Iraq Sava$i, Oncesi, Sonrasi, CocukLar, BayanLar ve KatiL AMERIKA!!

Partizan

New member
Reaction score
0
Ba$Likta beLirttigime iLaven.. KahroLsun Amerika Diyorum.. kazandigimiz para iLe onLari besLemekten ba$ka yaptigimiz bi$ey yok.. Kinamak yetmiyor diye du$unuyorum.. UyguLamak daha onemLi.. Sizin destekLerinizi bekLiyorum..

http://www.netbizim.net

Partizan' Alıntı:
Ba$Likta beLirttigime iLaven.. KahroLsun Amerika Diyorum.. kazandigimiz para iLe onLari besLemekten ba$ka yaptigimiz bi$ey yok.. Kinamak yetmiyor diye du$unuyorum.. UyguLamak daha onemLi.. Sizin destekLerinizi bekLiyorum..

http://www.netbizim.net

buna söylenecek hiçbir şey yok özgürlük getirdiler diyenlere bir kez de ben seyredin ve görün diyorum ve amerikayı kınıyorum ...

a q ben bunların....

parzitan cok guzel bi
konuya degisnmissin gercekten
allah belalarını versin bunların

saol duyarlılığın için çok saol halısın ve süper bi konu açmışsın

insanlık ayıbı yapılanlar dicem ama bu ne insanlık nede hayvanlık burda diyecek tek bi şey var kahrolsun amerika a.s.a.q kısaca anlayan anlar

Mahsuni şeif in de dedigi gibi

kan döktürür silah satar amerkia katil katil
insanın alcak sarısı küstü dünyanın yarısı
vietnaımın pis karısı amerika katil katil.
devleti devlet cakar it gibi pusuya yatar
kan döktürür silah satar amerkia katil katil

Öncelikle arkadaşlar sağolun varolun bu konularda çok hassasız.
Bu konuyu görüntüleyen: 10 (10 üye ve 0 ziyaretçi)...
Bu Amerika bir gün yıkılacak....
Eşkiya dünyaya kim hüküm sürsünki Amerika hükmünü sürecek.
O da artık gücünü kaybediyor.
Artık dünyada süper güçler sırayla.
Sırada biz varız yine.....

KaTil Amerika Başka Sözüm Yok ):

inanın bana ne afaganistan nede ırak son olmayacak. bu kan emici petrolün olduğu her yerde can almaya devam edecek. sonra israilide tepemize dikip gidecek. amerikan mallarını falan kullanmamızında pek kifayet edeceğini sanmıyorum. adamlar şimdiden tüm medeniyetleri ortadan kadıracak silahları hangarlarında saklıyorlar. S.S.C.B. nin bukadar özleneceği hiç aklıma gelmezdi eskiden.

HErkez Kullanmayalım Der Ama HErkez yine Kullanır MErak etmeyin Onun İçin Pek Önemi yok

Herşey sözde kalmamalı ne gerekiyorsa yapmak lazım...ona ve uşaklarına hayır demek için en güzel boykot tabikide onların üretiminden uzak durmak

Konu için sağol Partizan

bunların hepsi benzin de dünya lideri olmak için katil amerika. en büyük ter....... amerika

iLgiLi arkada$Lara sewgiLerimi iLetiyorum..

gerçekten doğru bende amerika için kahrolsun diyorum ama onların ellerinde ipler bizim için ise kendimizi geliştirme olanaklarını iyi değerlendirmemiz gerkiyor bende kendimi geliştirmek istiyorum.. ama nerden?

arkadaslar bilmem kac bin kişi bu siteye uye desekki cola içilmesin boyle bi kampanya baslatsak birileri evet der ama genede içerrler.serefsizler oyle bir işlemişlerki milletin kanına artık bırakılmıyo bagımlılık yapıyomus zaten bu melet.colaya karsı birsey yapamayız ama bi yardım kampanyası yapabiliriz sponsorlukla para veren sitelrin linklerini bi sitede toplayıp ordan gelecek parayı depremdir savastır boyle yardım bekleyen yerlere yatırım yapabiliriz bu yatırım banka hespları veriliyor ya o hesaplara toplanan parayı yatırabiliriz sitede bir bolum acıp destek isteyebiliriz daha fazla sitedede yayınlanırsa ayda google reklamından ornegin 50 dolar kazansak bile kardır onu direk yatırırz bi hesaba bununla ilgilenen varsa benle iletişim kursun mail adresim [email protected]
not:suan için yazlnızca teklif ama inş oyle kalmaz

Geri