islamisohbet.net hacked..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi ermeni dölü hacklediyse a.. b.. cümle alem...

Siteye index atan arkadaş öz türk, ve bu sitede şeriat probagandası yapıldığını görmüş ve bir uyarıda bulunmuş. Ermenilerle alakası yok. bu site pek tekin bir site değil yani

ne alaka site şu anda sağlam ve ayrıca resimdeki site 110mb dan alınmış bi domainin.Salak salak işler yapıonuz ya. bide değerli Türk arkadaşımız hack etmiş yazmışın yazık ya.Hani zone kaydını göstersene.

değerli Türk arkadaşına senin mutlumu oldun hackledinde değerli Türk yazık size be yazık...

ben orada herhangi bir hacked ibaresi göremiorum
arkadaşın sadec siteyi kaydedettirmiş amma mal bi arkadaşın varmış

Ben hack işinden anlamam arkadaş, ben bu siteye girdiğim zaman beni başka bir siteye yönlendirdi. O resimde verdiğim gibi bir sayfa çıktı karşıma. Şuan sitede bi sorun yok çalışıyor. Zaten arkadaş siteyi tamamen göçerttiğini iddaa etmiyor. index felan atmış herhalde, öyle söylemişti.

gerizekalılıkltan başka birşey değil!

lan siteyi hackleyen sor bakalım tanrı denen bişe varmı

TANRI YOKTUR ALLAH VARDIR...

beyler aragonun sölediği ii niyetle sölen miş bir söz ama yanlış.Tanrı kelimesi vardır ve arapçadaki İlah kelimesine denk gelir.Ancak Allah kelmesinin yerine tanrı kelimesinin sölenmesi yanlıştır sanırım aragonda bunu demek istedi.

Sen bana Allah'ın varlığını kanıtla bende sana Tanrı'nın varlığını kanıtlayım. Hem ben o arkadaş için boşuna öz Türk demedim!

öz Türk lük Allah'a inançsızlığı gerektirmez.
Kaldıki Tanrı ile Allah eş koşulmaz, Orjinali neyse odur ki oda Allah (c.c.) 'dür.
Sen Gök tanrı ya inan, ama kalkıp Türk ün biri hemde öz Türk ün biri hackledi bilmem ne yapıyorlarmış diyemezsin.
Alnını karışlarlar.. bilesin, yerin burası değildir!

ateistlik, kendinden daha büyük bir varlığı egosuna yediremeyip kabul etmeme durumu ile deistlik arasındaki aşamadır.

insan hayatında 17-23 yaşları arasında sıklıkla rastlanır. kalıcı ve uzun süreli değildir.
bir yakını kaybetme, ciddi bir kaza geçirme, ölüm tehlikesi atlatma, tehlikeli bir hastalığa yakalanma veya ruhsal bir çöküntüye kadar ateist, ondan sonra ya sufi ya deist olur.

literatürde kişilikte bölünme, dolayısıyla zıtlaşmalar sonucu ruhsal dengesi bozulan insanlara rastlanmaktadır. bu durumdaki hastalara uzun süreli klinik tedavi uygulanmaktadır.

balik olup, denizi tanimayan ki$i gibi tabirlerde kullanılır.

[ALINTIDIR]

Te$ekkürler ek$isözluk

Ekşi sözlükten alıntı yapabilecek kapasiteye sahipsin demek ki aferim sana.
Ateizm'in ne olduğunu önce bir sorsaydın keşke açıklardım. Eminim ki anlayacak kapasiteye de sahipsindir.
------------------
Neyse konumuz Ateizm değil arkadaşlar.
"öz Türk lük Allah'a inançsızlığı gerektirmez.
Kaldıki Tanrı ile Allah eş koşulmaz, Orjinali neyse odur ki oda Allah (c.c.) 'dür.
Sen Gök tanrı ya inan, ama kalkıp Türk ün biri hemde öz Türk ün biri hackledi bilmem ne yapıyorlarmış diyemezsin.
Alnını karışlarlar.. bilesin, yerin burası değildir!"

Yahu illa PKK siteleri mi hack edilecek birazda şeriatçı siteler hacklensin. Yanlışmı söylüyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri