tekniker42
New member
of allahım
yavaş mg evil fazla uçma
Tayyip yüzünüze tükürse ya rabbi şükür diceksiniz vay be...!!!
Açılımı yapanda destekleyende VATAN HAİNİDİR...!!!
Şehitlerimize Allah'dan Rahmet Diliyorum,
Ailelerinede Başsağlığı Ve Allah'dan Sabır Diliyorum.
Maalesef Bu İşler Sadece Kuru Kuru Küfür Etmekle Olmaz,
İcraat Lazım Biraz,
Cumhuriyet Mitingleri Düzenleyenleri Ve Atıp Tutanları Göremiyoruz,
Söz Konusu Vatan Uğrunda Ölüm Olunca Hepsi Ortalardan Yok Oluyorlar.
Şehitlerimize Allah'dan Rahmet Diliyorum,
Ailelerinede Başsağlığı Ve Allah'dan Sabır Diliyorum.
Maalesef Bu İşler Sadece Kuru Kuru Küfür Etmekle Olmaz,
İcraat Lazım Biraz,
Cumhuriyet Mitingleri Düzenleyenleri Ve Atıp Tutanları Göremiyoruz,
Söz Konusu Vatan Uğrunda Ölüm Olunca Hepsi Ortalardan Yok Oluyorlar.
hala birileri ölsün mü istiyosun kana doymadınız mı hala sen git öl o zaman hadi yüreğin varsa...!!!
Senin Birileri Diye Tabir Ettiğin İnsanlar Bu Vatan Uğrunda Şehit Olmuş İnsanlardır.
Vatan Uğrunda Ölmek Şerefdir,
İnsanlar hak edildiği gibi yönetilirlermiş. Kimsenin en azından Türkiyenin % 47'sinin AKP'den şikayet etmeye hakkı yok. Adamlar ne askeri darbe ile nede yabancı bir ülkenin dayatması ile iktidara gelmedi bunları halk iktidara getirdi. Adamlar için çok da tın. 7 şehit verilmiş veya daha fazlası çünkü çocukları askerlik yapmıyor. Askerlik yapan da 28 gün yapıp ağalar gibi teskeresini alıyor. İngiltere prensi ayrımcılık olmasında diye yani kral veliahtı Afganistanda askerlik yapmıştı.
Açılım diyenler Avrupa birliği diyenler önce onların yaptığı gibi kendi çocuklarını sıcak bölgeye bir göndersinler bakalım. Göndermezlar onların ve çocuklarının canı tatlı. Ne gerek Ahmet'in, Mehmetin şehit olacak çocukları varken;
Allah şehit ailelerin yaşadığı evlat, kardeş, Torun acısını inşallah Başbakan; Cumhurbaşkanı; Milli savunma bakanı; İç işleri bakanı ve Avrupa birliğinden beslenen akademisyenler; öğretim görevlileri ve gazetecilerinde aileri aynı acıyı yaşatır.
Git yüreğin varsa öl o zaman...!!!!Bana edebiyat yapma...!!!
!!!!Asıl Sen Bana Edebiyat Yapma!!!!
Yüreğin Varsa Gel Beraber Ölelim Hodri Meydan.
Eywallah bilader hislerime çok güzel tercuman oldun...Ağzına sağlık...Tek istediğim başka anaların dayüreği yanmasın...Bir kaç çapulcu tayfası ve hükümetin şahsi menfaatleri için...Ama bunu istemeyen o kadar çok HAİN var ki...
Anaların yüreğinin yanmaması için terörle adam akıllı bir şekilde mücadele edilmeli. Terörle mücadele bir devlet politakasıdır. O politika uygulanmıyor.
Gözümü kırpmayacağımdan emin olabilirsin...Yeter ki başka şehit vermeyelim...!!!1 kişi bu dünyada çok bişey farketmez...
O Zaman Vatan Uğrnda Ölmek Güzel Birşey Demek Ki,
PKK Şerefsizleri Olduğu Sürece Şehitlrimizde Olacaktır,
Önemli Olan Bu Şerefsizlerle Savaşarak Şehid Olmaktır.
1 kişi bu dünyada çok bişey farketmez... ( Hitler ) Dünyanın Kaderini Değiştirmiştir Örnekler Çoğaltılabilir.
Kimse şu saatten sonra tek bir damla daha şehit kanını kaldıramaz...Vatan için ölmek elbette şereftir.Ama bazı şerefsizlerin kendi şahsi menfaatleri uğrunda askerlerimizin şehit olmasına neden olaması şerefsizliktir.Sen bana bunu savunuyosun...!!!Tek bir insan için verdiğin örnekten bile düşüncelerin belli oluyo ATATÜRK bile diyemedin...
Benim Kimseyi Savunduğum Felan Yok,
Sadece Şehitlerimizin Üzerinden Siyaset Yapılmasını Tasvip Etmiyorum.
Ya arkadaşım asıl siyaseti siz yapıyosunuz...Hep söylediğim gibi yine söylüyorum.Hiç ama hiiiç mi içiniz sızlamaz be kardeşim...Öksüz kalan çocuklara dul kalan hanımlara evladını yitiren ailelere...Hala şehit veririz olabilir pkk oldukça şehitlerimizde olacak...pkk kim ya gözünde çok büyütmüşsün...Hala uyanamadınız dimi...