Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım

sonixes

New member
Reaction score
0
Program Hakkında Bilgiler

jDownloader tüm işletim sistemi platformlarında çalışabilen, açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir dosya indirme yöneticisi. Tamamen Java ile yaratılmış olan bu işlevsel yazılım Rapidshare.comMegaupload.com vb. dosya barındırma sitelerinden yapıcağınız dosya indirme işlemlerini basitleştirmek için üretilmiş bir araç.

Program sadece bu sitelere paralı üyelikleri olan kişilere değil aynı zamanda ücretsiz olarak bu sitelerden gerçekleştirilmek istenen dosya indirme işlemlerinde de kullanıcılara yardımcı oluyor. Çoklu paralel dosya indirme, captcha resim doğrulama tanıması, otomatik sıkıştırılmış dosya açma ve daha birçok özelliği bulunan jDownloader paylaşım linklerinin korunması için son günlerde popülerleşen "link şifreleme" sitelerinden birçoğuna da destek sağlıyor. Türkçe dil desteği de bulunan jDownloader programında sık sık karşınıza çıkan arşiv (rar) şifrelerini kayıt altında tutabiliyorsunuz.

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeni DLC uzantılı dosyaları da program içerisine aktarabiliyorsunuz.

Hesap kısıtlamlarını aşmak isteyen kullanıcılar sahip oldukları birden fazla paralı hesabı program içerisineentegre edereken bir hesaptaki limiti doldurduklarında program otomatik olarak dosya indirme işlemlerine diğer hesaptan devam edebiliyor. Kısacası jDownloader paylaşım dünyasının sınırlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olan sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam eden güçlü bir program.

ÖNEMLİ BİLGİLER MUTLAKA OKUYUN

Not: Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulumunu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. Eğer Java bilgisayarınızda yüklü değilse mutlaka yükleyiniz. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.

Bu bilgilerden sonra artık resimli anlatıma geçelim.Resimlerdeki Rakamlara bakarak,sırası ile işlemleri yaparsak kesinlikle sorun yaşamayız ve otomatik reset atma işlemini sorunsuzca yapabiliriz.Programı açıp aşağıdaki gibi işlemlere başlıyalım.Üç aşamalı bir anlatım olacak

1 . Otomatik Reset Atma
2 . Gizli CCF ve DLC linklerini ekleme
3 . Konulardaki Açık Linkleri eklem
e

1 . OTOMATİK RESET ATMA

Evet arkadaşlar otomatik reset atma işini başarıyla bitirdik.Şimdi Bilmeyenler için Programa linkler nasıl eklenir.Onuda resimler yardımı ile öğrenelim

2. Gizli CCF ve DLC linklerini Ekleme

3. KONULARDAKİ AÇIK LİNKLERİ EKLEME

Evet arkadaşlar olay bu şekilde yapılmaktadır.Sizlere tavsiyem programla beraber Mozilla Firefox programınıda kurmanızdır.Programlara ait linkleri aşağıda veriyorum.Kolay gelsin

URL%5D

Jdownloader

Kod:
http://rapidshare.com/files/225211827/jdownloader.rar

Mozilla Firefox

Kod:
http://rapidshare.com/files/225225045/Firefox_Setup_3.0.5.rar

edit: birazdaha geniş anlatım olmus oyuzden tkrar acik

ben pikatel usp çevirmeli modem kullanıyorum odem ip yok galiba ne yapmam gerekir?

SiR_DanieL tarafından paylasılmıstı sanırsam..

Sir_daniel in konusu programlar bölümünde sadece jdownloader programı olarak verilmişti.Ve birde ekstradan nasıl dosya download edileceği hakkında bilgi verilmişti.Ben Otomatik reset atma ile dosya indirmeyi anlattım.İkisi aynı şey mi sence ? Hem Bölüm moderatörünün mesajına bakarsan konunun açık kalmaya uygun olduğunu görürsün:goz:

usta güzel anlatmışsın fakat sana bir iki sorum var cevaplarsan sevinirim her aşamayı geçiyorum modemide tanıyo fakat feng shui ayarlarına girdiğimde local host cıkıyor tekrar kullanıcı veşifreyi yazıyorum tekrar bağlan başarısız diyor nerde yanlış yapıyorum ilgilenirsen sevinirim saol

konuyu açan arkadaş veya başka anlayan bi arkadaş ilgilienirse çok memnun olurum.Şöyle bi sorunum var.Ben biri adsl in kullanıcılarına verdiği AirTies Air 6271KN modem kullanıyorum.Modemimin kullanıcı arayüzüne ulaşmak için herhangibir şifresi ve kullanıcı ismi yok.Ondan dolayı bu programla modeme otomotik olarak reset atamıyorum.Bunun bir çözümü varmı acaba.

dai anlatım güzel olmuş bir sorum olacak ben daha önce bu programı indirdim fakat benim modemi tanımadı. ne yapmam lazım

modem everest manual olarak aradım yine bulamadım

paylaşım için teşekkürler..

cok cok tesekkurler yukledım sonuc basarılı bu zamana kadar nıcın beklemısım sasıyorum walla.Allah razı olsun kardeşim

bırde bu guncellestırme felan dıyor ben ona hıc dokunmadım sıldım onları dogru mu yaptım acaba..

yuh be iki tane şey indirecem diye bu kara işe gerek yok beklerim 10 dakika sırasıyla indiririm yok onu kapatma yok bunu kapatma linkleri içine at ooooo ölme eşşegim ölme

arkadasım ben bılgısayar basında olmadıgımda ne olacak at jdownloader a kendı reset atıp ındırıo sırasıyla super oluyor yukarıdakı anlatıma bakama sen cok kolay onları yapmak yap bak pısman olmayacaksın lısteye atıyorsun kendısı ındırıyor walla super bısı.normallde cok sey ındırmek ıstıyorum.dıgerı bıtmeden olmuor.bende sımdı ınternette geseerken ındırmek ıstedıgımı hemen j downloader lıstesıne eklıyorum.sırası ıle o ındırıo hıc bı sorun yok.sıdetle tavsıye ederım super bı arac valla.

arkadaşlar jdownloader
bilgisayarın sağ alt köşesine simge halinde gizlenme özelliği var mı acaba ?

Arkadaşlar uzun zamandır JDownloader kullanıyorum. Birçok programlama hatasına tanık oldum fakat modeme otomatik reset atmak, arşivleri şifrelerini girerek otomatik çıkartmak sonra da arşivleri silmek, dosyaları daha eklerken online olup olmadıklarını kaç mb olduklarını vs görmek gibi özellikler sadece bu programda var. Dediğim gibi programlama hatalarını vs görmezden gelirseniz tavsiye edilebilir.

adamım baba adamsın ben çok bilgisayardan anlamam ama bu indirme proğramını bir kurmayı başarırsam seni tek geçiyorum bize çok büyük kolaylık olacak umarım yapabilirim şimdiden teşekkürler bu kaliteli paylaşımlara devam etmen ümidiyle diyorum .......

karakter7 den saygılar sevgiler.....

kardeş emegine saglık diyorum bakma başkalarının falan filan dediğine gercekten otomatik reset falan atıyorsa süper bişey benım için. sürekli bişeyler indirip duruyorum bana gercekten gerekli bi program sagolasın.

umarım işe yarar ihtiyacım var boyle bişeye.gerçekten elllerine saglık.bayya ugrasmısın.anlatım için saol.

teşekkürler. ben uzun zamandır bu programı kullanıyorum. ama bu özelliğini kullanmıyorum. çünkü cafe burası. ama yinede bu programı şiddetle tavsiye ediyorum. reset atmasada farketmez diğer partı 15 dk sonra indirmeye başlar.

arkadaşım paylasım için sağol fakat ben modem e reset atmasını istemiyorum bn msnde takılırken o yavaş yavaş indirsin bunu nasıl yapıcaz acıklarsan sevinirim

Geri