IsrarLa Modifiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Hayırlısı :victory

önceLikLe ßöLüm moderatörü oLarak kişiseL hiçßir probLemim yok ßunu ßiLdirmek isterim sevdiğim ßir arkadaşımsın..

ßöLüme geLince ßöLüm zaten eskisine oranLa iLgiye yoksun ßiz modifiye tutkunLarı oLarak konular falan açarak destek oLmalıyız..

açıkcası ßen eskiden ßölümde seni çok fazLa görüyordum ancak arama butonuna baktığımızda son üç ayda açmış oLduğun konu '' 4 ''

tamam diyecekLerki ßiLgi var ama ßirazda böLüme destek oLmak gerekmiyormu..?...

ayrıca fırtına ( focus styLe ) adLı üyenin ßaşvurusunda solariz ßöLümün 3 moderatörü kaLdıramayacığını yazmıştı..

ßence şuanda ßöLümde hiçbir eksik [ aktuğla iyi idare ettiğimizi düşünüyorum ] yok hatta çöpe gönderiLecek konu ßiLe mevcut değiL..

ßu yargıLarı göz önünde ßuLundurarak [ - 1903 ] diyorum hayırLısı neyse o oLsun..ßaşarıLar..

Bi sakızı elli defa çiğnemenin manası yok. Geçmişte olmuş bitmiş. Yeni bi sayfa açılsın artık ya.

(+)

hayırlısı üstad.tecrübeli isimleri aramızda görmek isteriz

Hakkında HayırLısı oLsun Kardesım GecmıstekıLer Gecmıste KalmaLı Bı ınsana VerıLen Ikıncı Bır Sans O ınsan Icın Bır basLangıctır..Ne oLursa oLsun Arkadasın Forumda Bır durusu Ve emegı Var bu tartısıLamaz .Ve aktug dai , Ghost , Ve GebzeLi kardesımın Modıfıye Bolumunu Guzel Bır GaLerıye ÇevırebıleceGını Dusunuyorum..Bu yuzden . (+) UskudarLı..

Bölüm Modları 3.Modu Gereksiz Buluyor, Onun İçin... (-1)

Eskiden ßir Hata YaPILMıŞ oLmaSI Yeniden MoD oLmayacagın anLamina GeLmez. ßende Cogu ArkadaŞima KatıLıyor ve Eskiye ßir Sünger Çekin Diyorum.

+ ZeytinßurnuLu Kardeşime Herzaman..

önceLikLe ßöLüm moderatörü oLarak kişiseL hiçßir probLemim yok ßunu ßiLdirmek isterim sevdiğim ßir arkadaşımsın..

ßöLüme geLince ßöLüm zaten eskisine oranLa iLgiye yoksun ßiz modifiye tutkunLarı oLarak konular falan açarak destek oLmalıyız..

açıkcası ßen eskiden ßölümde seni çok fazLa görüyordum ancak arama butonuna baktığımızda son üç ayda açmış oLduğun konu '' 4 ''

ayrıca fırtına ( focus styLe ) adLı üyenin ßaşvurusunda solariz ßöLümün 3 moderatörü kaLdıramayacığını yazmıştı..

ßence şuanda ßöLümde hiçbir eksik [ aktuğla iyi idare ettiğimizi düşünüyorum ] yok hatta çöpe gönderiLecek konu ßiLe mevcut değiL..

ßu yargıLarı göz önünde ßuLundurarak [ - 1903 ] diyorum hayırLısı neyse o oLsun..ßaşarıLar..

Bölüm modu istemiyorsa üstüne fazla konuşmaya gerek yok..
- Kama

Hayırlısı olsun[-]

hayırlısı , ^
+ Low.

Yoruma gerek duymuyorum benim anlatmak istediğimi kardeşim iyi anlatmış 3 cü bir moda ihtiyaç görmüyorum Eksi

-1 hayırlı olsun.

Yapilan seyler unutulacak seyler degil.
Ayni hatayi yapan kisi burada sinirsiz banlandi. Tabi simdi
"hangi hata" diye sorulur, o kadar cok var ki.

Zaten 3. mod kaldirmaz denmis ve bolum mod'u
da gerek yok demis. Foruma katkida bulunmak
icin illa MOD olmaya gerek yok. Paylasimlara devam
etmen yeterli.

[-]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri