Irkçılığın Öz Türkçesi: Ulusalcılık

kurtweb

New member
Reaction score
0
ulusalcilik.jpg

Irkçılığın Öz Türkçesi: Ulusalcılık

Türk'ün türk'den başka dostu varmı...?
bak şunu kafanıza sokun....
bir alevi türk olur...
bir sunni türk olur...
bir laz türk olur...
bir çerkez türk olur... v.s. v.s.
ama bir kürt TÜRK OLAMAZ....

Kitaplar Dergiler (e-book) paylaşımı ....
e okusun millet tabi güzel...

bu ne şimdi....
aman sitede kargaşa tartışma çıkartında ne olursa olsun...

Türk'ün türk'den başka dostu varmı...?
bak şunu kafanıza sokun....
bir alevi türk olur...
bir sunni türk olur...
bir laz türk olur...
bir çerkez türk olur... v.s. v.s.
ama bir kürt TÜRK OLAMAZ....

guzel soylemissin hepsine katiliyorumda sonuncuya katilmiyorum. sonucda bendede kurtluk var, ama vatanim turkiye herzaman demisimdir! canakkale savasinda, kibrisda, osmanlinin bitisi ve mustafa kemal ataturkun kuvai milliyesinde kurt yokmuydu saniyorsunuz? lutfen konuyu daha fazla uzatmayin, ataturkun zamaninda kardesce bu topraklarda yasandiysa yinede yasanir. osmanli zamaninda bile kardesce yasandiysa yine yasanir. devlet ilk once pkk sorununu bitirsin kurtulalim su kan dokme olayindan ondan sonra birlik olur ve olacakdirda! bu sart!

tamam uzatmayın arkadaşlar...
arkadaş Kitaplar Dergiler (e-book) paylaşımı yapmış...
isteyen okur isteyen kötü bi paylaşım der geçer...
daha fazla mesaj yazarak konunun reklamını yapmayın...

tamam uzatmayın arkadaşlar...
arkadaş Kitaplar Dergiler (e-book) paylaşımı yapmış...
isteyen okur isteyen kötü bi paylaşım der geçer...
daha fazla mesaj yazarak konunun reklamını yapmayın...

Evladım kaç yaşındasın sen?

Hem yorum bile denemeyecek o satırları yazmışsın hemde üstüne utanmadan sulandırmayalım mı konuyu diyorsun?

ULUSALCILIK BİR ÇOCUKLUK HASTALIĞIDIR ! BULAŞICI BİR HASTALIK ! BÜYÜYÜNCE GEÇER !

bir kişin sözlerini tüm ulus-devlete inanlara mal etmek komik.

Kürt neden ürk olamıyormuş?
sen mi seçiyorsun Türkleri?

senin soyunda kürtlük olmadığını ispatlasana bana benim gibi ülkücülere faşist diyorsun senin yaptığın ne onu açıkla önce sen bir Türk'te asla komünist olamaz eğer olmuşsa "moskof uşağı" olmuş demektir.

senin soyunda kürtlük olmadığını ispatlasana bana benim gibi ülkücülere faşist diyorsun senin yaptığın ne onu açıkla önce sen bir Türk'te asla komünist olamaz eğer olmuşsa "moskof uşağı" olmuş demektir.

Yahu sizlerin konulara yaklaşırken ki sığlığınız ve cehaletiniz artık sınır tanımıyor! Hakikaten dibe vurmuş, son noktadasınız!

Ne denir bu zırvaya şimdi "moskof uşağıymış"

"Sus ulan haddini bil, destursuz Amerikan uşağı" mı diyelim illa ki? Bunu duymadan rahat etmiyor musunuz?

Yahu sizlerin konulara yaklaşırken ki sığlığınız ve cehaletiniz artık sınır tanımıyor! Hakikaten dibe vurmuş, son noktadasınız!

Ne denir bu zırvaya şimdi "moskof uşağıymış"

"Sus ulan haddini bil, destursuz Amerikan uşağı" mı diyelim illa ki? Bunu duymadan rahat etmiyor musunuz?

Yahu sinin konulara yaklaşırken ki sığlığın ve cehaletin artık sınır tanımıyor! Hakikaten dibe vurmuş, son noktadasın!

Ne denir bu zırvaya şimdi "Sus ulan haddini bil, destursuz Amerikan uşağıymış":durdurun

İstiklal Marşının Şairi bir Arnavut'tu. Türklük Ruhtadır, kanda değil. Tarihte Çok kişi vardır Türk kanı taşıyan ve Türk'ü arkadan vuran. "Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk Milleti denir" diyor, Başbuğ Atatürk. Kurtuluş savaşındaki gibi; birlik olalım. Barış ve huzur içinde mutlu yaşayalım.

Geri