irc. de abaza nasıl keklenir taktikler HoCuS'tan..

gercekten guzel olmus bence tam ders cıkartılacak bı konu yanlıs anlasılmasın bende oyle seyler yokda ben genel olarak soyledım:p

ya gercekten guzel olmus ellerıne saglık

nihaha : ) : ) komedi yahu

abi masa altı yhaa zam geldi yhaa masa sekiz oldu :sigara:

kız sandıklarına ya da kız olduğunu anladıkları kişilere önce canım cicim ayağı çekip sanalda seks yapmaya merak salanlar bu yazı siz ve sizin gibilere gelsin :)

hocus az bile yapmışın ben olsam kandırdığımı söylerdim söylememişin keke yoksa part 2 mi gelicek :eek: :)

dialog süperde..
şu " perakoti " olayı gerçekten varmı ? : ) nedemek o yada adamın dediği dogrumu ? googleda sadece butopic cıkıo yazdıgımda :) :hhman: :hhman:

iyi güzelde adamı resmen seks sohbetine zorlamışssın!bu yüzden adama sapık,abaza v.s demek zor!

ahaha süper bu irc'te manyaq abazalar war bakin birasdan bende bi screen shoot yayinlicam harbiden adamlar coq garip yaa.Bide bazilari acaip anlayissiz.Bende anlayissiz olana denk geldim.

rampa' Alıntı:
iyi güzelde adamı resmen seks sohbetine zorlamışssın!bu yüzden adama sapık,abaza v.s demek zor!

<Betul> ne mesela
<dermarant> aklına gelebilecek her şey
<dermarant> mesela sen bu konuda ne düşünüyorsun
<Betul> hımm üstü kapalı mı konusrsun hep
<dermarant> hayır i
<dermarant> seks le aran nasıl

kim neyi zorlamış bea :)

<dermarant> yanımda
<dermarant> bir sekreter çalışıyordu
<Betul> ne oldu sekretere
<dermarant> ismi seher ve benim yaşam tarzıma seks yaşantıma dayanmadı
<dermarant> fırsat bulduğum her yerde bazen
<dermarant> dedimya iş benim
<dermarant> masanın altına koyar
<dermarant> verirdim ağzına
<dermarant> ne oldu oradamısın
<dermarant> heyyyyyyyyyyyyyy
<dermarant> nerdesin

hahaha çok manyak mış yaaa

üni hayatım bu tür eğlencelerle geçti.. nedir bu türk erkeğinin saflığı.. ne insanlar keklemiştik beee:) hey gidi günler.. gözlerim doldu valla

Geri