izleyin mutlaka aşk ve ölüm

kro_dj

New member
Reaction score
0
arkadaslar cok guzel sonuna kadar ızleyın tuylerım dıken dıken oldu

iki sevgilinin birbirine aşkını itiraf edememsi.....

[VIDEO]vxMPSrszm14[/VIDEO]

emeğine sağlık kardeşim saolasın

Allah sevenleri kavuştursun...Kısmet uzanmadan ele gelmez...Biraz çabalamak lazım gelir...

Paylaşım için saol..

Vayyy be çok güzelmiş kardeş eline emeğine sağlık izledim ço duygulandım bende birine söyleyemıyorum biliyormusun aynı böyle cidden izlerken tüylerim diken diken oldu aşk çok güzel birşey size bir kaç şey söyleyeceğim belki teşekkür edersiniz size kalmış''Sevdiginden ayrilinca ask aci verir,sevdigin seni terk edince daha da çok
>>aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat
>>vermemektir..
>>
bilmiyorum ne dersiniz...!!!

anot' Alıntı:
cok güzel ya...2 senedr aynı dertdeym..acaba kızda da bisiler warmıdır kii :vur

kızda bişeyler olmasa ne olur ki.. söölediğinde dünyanın sonu gelmez.. arkadaşlığınızı gözden mi geçirecek bu yüzden durmasın geçirsin.. sen aşık oldun die seni cezalandıracaksa zaten baştan kaybetmiştir seni.. bence durmanız hata bööle durumlarda.. aşıkmısın kıza olay bitmiştir.. eğer sen ona aşıksan ona bunu söölememekle en büyük haksızlığı kıza yapmış oluyosun.. aşık olabilmek ne güzel.. zaman kaybetmeden sööle derim..

ayrıca bu filmin konusunu daha önce okumuştum, şimdi düzenlenmiş ve çok güzel olmuş.. yüreğine sağlık..

harbiden cok güzel bir hikaye

anot' Alıntı:
cok güzel ya...2 senedr aynı dertdeym..acaba kızda da bisiler warmıdır kii :vur
aynen ya ben hala içim şeyoluo gerçi aynı soınıfta deiliz ama :S brn olduuun zannetmiorum:eek:ut:

aga sağolsın ya bomba bişey harbidennn çok güzelll olmuşşş:(

bu olayın sadece o kötü anı yani ölüm hariç diğer btün herşey benimde başımdan geçti kurban oldugum allah'ım kimseye böyle acılar vermesin inşallah o durumdan kurtulana kadar tam 8 senemi verdim inanın:(

emegine saglık kardes

Gerçekten çok hüzünlü :(

İnsan yüreğine haykıra bildiği gibi karşındakine haykıra bilse Seviyorsun ama söyleyemiyorsun ne acı bi şey her gece kendine verdiğin sözler tamam bu sefer söylicem diyorsun ama lanet olsun onun o melek yüzünü gördüğünde boğazın düğünleniyor,sözler boğazında takılı kalıyor. Lanet olsun bize sevdiğniz kız en yakın arkadaşınızsa bu daha zor oluyor. Öyle bi sevgiki sanki insan gerçekten kendisinden utanıyor oysa sevmenin aşık olmanın ne suçu var gelde bunu gönlüne söyle. Bu duyğuları çok iyi yaşadım Allah kimseye yaşatmasın :'(

saol kardeş çok gsl hikaye

Geri