Zeytin
Zeytin&Limon
Itunes Turkiye'ye bagli bir hesabim mevcut. Baska ulkelerin store'larinda daha farkli urunler gorebiliyorum. Bunlarin hepsini tek bir yerde gorme imkanim varmi? Yoksa her ulke icin ayri ayri uyelik mi acmaliyiz?
Baska ulkelerin store lari derken ?
yani store ayni apple ulkeye gore farkli uygulamalar koydugunu sanmiyorum..
ki sole 1 sey olabilir turkce 1 uygulama turkiyeden store a girildiginde daha on siralarda gorulebilir..
dil olayina bagli bence..
ugrasma itunes la filan jailbreak yap instalitius kurfull olarak indir her seyi
jailbreak yaparsam internet calismiyor cepten desteklemiyor hala airtel bu yuzden yapamiyorum
mesela hindistan icin girersem farkli yazilimlar gorebiliyorum turkiyede farkli amerikada farkli, bunlarin hepsi icin uyelikmi acmaliyim?
iTunes'da farklı store'lardan hesap açabiliyorsunuz . Hangi ülkeden hesap açmak istiyorsanız, o ülkeden alınmış kredi kartı, gift card ya da benzeri bir şey olması lazım. Mesela Starbucks, bazı ülkelerde müşterilerine her hafta Pick of the week adı altında bir şarkı kodu veriyor. Redeem seçeneği ve yeni bir e-posta adresiyle kayıt olabilirsiniz. Tabi bir de adres vermeniz lazım, Google aramasıyla onu da halledebilirsin iz.
alisverisi nasil yaparsin bilmem...ama hindistan kredi karti veya amerikadayken amerikan kredi karti lazim olabilir