim hayatinda harita kelimesini duymayan varmi acaba ?

inşaatçılar bile mimarlık başlığı altında işlerini hallediyor valla jeodezi fotogrametri açılmaz bence hatta biz inşaat açılsa iyi olur diye öneri sunmuştuk her meslek için başlık mı açacağız o zaman sütçülük bilmem necilik gibi bölümler de açılsın isterler demişlerdi. :D:D

Geri