Irak'ta 1 milyon Müslüman'ın katledilmesini seyreden Tayyip bey Davos'ta niye gürledi

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Irak'ta 1 milyon Müslüman'ın katledilmesini seyreden Tayyip bey Davos'ta niye gürledi?

Doğrudur, Gazze’de korkunç bir İsrail zulmü var.
Bundan dolayı toplum olarak elem duyduğumuz vakıadır.
Ama sormak lazım, benzer ve hatta çok daha ötesi katliamlar hemen yanıbaşımızdaki Irak’ta yapılmadı mı?
Orada akan Müslüman kanı değil miydi?
Öyle idiyse orada olanlara gıkını bile çıkarmayanların şimdi Filistin bağlamında pozlara bürünüp kahramanlık taslamaları nasıl inandırıcı olabilir?

İkiyüzlülüğün belgesi

İmam-ı Azam hazretlerinin, Musa Kazım Efendilerin Kabri Şerifleri bombalanır, insanlar Ebu Gureyb Hapishanesi’nde hayvan misali boğazlanırken bir kınama demecini bile vermeyenlerin şimdi günah çıkarırcasına Gazze’deki bebeleri kullanmaları ahlaki midir?
Evet kullanma nitelemesini bilinçli olarak yapıyorum ve Tayyip Erdoğan’ın o bebeleri siyasi fayda için dillendirdiğini düşünüyorum.
Yok ben ulusalcı kardeşimiz Nihat Genç gibi gaza gelip tir tir titremiyorum, tersine sergilenen bu ikiyüzlülük adına utanç duyuyorum.
Telafer’de, Bağdat’da, Basra’da olanlara yıllar yılı susmanın ötesinde lojistik destek vereceksin, ama seçim kapıya geldiğinde birden Filistin mücahidi kesileceksin!
Yemezler kardeşim yemezler!
Hem meydan okumak öyle lafla, tiyatro ile poz atmakla olmaz!
Eyleme dönüşmeyen tavır kuru gürültüdür.
Hatırlayın, benzer şeyleri üç sene önce de gördük.
Tayyip bey yine İsrail’e hücum eder gibi olmuştu da Washington’dan randevu alamamıştı.
Peki ne oldu sonra?
Erdoğan İsrail’e koşmuş ve aman dileyerek Washington’dan randevu almıştı.
Dahası, bırakın onu bunu, arkadaş madem medyan okuyor ve tutum alıyorsun, Dünya Yahudi Kongresi’nin 100 yıldır hiçbir Müslüman öndere vermeyip sana layık gördüğü o cesaret madalyasını geri versene! Şekli bile olsa İsrail’e eylemli bir tavır takınsana!

Yakarma ve sünepelik

Bunları yapmayacaksın, ama çıkaracağın kuru gürültülerle kahramanlık taslayacaksın!
Bir başka komiklik, yapılan sünepelik istismarıdır.
Tayyip beye göre bizim millete sünepelik yakışmazmış!
Elhak yakışmaz, kuşkun mu vardı buna!..
Ama dur bir dakika!
Sünepelik konusunda bu ülkede konuşması gereken son adam sensin!
Niçin mi?
Yahu sen değil misin Washington’un Yahudi mahfillerinde “Beni kullanın, ne olur deliğe süpürmeyin” diye yalvarıp yakaran...
Bunu yapan ya da kendi adına yaptıran birinin sünepelik sözcüğünü ağzına almaya hakkı olabilir mi?
Dahası Türk ordusunun başına bin yıldır ilk kez senin başbakanlığın döneminde çuval geçirilmedi mi?
O rezalete ses çıkarmayan ve nota verelim diyenlerle de “Ne notası, müzik notası mı” diye eğlenen ve onlarla alay eden birinin hiç sünepe millet değiliz demeye hakkı olabilir mi?

İstismar padişahı

Pardon pardon, sevgili Nihat Genç’ten özür diliyorum, ben de titriyorum, ama benimki onunkinin tam tersi, yani ortaya konan tiyatro ya da riyakârlıktan ötürü çıldırıyorum!
Evet hiç dolandırmadan yazıyorum, Tayyip Erdoğan’ın Davos tutumu siyasi şovdur ve tıpkı Hayrünnisa hanımın türbanı misali iç tüketime sunulmak üzere vizyona konmuştur.
İstismar padişahı Erdoğan, yaşlı Peres’in verdiği pası iyi değerlendirmiş ve golü atmıştır. Hadise yoksulluk, hırsızlık, işsizlik, yani toplumsal kaos ve de Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bunalan Erdoğan’ın her zaman yaptığı gibi kendini hamaset ve istismar denizine atmasından ibarettir!

Sabahattin ÖNKİBAR

Irak'ta 1 milyon Müslüman'ın katledilmesini seyreden Tayyip bey Davos'ta niye gürledi?

niye olcak seçim geliyor ..

ayrıca bunlar başa geçebilmek için bushtan izin aldılar .bush bunlardan ırak ve ılımlı islam için söz aldı . bunlar ıraktaki tavizleri vereceğine dair zaten söz vermiştiler . öyle başa geldiler .

zaten tayyip kendisi demedimi benim tepkim moderatöre diye .daha şimdiden yaptığı şovdan dolayı kıvırmaya başladı . gerisini getircek kadar delikanlı olduğunu sanmıyorum.

ayrıca anca gürler . yağmasa bile gürler . bizim kahveci ahmette paso gürlüyo aynı tayyip gibi onda da icraat yok . bisey dediğin zaman da tayyipteki imkan bende olsa ben bile yağarım diyebiliyor ama
:)

seçim geliyor 29 mart öncesi tarikatlar cemaatlere sahte müslümanlara güzel görünmek için parladı... nerde o ırak'taki insanlar ölürken.. amerikan köpeği olmak kolay bu kadar ırakla filistin arasındaki farktan anlayabilirsinizi... biri açıklasın bana...!!!!

adam tam bir şovmen, tirbünlere oynamasını çok iyi biliyor,

Sesimiz cıkmasa:Susma sustukca sıra sana gelıcek dıye pankartlar bastırıp halkı provake edersınız.
Sesimiz cıksa gürlesek:Rol yapıyor dersiniz.
Sadece ızleyıp yorum yapsak,Tayyip Turkıyeyı ne hale getirdi millet aya biz yaya dersiniz.
Sız kimsiniz??Nesiniz siz ya?
Neye kime hizmet ediyorsunuz anlamış degilimki.
Ben ister yanlış ıster dogru olsun,görüş savunan arkasında duran ınsana saygı duyarım.
Ama siz herhangı bır görüşte savunmuyorsunuzkı,yaptıgınız tek sey BIDI BIDI LAK LAK.
Hangı yonetım menfaatınıze cıkar saglıyorsa,onu savunuyorsunuz.Buna ne denir benden daha ıyı bılıyorsunuz.
Bide dıyokı nıye olacak secim geliyor dıyo ya Allah'tan korkun :D
Seçim geliyo diye DAVOS zirvesini tayyip aldırdı bu tarihe dimi :]]]
Israil başkanıyla anlaştı dimi,sana rest cekicem sesini çıkarma diye
ÇOK KOMIKSINIZ COK

Ulan ses cıkarmasa Tayyip pısırık
Ses cıkarsak Tayyip goz boyuyor
Sız nasıl ınsanlarsınız arkadaş yaa,Insanlıgımdan utanıcam nerdeyse sızın gıbıler yuzunden.
Şunu kafanıza sokun,bız sıze yaranmaya calışmıyoruz,Sız bızım kapımıza gelıceksınız sız.
Bız halımızden memnunuz,yarası olan,gocunan sizlersınız.
Bız sıze muhtacta degiliz,ama siz muhtacsınız.
Kalkmış bana IRAK dıyor,
Be adam senın sıyaset anlasıyısana ot tıkıyım.
Irakla gorusmeye oturdunmu?
Irak kendı basınamı yonetılıyordu?
Turkıye Irak'a yardım etmedımı?
Televızyonlar bas bas bagırdı 11mılyar dolar yardım yapıldı dıye
Körmusunuz?Hayır degılsınız işinize gelmıyo.Cunku çıkarınız yok bu işten :)
Merak etmeyin yakındır,hemde cok yakin size cok kötü çıkar saglıcaklar,hemde cok kötü.
Ama iş işten gecmıs olucak,sayın Hrant Dınkcıler,Karadayıcılar sızı.

"Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür."

Irak ve Filistini birbirine karıştırmamak gerekir

Neden

Çünkü Iraka giren Amerika hiçbir savunmayla karşılaşmamıştır halk Amerikayı demokrasi getircek diye kendisi istemiştir belasınıda bulmuştur

Ama Filistin işgale karşıdır özgürlük arayışındadır İsrailden uzak durmak istemektedir ama İsrail her zamanki yahudiliğini yapıyor yapcak bişey yok

İsraille onca askeri ve ticari anlaşma olmasa
İsraillilerden aldığı cesaret madalyasını kırıp atsaydı
Irak işkal edildiğinde de aynı tepkileri verseydi
Esip gürledikten sonra benim sinirim moderatöreydi demeseydi

Helal olsun derdim de şimdi yukardakiler varken şov yaptı be kardeşim.

onu bunu geç adam bizim şehitlerimizi onurlandırmadı üstüne hakaret etti sonra gidip arapların savunuculugunu yapıyor .. nası bir iştir..

Sesimiz cıkmasa:Susma sustukca sıra sana gelıcek dıye pankartlar bastırıp halkı provake edersınız.
Sadece ızleyıp yorum yapsak,Tayyip Turkıyeyı ne hale getirdi millet aya biz yaya dersiniz.
Ben ister yanlış ıster dogru olsun,görüş savunan arkasında duran ınsana saygı duyarım.
Ama siz herhangı bır görüşte savunmuyorsunuzkı,yaptıgınız tek sey BIDI BIDI LAK LAK.
Hangı yonetım menfaatınıze cıkar saglıyorsa,onu savunuyorsunuz.Buna ne denir benden daha ıyı bılıyorsunuz.
ÇOK KOMIKSINIZ COK

Sız nasıl yaratıklarsınız arkadaş yaa,Insanlıgımdan utanıcam nerdeyse sızın gıbıler yuzunden.
Şunu kafanıza sokun,bız sıze yaranmaya calışmıyoruz,Sız bızım kapımıza gelıceksınız sız.
Kalkmış bana IRAK dıyor,
Merak etmeyin yakındır,hemde cok yakin size cok kötü çıkar saglıcaklar,hemde cok kötü.

Yaranamazsın kardeşim, bunlara ne yapsan yaranamazsın.

ÇOK KOMIKSINIZ COK

Sız nasıl yaratıklarsınız arkadaş yaa,Insanlıgımdan utanıcam nerdeyse sızın gıbıler yuzunden.
Kalkmış bana IRAK dıyor,

Dediklerine aynen katılıyorum ve ek olarak Selahattin Önkibarı iyi bilmek tanımak lazım. Eskiden TGRT de program sunan Tansu Çiller hükümeti yanlısı programlar yaparak çıkış yapan şahsiyet. Tabi bunun nedeni patronu Enver Ören İhlas holding en büyük desteği Tansu Çiller'e veren kişiliktir. Bu sebepten Selahattin Önkibar bulunduğu kabın şekline giren bir yazardır.

Amerikanın Irağa saldırması konusunda ne yapilirdi?
Amerikaya bizde mi saldırsaydık!!!
Ayranımız yok içmeye tahtaveriyle gideriz şıçmaya...

Erdoğan çok ciddi olsa ne olucak Amerika ve İsraille mi şavaşıcaz!
En fazla İsraille diplomatik ilişkiler kesilir.Silahı onun yerine yine Amerikadan alırız.
İsteyen maddi ve manevi yardım eder Hamasa.
İsteyen gider Hamasa katılır , Kuzey Kıbrısı bile tanımayan Araplar ve Filistin için şavaşır.
Çoğunlukta saçma-sapan öfkesini kusar tamamiyle alakasız etrafına.

Romeomad;Daha önceki bir mesajımda başbakanın yaptığı çıkışı tebrik ettim..O çıkış doğruydu ama samimi değildi.Bizim buradaki derdimiz yapılan ikiyüzlülüktür.Bunu anlamak bu kadar zor mu?Yaptığı şey şuana kadar gene esip gürlemekle kaldı.. Dünya Yahudi Kongresi’nin 100 yıldır hiçbir Müslüman öndere vermeyip sana layık gördüğü o cesaret madalyasını geri versene! Şekli bile olsa İsrail’e eylemli bir tavır takınsana!!

Dahası Türk ordusunun başına bin yıldır ilk kez senin başbakanlığın döneminde çuval geçirilmedi mi?
O rezalete ses çıkarmayan ve nota verelim diyenlerle de “Ne notası, müzik notası mı” diye eğlenen ve onlarla alay eden birinin hiç sünepe millet değiliz demeye hakkı olabilir mi?Buna cevap verir misiniz?

Bunu geçtik, Meclis'te Gazze konulu önergenin görüşmelerinden sonra CHP'nin, "kınama bildirisi" yayınlama teklifini kim reddetti? AKP… Niye; "bunlar hassas dengeler" gerekçesiyle…

Peki, "İsrail'le ilişkileri kesin" çağrılarına, "Biz bakkal yönetmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetiyoruz" cevabını veren kimdi? Tayyip Erdoğan… Ya, "Sadece belli çevreleri tatmin etmek için ya da bir nevi popülizm adına atılacak bu adımdan bölge zarar görür" diyen? Dışişleri Bakanı Ali Babacan…

Busorulara ek olarak bende bir şey ekleyim… Bu tepkilerin onda birini(bu güne kadar hiç tepki gösterdiğini görmedim), Kerkükteki, Batı Trakyadaki,Güney Azerbaycandaki,Doğu Türkistandaki v.s.zulüm gören Türkler için neden gösteremiyor?Onlar Türk olduğu için mi?

‘’Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’

Elais;Demişsin ki ‘’iktidar yanlısı programlar yapardı bu yüzden her şekle giriyor’’..İyide yaklaşık 6 yıldır akp hükümetini eleştiriyor..Üstelik muhalefetin susturulmaya çalışıldığı süreçte de hala eleştirilerini sürdürüyor..Yani mesajın çelişkili.

Türkiye Cumhuriyetine başbakanına kimse bağırarak vücut hareketleri ile sindirme yapamaz. Alışmışlar bağırmaya cevaplarını aldılar kimse el kol hareketi de yapamaz. Konun Irağa çevirmek muhaliflikten çok çekememezlik kıskançlık başka bişey değildir. Erdoğan hadi İsraille savaşalım dememiştir. Diplomatik ilişkiler devam etmektedir. Tavır haddini bilmemezlik söz kesme başbakanı azarrlamaya yönelik başbakanı yalanlama bilhgisiz gösterime çabasından çıkan kumpası bozmasıdır.

Elais bu konuyla alakalı başka bir başlıkta attığım mesajı sana göstereyim;

http://www.hackhell.com/4005905-post44.html

Başbakanı tebrik ettim ama yapılan ikiyüzlülüğüde görmeden geçemeyiz.

Sn. AntidepresaN yapılan iki yüzlülük değil. Yapılacak bişey olamamısıdır. Iraklıların durumu farklı gazzelilierin durumu farklı. Eğer gücü kuvveti varsa idare yeteniği varsa sizin destekledikleriniz Irağa yapılanlara karşı çıksaydı bir duruş gerçekleşseydi. Her şeyin vakti zamanı gelir. Bir gün yapılanların bedeli ödeneir. Başbakan Irak ta yapılanlara karşı alkış tutmamıştır. Hiç bir platformda sivillerin katledilmesini istememiştir.

Elais sadece Irak'I kasdetmedim ki..Konunun 12. mesajına yazdıklarımda var..Hatta buna eklemelerde yapılabilir..Mesela daha geçen hafta AB çatısı altında bölücüler konferans düzenledi..AB için neden sert bir çıkış yapmadı meclis kürsüsünden..Örnekler çoğaltılabilir..

Dünya bizim etrafımızda dönmüyor arkadaşlar ilim çinde de olsa alınmalıdır elbette bazı tavizler vermek gerekiyor hem yardım isteyip hem azarlıcaz mı

Elais sadece Irak'I kasdetmedim ki..Konunun 12. mesajına yazdıklarımda var..Hatta buna eklemelerde yapılabilir..Mesela daha geçen hafta AB çatısı altında bölücüler konferans düzenledi..AB için neden sert bir çıkış yapmadı meclis kürsüsünden..Örnekler çoğaltılabilir..

Gerek yok ki zaten bazı durumlarda bunlara prim vermemek.Bunlarıı kale almamak daha iyidir. Aşağıda ki link size örenktir.
http://www.lpghaber.com/Bakan-Aydin...inlemeden-Salonu-Terketti--haberi-167779.html

Seçim geliyo diye DAVOS zirvesini tayyip aldırdı bu tarihe dimi ..Israil başkanıyla anlaştı dimi,sana rest cekicem sesini çıkarma diye

bu dediklerini yapmasına gerek yok .hemen ardından benim tepkim moderatöre idi perese değildi dedi hemen kıvırmaya başladı . niye yalan sölüyorsun resmen israil basbakanına sesini yükseltiyorsun falan onada laf söledin işte . dısarı çıkınca neden kıvırıyorsun benim tepkim ona değildi diye .

ÇOK KOMIKSINIZ COK

şov olduğu her türlü belli . bunu göremiyorsanız asıl sizler komiksiniz ve acınacak haldesiniz

Sn. AntidepresaN yapılan iki yüzlülük değil. Yapılacak bişey olamamısıdır. Iraklıların durumu farklı gazzelilierin durumu farklı. Eğer gücü kuvveti varsa idare yeteniği varsa sizin destekledikleriniz Irağa yapılanlara karşı çıksaydı bir duruş gerçekleşseydi. Her şeyin vakti zamanı gelir. Bir gün yapılanların bedeli ödeneir. Başbakan Irak ta yapılanlara karşı alkış tutmamıştır. Hiç bir platformda sivillerin katledilmesini istememiştir.

herkes wırakla filisitinin karşılaştırılmaması gerektiğini bunarlaın birbirinden farklı durum olduğunu söylüyor. buna bende katılıyorum.

ama dökülen kan aynı. döken aynı.

filistinliler için yağıp gürleyen zat-ı şahane
neden ıraklılar için tek kelime söylemedi.

9 emirden biri olan "öldürmeyeceksin"
kuran da yokmu?
incilde yokmu?

filistinde ölenler insanda ırakta ölenler koyunmu?

filistinde ölen oğlunun ardından analar ağlıyorda
ırakta ağlamaıyormu?

filistin filistinlilerin toprağıda
ırak amerikalıalrın toprağımı?

davosta şimon perese esip gürlerken uysal koyun değilde
amerikaya karşı kuzumu?

lütfen siz sapla samanı karıştırmayın.

birilerinin öldürülmesine insanlık adıona bağırıp çağıran kişi başkalrının öldürülmes
ine seyirci kalıyorsa bu sadece şowmenliktir.

ve bu davosta en önemli olay tayyip erdoğanaın hamas adına israillle esir değişimi pazarlığı yapmış olmasıdır.
bu herkesin gözünden kaçıyor.
bu ülkenin başbaknına hamas gibi bir örgüt adına pazarlık yapmak yakışmaz.

bunuda es geçmeyin

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

Geri