IsraiLi Şoka Sokan Gazze-Nazi ResimLeri

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
İnsan Hakları İzleme Komitesi İsrail saldırılarında toplam 1284 Filistinlinin öldüğü ve 4336 kişinin yaralandığı bildirmişti.

Filistin İnsan Hakları İzleme Grubu'nun açıklamasında, saldırılarda ölenlerden 894'ünün sivil olduğu, bunların da 280'ninin çocuk ya da 17 yaş ve altı gençler olduğu kaydedildi.

Gazze savaşında ayrıca 167 sivil Polisin öldüğü belirtildi. Savaş sırasında ölü ve yaralılar hakkında temel bilgi kaynağı olan PCHR, bu verilerin alan araştırmacıları tarafından elde edildiğini ve hastane ile kliniklerden elde edilen bilgiye karşı kontrol edildiğini kaydetti.

Gazze'ye sivil - asker ayırımı yapmadan bomba yağdıran İsrail'in katlettiği insanların görüntüleri özellikle İslam Alemi'nin dışını da şoke etti.Gazze'den gelen soykırım fotoğraflarını NAZİ'lerle kıyaslayan batılı haber kuruluşları, İsrail'in yaptığı katliamın NAZİ'lerden de beter olduğunu vurguladı.

Gazze saldırısıyla birlikte bütün dünyanın nefretini kazanan İsrail'in karizması bir anda yerle bir olurken, Avrupa'da sokaktaki sıradan insanlar bile birer İsrail düşmanı kesildi.

İspanya'da yayınlanan bir haber kanalı, İsrail'in gazze katliamı ile Nazilerin yaptıklarını kıyaslayan göreni dehşete düşüren fotoğraflar yayınladı.

İŞTE O İSRAİL - NAZİ KIYASINI GÖSTEREN DEHŞET FOTOĞRAFLARI..

att00000.jpg

n92iqyatt00001.jpg

p30mo8att00002.jpg

nnfr06att00003.jpg

att00004.jpg

att00005.jpg

xcxnn3att00009.jpg

att00010.jpg

8antzgatt00011.jpg

att00012.jpg

7cn7qpatt00013.jpg

nzofuxatt00014.jpg

hdcshxatt00015.jpg

att00017.jpg

att00018.jpg

att00019.jpg

att00020.jpg

att00021.jpg

att00022.jpg

d0n721att00023.jpg

att00024.jpg

att00025.jpg

att00027.jpg

att00030.jpg

att00031.jpg

zz7j70att00035.jpg

Allah tez zamanda israilin belasını verecektir. Bilinmesi gerekir ki ahir zamanya yaşıyoruz israilde bu yaptıklarıylada bunu belgeliyor kurtuluş yakındır . yinde en doğrusunu Allah C.C. bilir.

ben hitlere çok kızıyorum... işini bitiremediği için...

bunları yapanında yaptıranında Allah belasını versin bende Nazilere kızıyorum bunların hepsini sabun yapmadığı için

ah bi banlanmasam neler dicem de
çok sinirleniyorum :angry

zulmun her türlüsüne karşıyım...israil kendisine yapılanların çok daha fazlasını yıllardır filistine yapmaktadır buda aslından geçmişte onlara yapılan zulmun bir nevi boşuna yapılmadığı vede aslında tamamen ortadan kaldırılmalarının gerekliliğini gözler önüne sermiştir.

Bir zamanlar onlara yapılan zulmün aynısını şimdi onlar yapıyor....Allah büyüktür...onların yaptığı bu zalimliğin cezasını dünyada ki hiç bir ceza karşılayamaz..bu yüzden ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Bunlari Görünce içim Parcalaniyo :(

İnşaLLah YaptıkLarı YanLarına KaLmaz

bunlar kıyaslanamicak görüntüler.şu ana kadar tarihte hiçbir ülke nazilerin yaptığı kadar kötü birşey yapmadı.diceksiniz filistine yapılanlar kötü diilmi.onlarda tabiki kötü ama o iki devlet savaşta ve savaşan iki devlet arasında böyle şeyler olması normal.ancak naziler 2. dünya savaşı sırasında yahudileri nedensiz yere katletmişlerdir.sırf baştaki psikopat bi adamın saf bir alman ırkı yaratmak istemesi yüzünden 6 milyon yahudi ölmüştür.işin garip yanı hitlerin yaratmak istediği saf ırk mavi gözlü ve sarı saçlı bi ırktır ancak hitler bu söylediğim özelliklere uymuyordu.yukarıdaki bazı resimlerde sınır kapılarıyla toplama kampları yanyana koyulmuş ve bunların aynı olduğu gösteriliyo.ancak filistinlilerin sadece sınır kapısından geçmesi engelleniyo.oysa almanyada ve alman işgali altında olan yerlerdeki toplama kamplarında insanları nedensiz yere öldürmüşlerdir.insanları kitleler halinde gazla öldürmüş, diri diri yakmışlardır.asıl vahşet budur...

ben boşuna demiyom hitler bu adamları fırına atmakta haklı bi bildii var heralde bunların mikrop dünyaya bulasmak üzere oldugu bi virüs oldugunu tespit etmiş yılanın kafasını kücükken koparmaya karar vermiş

aradaki tek fark soldaki resimler siyah beyaz sağdakiler de renkli.
yani bugün insanlık daha çağdaş gözüküyor ama aslında kalpleri kapkara.
bütün zalimleri Allaha havale ediyorum

Kim dur der bu katliama. Hiç bir ülkenin sesi çıkmıyor, bizimde... Oysa biz müslümanız..

Geri