islam ve insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
değerli hackhell cumhuriyeti pek uzun olmasada forumumuzda yaklaşık 2 aydır etkin olarak paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum ben islam ve insan bolumune eğer ihtiyaç varsa asistan mod adaylığımı koymak istiyorum yorumlarınızı + - olarak yaparsanız ve nedenlerinide kırıcı olmadan belirtirseniz sevinirim.Tüm hh yurrttaşlarına teşekkürlerimi sunarım iyi forumlar

Cesaretin için seni tebrik ediyorum her şeyden önce.. Görev almak istemen çok güzel bir şey.. Bunun için +1111

Kendi görüşüm bu bölüm daha henüz çok yeni ve hassas bir konu. Daha ilk zamanlardan bir sürü tartışmalar anlaşmazlıklar çıktı.
Örnekler ortada.. Buraya atanacak kişinin çok daha eskilerden , yaptırım gücü olan, çok hızlı vede doğru karar veren bir kişi olması gerekiyor bence..

Zamanın var daha derim

Şu anki şartlarda -1

crazyquake' Alıntı:
Cesaretin için seni tebrik ediyorum her şeyden önce.. Görev almak istemen çok güzel bir şey.. Bunun için +1111

Kendi görüşüm bu bölüm daha henüz çok yeni ve hassas bir konu. Daha ilk zamanlardan bir sürü tartışmalar anlaşmazlıklar çıktı.
Örnekler ortada.. Buraya atanacak kişinin çok daha eskilerden , yaptırım gücü olan, çok hızlı vede doğru karar veren bir kişi olması gerekiyor bence..

Zamanın var daha derim

Şu anki şartlarda -1

bende arkadaşımın yazdıklarına tek tek katılıyorum [sanki ağzımdan almış :) ] -1 diyorum
senin için hayırlısı arkadaşım

-1.................

durex lütfen açıklamayla birlikte notlar kendimi değerlendiriyorum hem de burda eksiklerim neler öğrenirim teşekkürler

+1 dostum bu görevi yapa bileceğini düşünüyosan eyer :)

. -1

şimdilik oraya mod olarak majeste atanmıştır orası bi düzene girene kadar majeste yeterli die düşünüorum -1 diorum

üstad tabi ki ...
dememiz için bölümde aktif olarak seni görmemiz ve değerlendirmelerinle takdr edilmen gerekmektedir... dün 1 bugun 2 yeni açılan bir bölüm biraz zaman geçsin, tam olarak hazmedilsin bölüm içn tekrar modluk için başvurusunda bulunursun umarım o zaman herkes senin için +1 diyecektir...

şimdilik konuyu kapatıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri