Itandje Transferi [Tek Başlık]

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Galatasaray'ın, Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje'yle yaptığı görüşmelerin sonunda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

29wlg6u.jpg

Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre: "Kamerun asıllı Fransız kaleciyle uzun süren görüşmeler sonunda anlaşmaya varan Sarı-kırmızılı kulüp, yarın bu futbolcuyu İstanbul'a getirerek imza attıracak.

Galatasaray daha önce de Charles Itandje ile anlaşmıştı ancak, arada bazı pürüzler vardı. Bugün yapılan görüşmelerin sonunda imza için bir sorunun kalmadığı öğrenildi. Charles Itandje bugün geç saatlerde İstanbul'a gelecek ve yarın da kendisini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak.

Öte yandan Sarı-kırmızılılarda stoper arayışları sürüyor. West Ham United'ın Avustralyalı stoperi Lucas Neill ile görüşmelerin sürdüğü, bu transferinde en geç cuma gününe kadar netleşeceği öğrenildi."

DHA

bence gereksiz orkunla aykut daha iidir Itandje

gelmesin bu kim la! cardiff - liverpool maçında bir gol yemişki evlere şenlik kapattığı köşeden.hem de son dkda. liverpool elenmişti o golden sonra.bu kaleci hakkında sadece bunu hatırlıyorum.tanımayız etmeyiz,kesinlikle gelmesin.aykut veya orkundan daha mı iyi yani...

Harßy. Kim Yaw LiVerpooL'un Yedek Kalejisiymişte Ama HerhaLde Hiç Kadroya qiremiyodu.. Yeni qörüyom.!

yönetim herhalde liverpool un adamlarını toplayım liverpool un pilot takımı yapmayı düşünüyor GS yi :D
hayırlısı ne diyelim...

Takımı küçümsemem ben asla Ben bursasporluyum fakat şampiyon olcaksa Galatasaray olsun diyen biriyimdir Kötülüğünü istemem yani oyüzden öyle yazdım ona vericekleri parayla Daha iyibi transfer yapılabilirdi bence...

Yaww bu oyuncu liverpool un 3. kalecesi si sanki buna mı kaldık elimizdekileri kullansak daha ii olur.Ama yinede hayırlı olsun.

ђєάVєηśįś;3174878' Alıntı:
Takımı küçümsemem ben asla Ben bursasporluyum fakat şampiyon olcaksa Galatasaray olsun diyen biriyimdir Kötülüğünü istemem yani oyüzden öyle yazdım ona vericekleri parayla Daha iyibi transfer yapılabilirdi bence...

Tamam Neyse önemli değil kardeşim bende biraz Fanatiklik var kusura bakma

Adam gelsin bir bakalım lig başlasın performansını hep birlikte göreceğiz
şimdiden konuşmak için biraz erken.

Kötü transfer falan değil.
3. kaleci hiç değil. !

Gelmesini istiyordum iyi oldu
yediği goller mac eksikliğinden yenilen gollerdi abartmayın bu kadar
CL de aykut veya orkun la idare edebilcekmiydik?
düşünün allah askına
isaksson u tercih ederdim ama hayırlısı. :)

Hayırlısı olsun ama sorensen i alsalar daha süper olucaktı...

Belki bu Itandje ye kim bu ya falan diyoruz ama Bizi utandırıcak kapasitede bi oyuncu izleyip görücez artık :goz:

kötü mü iyi mi bilemem ama gelse de olur gelmese de cinsten biri olduğuna eminim ...tamam aykut çizgi kalecisi ama en azından bu adamdan iyi olduğu kesin ! yani bonservis verilipte yolunda bu kadar uğraşılacak bir tip değil ! hep avrupa için diyorlar ya ! allasen bu gelse mi kurtaracak koca galatasarayı :) diyorum gelmesin ! diyorum elimizdekilerin kıymetini bilelim yeter ! aykut'un itandje!den bir eksiği olduğuna inanmıyorum...

Mondiyi qeLdiqinde kim tanıyordu?Kim ßiLiyordu bu kadar iyi kaLeci oLduqunu?yada bu kadar iyi oLup qönLümüzde taht kuracaqını?ßu adam ßencede iyi transfer..Runje qeLeceqine ßu adam qeLsin ßin kat iyidir.Hepsini qeçtim ŞampiyonLar Liqinde deLi OrkunLa veya tecrüßesiz AykutLa ne yapaßiLiriz ki?

Geri