Isınmma Sorunu

Λямα`

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhaba,
Ben laptopumu alalı 3 ay oldu.Ben şahsen oyun oynamayı seven bı ınsanım ama webtasarım yapıyorum.Oyun oynadıgım zaman en fazla 10 15 dkka çalışıyoo sonra laptop kendını kapatıyo.Adobe flash ve photoshopu aynı anda açmak ne mümkün direk kapanıyor.Pcnin uzerinde hiçbi garanti etiketi yoktu bende soktum fanları temızledım ama pek faydası olmadı.Underground 1 bile oynarken kapanırmı ya. Ve pc yi açtıgımda fanın onune su koysam 2-3 dkkada kaynar o derece.

Sistem Özellikleri:
Core i3 370M 2.40 Ghz
4 Gb DDR3 Ram
Ati Mobilty Radeon HD 5470

Fazla ısınma fabrikasyon hatası olabilir. Kullandığınız yerde laptop hava almıyor olabilir mi?
Başka bir tavsiyem de cooler alarak denemeniz olacaktır. Sorun yine çözülemezse şiddetle garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

üstad ya fan yeterli hızında dönmüyor, yada işlemci sorunun var.. çünkü

anladığım kadarıyla sadece bilgisayarı kasınca bilgisayar kendini kapıyor. işlemci belirli ısıyı aştı mı pc'i

kapatır bu bir önlemdir sigorta gibi düşün... pc'yi kasmayan bir program açsan uzun vadede yine pc kapanır... o yüzden işlemci fan'ında problem olduğunu düşünüyorum tavsiyem mutlaka garantiye götür...!!!!

bu arada bilgisayar markan Hp mi?? merakımdan sordum :D

Fazla ısınma fabrikasyon hatası olabilir. Kullandığınız yerde laptop hava almıyor olabilir mi?
Başka bir tavsiyem de cooler alarak denemeniz olacaktır. Sorun yine çözülemezse şiddetle garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

Çağlar abi laptop gayet iyi hava alıyo denedim.Cooler 150 tl vermişti abim onunkiyle denedim kapanmıyo =)

üstad ya fan yeterli hızında dönmüyor, yada işlemci sorunun var.. çünkü

anladığım kadarıyla sadece bilgisayarı kasınca bilgisayar kendini kapıyor. işlemci belirli ısıyı aştı mı pc'i

kapatır bu bir önlemdir sigorta gibi düşün... pc'yi kasmayan bir program açsan uzun vadede yine pc kapanır... o yüzden işlemci fan'ında problem olduğunu düşünüyorum tavsiyem mutlaka garantiye götür...!!!!

bu arada bilgisayar markan Hp mi?? merakımdan sordum :D

İşlemcinin falan kendini kapattıgnı biliyorumda neden olabılcegını sormustum sanırım buldum. Cooler deneyince kapanmıyo GTA IV full grafık az kasma var kapanmıyo.

Diğer laptopum hp tamamen facia :d Yanıyo laptop :D

geçmiş olsun :) Hp ısı konusunda nam salan bir marka olduğu için o'dur diye düşünmüştüm yanılmışım :)

Geri