Itandje Transferi [Tek Başlık]

Paramız ßuna yetiyor ancaq :=) İdare edin artıq

ben biliyorum bu kaleciyi.izledim daha önce.öyle kötü kaleci falan değil.ligler başlasın herkes görcek nasıl kaleci olduğunu.isabetli bir seçim bence

Adam Liverpool'da Doğru Dürüst Maç Yapmamış Bu Mudur? Yazıklar Olsun!!! Aykut Bu Adamdan 3 Gömlek Üstün!!! Yönetim KeweLL İyi Hoşta Bu Transfer Hatalı!!! En Baştan Söylemek İstiyorum Bu Adam Fos Çıkacak Eğer Gerçekten Gelirse İnşallah Gelmez!!!

gelmesin liverpoolda yedek kala kala örümcek ağı bağlamıştır

gelmesin bu kim la! cardiff - liverpool maçında bir gol yemişki evlere şenlik kapattığı köşeden.hem de son dkda. liverpool elenmişti o golden sonra.bu kaleci hakkında sadece bunu hatırlıyorum.tanımayız etmeyiz,kesinlikle gelmesin.aykut veya orkundan daha mı iyi yani...

harfiyen katılıyorum erossa
bence de gelmesin yaa ne işi var
sanki bizim kalecilerden daha mı iyi

3ncü bi kaleciyi şampiyonlar ligi için almak pek de akıl işi olmasa gerek....gs liyim ama bu transferi hoş karşılamıyorum...

Bugün haberlerde cıktı güvenilir kaynaklar hemde ( fotospor fln diil hani :D)
İtandje yerin Sorensen inebilirmiş istanbul'a
böle bi süprize hayır demem yani :)

Adam Liverpool'da Doğru Dürüst Maç Yapmamış Bu Mudur? Yazıklar Olsun!!! Aykut Bu Adamdan 3 Gömlek Üstün!!! Yönetim KeweLL İyi Hoşta Bu Transfer Hatalı!!! En Baştan Söylemek İstiyorum Bu Adam Fos Çıkacak Eğer Gerçekten Gelirse İnşallah Gelmez!!!

dai ne ettin sen yaw :saskin :saskin

bekleyip görelim ama ben umutluyum.. en azından aykut ve orkundan iyi olduğunu düşünüyorum.. bu arada itandjenin kariyerini araştırıken wikipedia da gördüm de current club kısmında galatasaray yazıyor :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Itandje

SĦARK;3179716' Alıntı:
dai ne ettin sen yaw :saskin :saskin

Kanka Bak Ne Diyorum O Adam Gelsin Nasıl Fos Çıkıcak Aykut'u Nasıl Mumla Arıyoruz Hep Birlikte Göreceksiniz İnşallah Gelmez :goz: Bekleyelim Görelim :goz:

Hem Solakmış :p solak oyuncumuzda coğaldı biraz:p

ben cok şey bekliyorum bu kaleciden Real demedi deme.

okunuşu bi garip yahu 'itonj' muş

Sezgin'den önemli açıklamalar!

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Liverpool'un kalecisi Charles Itandje ile anlaştıklarını ifade etti.

Galatasaray futbol takımının kamp yapmak için Almanya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sezgin, Itandje'nin transferinde küçük detayların kaldığını belirterek, ''Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz'' diye konuştu.

Kaynak : AA

haydi hayırLısı,açıkçası ben de umutLuyum İtondj'dan :hhgül

ßende qayet umutLuyum yaşı da qenç.ayrıca şöyLe ßir durumda var LiverpooL qißi ßir takımın yedek kaLecisi düşündüqümüz qißi pasLanmış faLan da oLmaz.Türkiye'deki yedekLerLe karıştırmayaLım Lütfen.ßakınız ŞampiyonLar Liqinde cheLsea-feße maçında sonradan oyuna qiren cheLsea'nin 3. kaLecisi:clap:clap

Cim Bom'un kalesi Itandje'ye emanet

Transfer atağını Harry Kewell'la başlatan Galatasaray, kalesini de sağlama aldı. Cim Bom, Liverpool'un kalecisi Charles Itandje ile anlaştı.

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Itandje'nin transferinde küçük detayların kaldığını belirterek, "Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı." diye konuştu. İbrahim Toraman ile ilgili soruya ise Sezgin, "İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok." cevabını verdi. Adnan Sezgin, Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu almayı düşünmediklerini de dile getirerek, "Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak." dedi.

A Milli Takım'da sakatlanan futbolcularıyla ilgili sorular üzerine Sezgin, "Milli Takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın, ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor." ifadelerini kullandı. Takımdan gönderilecek futbolcularla ilgili soruya da Sezgin, "Nihai kadro hazırlık aşamasından sonra belli olacak. Ama ilk aşamada da değişiklikler olabilir." karşılığını verdi. Bu arada Cim Bom, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladı ve dün Almanya'ya gitti. Almanya'da 24 Temmuz'a kadar 4 hazırlık maçı oynamayı planlayan Cim Bom, daha sonra Türkiye'ye dönecek. Almanya'da bir etap daha başlatacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, bu dönemde de 3 özel müsabaka oynayacak. Galatasaray, 13 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına hazır hale gelmek için hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray'ın maç programı

13 Temmuz Pazar: G.Saray-VFB Homberg 20.00

16 Temmuz Çarşamba: G.Saray-Paderborn 20.00

19 Temmuz Cumartesi: G.Saray-Lokomotiv Sofya 18.30

23 Temmuz Çarşamba: G.Saray-Gent 20.00

Osman Aykut
zaman

ayıp ettin reaL.. itandje'yi hiç mi tanımıyorsun.. bence taraftarın sevgiLisi oLucak hem kurtarışLarı hem de sempatisiyLe..

Hem Solakmış :p solak oyuncumuzda coğaldı biraz:p

ben cok şey bekliyorum bu kaleciden Real demedi deme.

okunuşu bi garip yahu 'itonj' muş

Arkadaşlar Ben Hala Dediğimin Arkasındayım Liverpool Bu Oyuncuyu Elinden Çıkarmanın Sevincini Yaşıyor Bu Kadar Genç Bir Oyuncuyu Liverpool Gibi Bir Takımdan Gerçekten Üst Düzey Olsa Bu Kadar Ucuz Bonservise Alamazsınız Yine Söylüyorum Bu Adam Liverpool'da Kaç Maç Yapmıştır Ne Yapmıştır Dikkatle İncelensin Aykut Bu Adamdan Daha İyi Ve Yeteneklidir Diyorum Hala Da Aynı Düşüncedeyim İnşallah Ben Yanılırım Bekleyip Görelim :goz:

Geri