Japon Usulu KElle PAça...

Yahu ben daha hayvanın bile ne olduğunu idrak edebilmiş değilim. Sıcak sıcak suya basmışlar garibi. Yazık valla:(:(

aman allahım yaaa,bunu yiyenler insan olamaz...

ayşenur malesef o bir köpek...

çogu arkadasımıs atıp tutmus ama kültür farkını hesaba hiç katmamıs...
elbetteki su anda bu olay bise cok yabancı we igrenc gelio ama...unutmayınki onlarla cok farklı kültürlerin insanlarıyız...

|ChaMuR|' Alıntı:
çogu arkadasımıs atıp tutmus ama kültür farkını hesaba hiç katmamıs...
elbetteki su anda bu olay bise cok yabancı we igrenc gelio ama...unutmayınki onlarla cok farklı kültürlerin insanlarıyız...

değil mi hatta böcek yiyenler var ama küfür eden yok!...
isteyen istediğini yesin ama hayvana eziyet etmesin..

tadı nasılki merak ettim şimdi

Tadı nasılki merat ettim şimdi

Ulan bide avrupa birliği Tr ler için sole bole derler. Kokorec v.s butur seylerden dolayi 1 ton tantana cıkarırlar acaba bunlar japonları görüyomu cok merak ediyom bize bole diyenler onlara neder acaba yuhhhhhhhhhhhhhh!!!!

walla bizim koyun inek kelle pacasına bayılıyom ya supper bizdede koyunu diridiri kesilir hatta bayıltıp kesmek gunahmış bidee yakarek belki hayvan coktan oludur milletin adetlerinde ole tepki gostermemek gerekir bizdeki kurban bayramı adetide avruplılara felena cok ters geliyor

Bebekleri Yediklerini Gördükten Sonra Bunlar Normal Geldi Walla

bunlar ne pis insn yaw oooffff oncaz şeyin nesini yiceklerse

bunlar insan deil kardeşler Allah'ından bulurlar inş...emege saygı

lem bu adamlar da ne bulsa yiyolar ya ne midesizler.baska yiyecek yemek kalmadı sanki.sagol paylasım ıcın

abi zaten bi şu japonlarla çinlileri ayırabilsem neler yapıcam onlarada gavurların alayı tek tip ya

"medeniyet dedigin tek dişi kalmış canavar" başka söze gerk yok sanırım

...anlayana...

Geri