IsraiLi Şoka Sokan Gazze-Nazi ResimLeri

arkadaşlar yalnız birinci resimdekiler yahudi onlar ezile ezile ezmeyi öğrendiler kimi ezdikleride ortada insanın doğası eğer hitler böyle bir olaya kalkışmasaydı şuanda böle olaylar olmayacaktı...

gün gelir devran döner israil yaptıklarının hesabını verir buna adım gibi emini ama bu dünyada ama öbür dünyada , şuna eminimki tüm müslümanlar filistin halkına yardım etmek istiyordur ama ne yazıki elimizden birşey gelmiyo tek yapabileceğimiz israili kınamak ve boykot etmektir allah heppimize yardım etsin özellikle filistin halkına....

şerefsizler ne din var ne kitap yaa Allah verir belalarını inşallah...

HİTLERİN ' in dediği gibi ""Bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz" Adam o zamandan böyle durumlar olacağını biliyormuş demekki

Cehennem Bu Şerefsizleri Bekliyor.

zaten hitler söylemiş; Yahudileri tamamen yok etmediğim için birgün gelecek bana küfür edeceksiniz. hitler bunları boşuna yok etmeye çalışmamış,akıllı adamdı vesselam....

hitler zamanında salakmıydı bunları katletmeye calıştı adam bir seyler biliyordu.

allah belanızı versin o tüfeği ateşlerken hiç elleriniz titremiyo mu? yuhhhh ulan size!!!:mad::mad::mad::mad:

Bir Gün Bütün Yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz demiş Adolf HitLer Doğru demiş ResmEN

2 sindende nefret ederim köpekler...

Geri