israilden türk mallarına boykot çağrısı!!!

kamer28

DOLUNAY
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
Türk hükümeti ve halkının Gazze operasyonuna gösterdiği sert tepkisine kızan kimi Yahudiler, İsrailli turistlere “Türkiye'ye boykot" çağrıları yapıyor. İnternette yürütülen kampanyada Türkiye'de İsraillilere karşı “ırkçılık" yapıldığı iddia ediliyor.

İsrail basınına göre, son günlerde internette gönderilen mesajlarda İsraillileri, Gazze operasyonuna itirazları nedeniyle Türkiye'yi ziyaret etmemeye çağrılıyor. Kampanya yürütenlerin gönderdiği mesajta ayrıca Türkiye'de “İsrail karşıtı ırkçılığı"nı kanıtladığı iddia edilen bir fotoğrafa da yer veriliyor.

“Artık Türkiye'ye seyahat yok" gibi sloganların kullandığı mesajda yer verilen ve Alanya'daki bir giysi dükkanda çekildiği öne sürülen fotoğraf, dükkanın vitrininde İngilizce yazılmış bir tabela görülüyor. Tabelada ise “Çocukları katleden İsrailliler için satış yok, giriş yasak" yazılı olduğunu gösteriyor.

Ancak İsrail basını, söz konusu fotoğrafın, yeni olmadığını, esasen Ağustos 2006'da çekildiğini ve o dönemde yayınlandığını, bunun üzerine İsrail'deki Türk Büyükelçiliğinin, tabelanın asılmasından kısa bir süre sonra yerel makamların talimatıyla kaldırıldığını ve sorumlular hakkında işlemlerin başlatıldığını bildirdiğini anımsattı.

İsrail'in medya grubu Yedioth'a ait Ynet'e göre, İsrail'deki Türk Turizm Bürosu temsilcisi Danny Zimet de, söz konusu fotoğrafın üç yıl sonra yeniden ortaya çıkarılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken fotoğraf ilk yayınlandığında kendisinin Türkiye'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurduğunu, tabelayı aşan dükkanın bir süre kapatıldığını anlattı.

Türkiye'nin İsrail'i tanıyan ilk Müslüman ülke olduğunu, iki ülke arasında dostane ilişkiler ve stratejik askeri ortaklığın bulunduğunu vurgulayan Zimet, kampanya ile ikili ilişkilere daha çok zarar verilmek istendiğini söyledi.

WWW.MYNET.COM

ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN MALINIZDAN NE HAYIR GELİR...

ulan bizim ne malımız var ki boykot ediyolar..:saskin

:clap çok güldüm, hangi sert tepki, israile ambargomu uyguladık, yoksa büyükelçisinimi kovduk, yoksa ikili anlaşmalarımı feshettik? ayrıca hangi mallarımızı boykot edeceklermiş. yahu bizim ürettiğimiz ne kaldıki, zaten her şeyimiz yahudi sermayenin ve yandaşlarının ürettiği mallar. ulan 2001 içiyordum bizim diye onu bile onlara sattılar. kendi zehirimiz bile yokki içmeye bu salaklar neyi protesto ediyor.:vur

gelmesin ibneler çokda umrumuzdaydı ...

tayyipte chavez gibi atsın büyükelçiyi türkiyeden . sınır dışı etsin nerde yahudi varsa

ülen bizi boykot edenindeeeee..................
etmeyenindeeee..............
hassittirin len godumun yahudileri

yahudiler tuvaletimdeki pisliği bile vermem orospu çocukları

ülen bizi boykot edenindeeeee..................
etmeyenindeeee..............
hassittirin len godumun yahudileri

:durdurun :biggrin :clap :durdurun :biggrin :clap :durdurun :biggrin :clap

:victory :victory :victory :victory :victory :victory :victory :victory :victory

gelmesin ibneler çokda umrumuzdaydı ...

tayyipte chavez gibi atsın büyükelçiyi türkiyeden . sınır dışı etsin nerde yahudi varsa

alkole çok düşkünler gurup olayına sempati duyuyorlar ayrıca taş gibiler gelmesin demeyin yaaa.

her kim olursa olsun gelsin isterse 1000 kere tövbe etmiş olsun gene gelsin bizim şefkatimiz hepsine yeter.

özellikle marmaris ve kuşadası bunların favori mekanları her Türk Gencine tavsiye ederim.

hatunlar gelsin canım aaaa onlara hangi millet git demişki biz gidin diyelim dimi ama :D:D:D :biggrin

ama ben ibnelerden bahsettim fark etmeni beklerdim :D ve erkekler tabiki gelmesinler :D

hiç farketmez isterse erkek deve olsun :D:D Daha profesyonel arkaşalar var bu konuda uzman.

şansıma bir keresinde modanın ağır topu akp li cemil ipekçi denk gelmişti fakat ben ilgilenemeyip arkadaşlara pasladım yani konuda uzman işi bilen arkadaşlar var erkek kadın farketmez hatta insan olup olmamasıda farketmez isterse deve olsun yanii....

israilli olsunda çamurdan olsun gelsinlerr bizim sevgimiz şefkatimiz hepsine yeter.

İsrail istediği kadar boykot etsin bize vızzz gelir atın ölümü yahudiden olsun..

alkole çok düşkünler gurup olayına sempati duyuyorlar ayrıca taş gibiler gelmesin demeyin yaaa.

her kim olursa olsun gelsin isterse 1000 kere tövbe etmiş olsun gene gelsin bizim şefkatimiz hepsine yeter.

özellikle marmaris ve kuşadası bunların favori mekanları her Türk Gencine tavsiye ederim.

hatunlar gelsin canım aaaa onlara hangi millet git demişki biz gidin diyelim dimi ama :D:D:D :biggrin

ama ben ibnelerden bahsettim fark etmeni beklerdim :D ve erkekler tabiki gelmesinler :D

Noooolur gelin Turkiyeye yalvariyorum..
Canim cekti ah onumde bir Israilli olsaydi..
Kizartirmiydim firina mi verirdim bilemiyorum ama
sokaktaki kopeklere servis yapacagim kesin..

Burayı chat odasına çevirmişler sizden tartışma ortamı beklemiyoruz zaten ama bari dalganızı denizlerde yapın burası sığ sular.

Geri