Issız bir adada böle bir internet =)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
61jwdip.jpg

Suan Bulundugum yer ıssız bir ada sayılır, adsl yok, dial up baglantı şansı yok hatta onları bırakın telefon yok =) ama teknolojının gozunu seveyım bir nokia n91 , 120 lik çanak, skystar2 tv kartı ve notebook nelere kadir :melek gprs ıle nete baglanıp bolesıne zevk alarak şuursuzca download yapmanın verdıgı haz anlatılmaz ben ıstanbula donmemeye ve burda yasamaya karar verdım :biggrin

abi bende zamanında nokia 6260 ve notebok sevdasıyla gece yarısı girdiğim net yüzünden kol gibi cep faturası ödemiştim =)

ama sende para çok... o ayrı mesele =) ya ut204 linkleri versem indirir misin?

38 part, her part 88 MB :Slap

Oralarda çok durma yaf! özlediq seni... :clap

neyse. forum geldi ya sen gelmesende olur :eek:ha :goz: :melek

he bu arada. fazla yer varsa gelelim bizde! alayım laptopumu... senin gprs'den çeqçem ama :aşk

5 gundur gunde yaklasık 20 saat download yapıyor makına harcanan gprs suan ıcın 50 mb =) faturadan basım agrımaz yanı revo ;)

buarada bahsettıgın lınkler ne lınkı anlamadım ısıme yarar bırseyse ındırırım tabı nıye ındırmıyım.

sonsuzluga infatuate her gece fılm ızlıycez dıye soz verıyor gece saat 12:00 oldumu uzandıgı yerde sızıyor ya burda cok yoruyorum onu yada buanın temız havası yaramadı =) 20 tane fılm ındırdım daha 1 tanesını seyrettık zıyan oluyor fılımler =P

Dark_Angel' Alıntı:
5 gundur gunde yaklasık 20 saat download yapıyor makına harcanan gprs suan ıcın 50 mb =) faturadan basım agrımaz yanı revo ;)

buarada bahsettıgın lınkler ne lınkı anlamadım ısıme yarar bırseyse ındırırım tabı nıye ındırmıyım.

sonsuzluga infatuate her gece fılm ızlıycez dıye soz verıyor gece saat 12:00 oldumu uzandıgı yerde sızıyor ya burda cok yoruyorum onu yada buanın temız havası yaramadı =) 20 tane fılm ındırdım daha 1 tanesını seyrettık zıyan oluyor fılımler =P

yoq işine yaramaz =) cs gibi güzel bi oyun! neyse =)

kıskandım he! o hız bende olacak!... :durdurun

sen bunu yazdın ya eğer orada elektrik fln gitmezse, senin pil fln bitmezsen bende neyim =) gözüm kaldı o hızda!!!

Dark_Angel' Alıntı:

temiz hava çarpmıştır onu.

benim yaşadığım yerin havası her zaman çok temiz ve güzel. biz alışığız temiz havaya da istanbulun havasından sonra temiz hava uyku ilacı görevi üstlenmiş. :p

iyi tatiller. tatile de virgül bıraktırdık ama idare edersin. :D

ben anlamadım şimdi 50 mb a kaç para ödersin:D bende de aynı dert başlıcak bi kaç güne de dial up ı keserim olmadı:D bi fiyat çıkarsan dark

403 kb/sn

Biz Burda 150 çıkınca sevinçten oynuyoz =)

Hackhell milleti oLarak zaten hıza hastayız =)
Tekrardan iyi tatiller size..

walla ben olsam bende gelmem
aşkım yanımda,sesiz sedasız bi ortam,karısan yok sehrin stresi yok, ekmek elden su gölden.
e internette varmış nasılsa.sorun ne ozaman ???

benimki 110 nu geçmiyo orda
450 lere vuruyo :durdurun

ya abi iiide sen herhangi bi uydu şirketiyle anlaşma yaptınmı yoksa direkt kendinmi kurdun sistemi yani uydu ISS lerden yararlanıyormusun onada para verioyormusun?

react0r' Alıntı:
Dark burada olduğunu bilmek güzel : )

sizlerden ayrı kalabılırmıyım react0r :goz:

real35' Alıntı:
ya abi iiide sen herhangi bi uydu şirketiyle anlaşma yaptınmı yoksa direkt kendinmi kurdun sistemi yani uydu ISS lerden yararlanıyormusun onada para verioyormusun?

tabı abonelık aldım firmadan ama ona odedıgım para komık bı rakam onumuzdekı ay 16mgbıt lık hat secenegı var kısmetse gozumu ona dıktım 4 mgbıt lık kesmedı fazla =P

süper ya megabit ile çekioz burada çekse öyle bir gecede rapidin kotası biticek :D
hehehe....

cidden yaa bana bi haller oldu saat 12 oldumu kafamı koyacak yastık aramaya başlıorum :saskin

arkadaşlar ewet filmler patır patır gelio ama alt yazıları yok, hiç bi yerdede bulamadık =( ben uyumasamda izleyemices yani indirdiklerimizi :melek

Yenge o zaman sizde eniştem gibi yapın.
Önce filmin altyazısını indirin dvxplanet yada dvxforeverden
sonra filmi indirin. Dark benle irtibata geç sana süper
bir paylaşım programı vericem. Onunla piyasayaya yeni giren
filmleri bile rahatlıkla buluyorsun. Ben bulsamda fayda yok.
Kotaya kıyamam =P İnternetinizin olduğuna sevindim.
Msn açmıyorsun ama sana bişey söyleyeyim mi sen Cs
oynayamazsın bu bağlantı ile :D :p

bim_28' Alıntı:
Yenge o zaman sizde eniştem gibi yapın.
Önce filmin altyazısını indirin dvxplanet yada dvxforeverden
sonra filmi indirin. Dark benle irtibata geç sana süper
bir paylaşım programı vericem. Onunla piyasayaya yeni giren
filmleri bile rahatlıkla buluyorsun. Ben bulsamda fayda yok.
Kotaya kıyamam =P İnternetinizin olduğuna sevindim.
Msn açmıyorsun ama sana bişey söyleyeyim mi sen Cs
oynayamazsın bu bağlantı ile :D :p

:D şu programı bize de versene be yaff!!

yok die bir şey yok işte (=

teknoloji işte (=

Esra hayrola ne oldu uykucumu oldun.gece saatlerce oturur muhabbet ederdik hayrola ne oldu :durdurun

ama haklısın beni özledin dime :p

Geri