Isim Ve Soyisim Yaziyosun Sana O Kişinin Msn Adresini Veriyo((çok Good))

pejastic

New member
Reaction score
0
İŞTE LİNK ARKADASLAR İNDİRİN,KURUN ,İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN ADINI VE SOYADINI YAZIN ALIN SİZE O KİNİN MSN ADRESİ

http://www.dvd800.com/download/seh.exe

==>>> kurup programı çalıştırdıktan sonra karşınıza ılk gelene later dıyın yada bıseyler yazın ora onemlı degıl!!!aılınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYIP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN okey dıyıp cıkın ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor o zamn!!!1 de connection var oradanda kactane server de aramasını istiyorsanız secın!!!boyle iştee <<<==

EmeGe SaYgı Bı TeseKKurDen GeCeR...

sağolasın ama forumda var sanırım..

Evet Var İstersen Bakta AÇ Öyle Daha İyİ Olmaz Mi_?_

SETTINGS e girdim .... ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYIP....ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME kısmına ad , ADD A SURFİX TO USER NAME kısmına soyad yazıp serch dedim ama loocup server yazısı çıkıyo .... ne yapmam lazım söylerseniz sevinirm

ya kardeş isim soy isim yazıp Ok diyorum sonra search yapıyorum server cıkıyor birine tıklıyorum sonra disconnect 0 cıkıyor hep nasıl olucak bu cvp yazarsan sevinirim

ya kardeşim bu hiç bişey bulmuyo ya.abimin isim soyismini yazdım onu bile bulmadı.boş bu program

kardeş bir işe yaramiyor ya ben bilmiyorum genede ellerine sağlık

sen bakma onlara kardeş sağol

diyelim ki ben adımı

ÇAĞLA ŞİKEL yazdım adamda abaza çağla şikel in msn adresini arıyor

ÇAĞLA ŞİKEL yazıp arama yaptı ve benim msn adresimi aldı

ama ben çağla değilim

saçma program bence

pejastic' Alıntı:
ya arkadaslar bu bı alıntıdır..yanı ıse yarar yada yaramadıgını bılmıyorum........ ama deneyın......

önüne çıkan her programı, işe yarayıp yaramadığını bilmeden alıp foruma eklemen

mantıklı mı sence..

biz genelde bir paylaşım yapmadan evvel programı yükleyip deneriz,

sence de bu şekilde yapmak hoş olmaz mı?..

çalışıyosa işime çok yarayıcak emeğe sağlık:clap

gedin yav deli olacam haa bi şifreyi bulamadım daa

saol kardeş güsel bi paylasımda peki bu program msn adresını werıp kıme aıt oldugunu gosterıoomu we ya öle bı program warmı warsa yardımcı olursan sewınırım emeğine saglık

Geri