isyan cikaricami soylemistim sana!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evttt isyana destek veriyoruz pasakli hakli .... yürü be kim tutrar senii:D

iyi olmuş bece güzel ama o şarkıyı dinlemek için her konuya Dark_Angel yaması gerek bende yok şimdi tee gidiyom dark_Angel imzasını bakıyom ordan açıyorum güzel olmuş biraz geç açılıyo ama
bizdede olsun ben pek beceremem ama bizdede olmalı bence

istek yapabiliomuyuz pEki dark :p

iste bu hakkimizi arayalim boyle.. darkkkkk duy duyy bunlari bizlerde istiyoruzzz:lol:

ya hepimiz ya hiç birimiz:lol: bana kalırsa direk darky kaldırsın yoksa ortalık karışıcak:cool:

herkes acsın sarkılar karıssın bende ibo calsın birinde eminem bi baskasında ciara hic bisi anlasılmasın :p bu sarkıyı sewıorum ben dark a destek werıorum walla :lol:

iSpiYonCu' Alıntı:
herkes acsın sarkılar karıssın bende ibo calsın birinde eminem bi baskasında ciara hic bisi anlasılmasın :p bu sarkıyı sewıorum ben dark a destek werıorum walla :lol:
ya zaten herkesde olmasin bi bende olsa yeter :D

koycagın sarkıya baglı o zaman :p

herkes çaLmaya kalkarsa imzada ortaya ßi çingene muziği çıkar :) kimisi küfürLü $eyLer koyar feLan Cıx..

evet çalışmıyoruz arkadaş BU İŞ YERİNDE GREV VAR .....kimse üyelik görevlerini yerine getirmesin :D:D

yav okadar lüks herkeste olur arkadaslar şimdi başbakan mercedes biniyor ama vatandas olarak biz yaya yürümeye devam edioruz ne yapalım şimdi başbakana gidip sen neden mercedes biniyonda biz binmiyoruz diyelimmi:D:D

onun söyleyecegi şey belli "ananıda al git burdan" .... :D:D:D ben ce çok görmeyelim isyana gerek yok.....

Ne güzel işte dark ın nerde olduğu hemen anlaşılıyor :D

bende istiyom :)

dark kodları verir birazdan forum şeye döner :D :)

ben denemiştim olmamıştı sonra dark'ta gördüm tkr denedim yine olmadı haaa bu dark'a özel dedim :) no problem isterse film izletsin bize ordan yapacak bişi yok bence herkeste de açılmasın daha çok karısır ortalık :)

yaa bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış...siz ne uyuyosunuz pasaklıya hee deyin geçin...dark bu sağı solu belli olmas...:D:D

not: yaw dark senden hiç beklemezdim insan ibo filan koyar alla alla....:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri