Bunları okuduktan sonra iyiki erkeğim diyorum . :D aferin sanaaa :Sopa
Q QapriS New member Katılım 11 May 2006 Mesajlar 4,848 Reaction score 0 Puanları 0 11 Ağu 2006 #41 Leke' Alıntı: Bunları okuduktan sonra iyiki erkeğim diyorum . Genişletmek için tıkla ... aferin sanaaa :Sopa
Leke' Alıntı: Bunları okuduktan sonra iyiki erkeğim diyorum . Genişletmek için tıkla ... aferin sanaaa :Sopa
ℓ є σ η SUPERVISOR Katılım 23 Haz 2006 Mesajlar 2,059 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Bugün Varım Yarında Varım... 16 Ağu 2006 #42 ne erkeksiz kadın olur ne kadınsız erkek olur polemiğe girmeyelim boşu boşuna maddelerin çoğuna katılıyorum
ne erkeksiz kadın olur ne kadınsız erkek olur polemiğe girmeyelim boşu boşuna maddelerin çoğuna katılıyorum
SeNoLL New member Katılım 26 Nis 2006 Mesajlar 396 Reaction score 0 Puanları 0 19 Ağu 2006 #43 bence erkekler olmasa bikere kadınlar hiç bisi yapamaz yani erkeksiz bir kadın yasayan bir ruh gibi ))))
bence erkekler olmasa bikere kadınlar hiç bisi yapamaz yani erkeksiz bir kadın yasayan bir ruh gibi ))))
Q QapriS New member Katılım 11 May 2006 Mesajlar 4,848 Reaction score 0 Puanları 0 23 Ağu 2006 #44 ne komik insansın sen öyle
XShoOt Banned Katılım 10 Ocak 2006 Mesajlar 3,145 Reaction score 0 Puanları 0 Konum pRof!L ayarLarımLa Oynayanada FuCk yOu.! 23 Ağu 2006 #45 ßiraz mantıkLı dusunuLduqunde onLar ßize ßizde OnLara muhtaCız dıye dusunuyOrum
alish вυяαq αℓι Katılım 17 Ağu 2005 Mesajlar 2,480 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 43 Konum ℓσνє ιѕ ƒєηєявαнçe 23 Ağu 2006 #46 1-Sizdeki altıya karşılık bizde altmış his var. Biz sezeriz! ( Bize altı yetioo ondan) 2-Ne sırtımızda, ne burnumuzda, ne de kulağımızda uzayan kıllar gibi sorunlarımız yok. ( EpiLasyonsuz Halinizide görmek lasım) 3-O iğrenç sesli geğirme yarışmaları bizi hiç ilgilendirmiyor. 4-Fikir değiştirmek bir ayrıcalıktır. ( birşeyi 100 defa değiştirmek size has zaten) 5-Kan ter içinde kalmaz sadece terleriz. ( Ne Alaka.. kilo almamak için su bile içmiyorsunuz) 6-Tatsız bir buluşmayı "görüşürüz" diyerek sinsice noktalamayız. (Daha Nazikçesi Varmı ki? ) 7-Erkeklerden daha uzun yaşarız. (Kötüye bişey olmaz) 8-Göbeğimiz kemerden aşağı sarkmaz. (Doğrudur, YanLara Sarkar) 9-Ağlamak mı? Hiç sorun değil. (Başka TürLü Duygu Sömürüsü Yapamazsınız zaten ) 10-Yaşlandıkça kulaklarımız büyümez. (Her Halükarda DiLiniz Büyüyor Zaten ) 11-Hislerimizi açıklamaktan korkmayız. (Bişhey SöLüyecem OLmuyacak ) 12-Anlamsız zaping'lerdense, bir program seçer, efendi gibi seyrederiz. (BreziLya DiziLeri p) 13-İstesek randevu teklifi bizden de gelebilir ama değer birini bulmak kolay değil. (ParaLı Birini Yani ) 14-Güzelliğimize güzellik katmak için makyaj denilen bir avantajımız var. (Çirkin Kadın Yoqtur,Az Votka Vardır ) 15-Hayat veririz. (ErkekLerin Hayatını Karartıyonuz Bea, Ne Vermesi alla alla ) 16-Kaybolduğumuzda, yardım istemekten utanmayız. (????) 17-Karşı cinsle platonik ilişki kurma yeteneğimiz var. (Ötesine Geçemiyonuz Zaten ) 18-Acıya dayanıklıyız. (Ciyaaaaakkkkkkk Fareee ) 19-Savaşlara, neden olmayız. (Çünkü o Kadar ÖnemLi DeiLsiniz) 20-Sandalet giydiğimizde komik görünmeyiz. ( Görünüşüne Bakmıoz Biz ) 21-Sabırla dinlemeyi biliriz. (Sen KimLerden Bahsedion ALLAH Aşkına? ) 22-Kaba kuvvete başvurmadan tartışmayı noktalarız. (ALLAH tan Gücünüz Yok.. Yoksa oooo) 23-Dostlarımıza cinsel yaşamımıza ait ayrıntılarla hava basmayız. (Birbirinizin HayatıyLa DaLga Geçionuz ya.. o yeter) 24-Arabanın dilinden anlamadığımızı itiraf etmek bizim için hiç zor değil. (İtiraf Edeni Göster) 26-İş hayatında başarılı olmak için erkeklere benzememize gerek yok. (GüzeLsen Patronun Seni BaşarıLı Yapar Zaten ) 28-Kafasını samanla doldurup duvara asmak için geyik avlamak hatırımıza bile gelmez. (Demekki Evde Bi Tane Yetmio ) 30-"Seni seviyorum" derken istediğimiz kadar inandırıcı olabiliriz. (Ahahahahaha) 33-Diet yaptığımızı gizleme gereği duymayız. (Ayyyhh ÖLecemmm) ALINTIDIR!
1-Sizdeki altıya karşılık bizde altmış his var. Biz sezeriz! ( Bize altı yetioo ondan) 2-Ne sırtımızda, ne burnumuzda, ne de kulağımızda uzayan kıllar gibi sorunlarımız yok. ( EpiLasyonsuz Halinizide görmek lasım) 3-O iğrenç sesli geğirme yarışmaları bizi hiç ilgilendirmiyor. 4-Fikir değiştirmek bir ayrıcalıktır. ( birşeyi 100 defa değiştirmek size has zaten) 5-Kan ter içinde kalmaz sadece terleriz. ( Ne Alaka.. kilo almamak için su bile içmiyorsunuz) 6-Tatsız bir buluşmayı "görüşürüz" diyerek sinsice noktalamayız. (Daha Nazikçesi Varmı ki? ) 7-Erkeklerden daha uzun yaşarız. (Kötüye bişey olmaz) 8-Göbeğimiz kemerden aşağı sarkmaz. (Doğrudur, YanLara Sarkar) 9-Ağlamak mı? Hiç sorun değil. (Başka TürLü Duygu Sömürüsü Yapamazsınız zaten ) 10-Yaşlandıkça kulaklarımız büyümez. (Her Halükarda DiLiniz Büyüyor Zaten ) 11-Hislerimizi açıklamaktan korkmayız. (Bişhey SöLüyecem OLmuyacak ) 12-Anlamsız zaping'lerdense, bir program seçer, efendi gibi seyrederiz. (BreziLya DiziLeri p) 13-İstesek randevu teklifi bizden de gelebilir ama değer birini bulmak kolay değil. (ParaLı Birini Yani ) 14-Güzelliğimize güzellik katmak için makyaj denilen bir avantajımız var. (Çirkin Kadın Yoqtur,Az Votka Vardır ) 15-Hayat veririz. (ErkekLerin Hayatını Karartıyonuz Bea, Ne Vermesi alla alla ) 16-Kaybolduğumuzda, yardım istemekten utanmayız. (????) 17-Karşı cinsle platonik ilişki kurma yeteneğimiz var. (Ötesine Geçemiyonuz Zaten ) 18-Acıya dayanıklıyız. (Ciyaaaaakkkkkkk Fareee ) 19-Savaşlara, neden olmayız. (Çünkü o Kadar ÖnemLi DeiLsiniz) 20-Sandalet giydiğimizde komik görünmeyiz. ( Görünüşüne Bakmıoz Biz ) 21-Sabırla dinlemeyi biliriz. (Sen KimLerden Bahsedion ALLAH Aşkına? ) 22-Kaba kuvvete başvurmadan tartışmayı noktalarız. (ALLAH tan Gücünüz Yok.. Yoksa oooo) 23-Dostlarımıza cinsel yaşamımıza ait ayrıntılarla hava basmayız. (Birbirinizin HayatıyLa DaLga Geçionuz ya.. o yeter) 24-Arabanın dilinden anlamadığımızı itiraf etmek bizim için hiç zor değil. (İtiraf Edeni Göster) 26-İş hayatında başarılı olmak için erkeklere benzememize gerek yok. (GüzeLsen Patronun Seni BaşarıLı Yapar Zaten ) 28-Kafasını samanla doldurup duvara asmak için geyik avlamak hatırımıza bile gelmez. (Demekki Evde Bi Tane Yetmio ) 30-"Seni seviyorum" derken istediğimiz kadar inandırıcı olabiliriz. (Ahahahahaha) 33-Diet yaptığımızı gizleme gereği duymayız. (Ayyyhh ÖLecemmm) ALINTIDIR!