IsrarLa Modifiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Merhaba..Arkada$Lar biLdqiniz qibi 3 yıL qibi uzun süredir aranızdayım..Foruma bu 3 yıL içinde sürekLi sadık kaLdım..PayLa$ımLarıma ara vermedim ve bu süre içinde birçok önyargıyıda a$tıqımı dü$ünüyorum..FazLa söz söyLemek istemiyorum tanıyan tanır beni, modifiye hakkındaki biLqiLerimi de biLen biLir :)
Yeniden adayım modifiyeye..Görü$Lerinizi bekLerim..

Tabiki +TheMetaor Sonuna Kadar tam destek

+1905 HayırLısı OLsun Kanka Modifiyede Görev ALmak İstediğini Ve Gerçekten Orayı Da Hakettiğini Düşünüyorum...

Yaptığın işe saygım sonsuz işini biliyorsun ama..

http://www.hackhell.com/hackhellde-gorev-almak-isteyenler/467000-yeniden-modifiye-3.html

önce bu başlıktakilerin kalbini çalmalısın aranı düzeltmelisin diye düşünüyorum..
eğer sorunlarını hallettiysen benim oyum olumlu yöndedir ama diğer türlüyse yorum yapmak istemiyorum..

Edit: Biliyorsun aynı derdin benzerini bende yaşadım yönetimle ve esra ablayla ters düştüm ama hallettim gibi problemlerimi toyduk büyüdük artık bence sende aynı şeyi yapmalısın ;)

Aslında seninle anlaşmamazlığımız yoktu fakat dolaylı yoldan da olsa nedenini tam çözemediğim bi şekilde sen benden bir soğukluk almaya başladın sanırsam...
Yine de her ne olursa olsun benim senin hakkındaki düşüncelerim gerek sitedeki sürekliliğin nedeniyle olsun,gerek sitedeki diğer üyelere olan yaklaşımın nedeniyle olsun olumlu yöndedir...
Modifiye bölümüne gelirsek de orayı fazlasıyla hakettiğini daha önceden de savunuyordum hala da bu savımın arkasındayım.Seni o bölümde görmekten büyük mutluluk duyarım
Benim oyum +1988:goz:​

iKi Bölüm modu orayı sorunsuz idare ediyor .
Onların yorumları bizimkilerden daha fazla değerlendirilecektir .

Yinede
Kimlere ikinci şans verilmedi ki ? Diyorum ve
Benden Sana tekrar bir (+)
Hakkında hayırlısı .

Yakısır Kardeşime

+ 1907

KesinLikLe hakediyorsun
+1903
HayırLısı oLsun...

Şu önceden yapıLmış hataLarı yeniden gündeme getirmenin zaten bir anLamı yok..
GebzeLi sürekLi bu siteye sadık kaLdı..Herkese 2. bir şans veriLir ;)
Ben kardeşime kefiLim ++1905 diyorum ;)
HayırLısı oLsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri