iPhone değil, oPhone !

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Çin'in ürettiği yeni model cep telefonu oPhone, iPhone'ye ciddi anlamda rakip olacağı benziyor.

Dizüstü bilgisayar pazarında tanınan Lenovo, Çin'in GSM şirketi China Mobil için oPhone adlı yeni bir model telefon üretti ve piyasaya sürdü.

y200.jpg

Geniş dokunmatik ekranıyla, hızlı ve kolay kullanım sağlayan özellikleriyle iPhone'un birebir kopyası gibi.

y201.jpg

oPhone'da işletim sistemi olarak google android; 5 megapiksel kamera; bluetooth; FM radyo gibi özelliklerde mevcut.

y202.jpg

Çinlilerden gerçekten gerizekalı.Yeni cep telefonu üretiyon niye adını başka bişey koymuyon.Ben şahsen çakma der almam.3-5 gün sonra bozulur.

güzel telefon lenevo ile ilgisisi varmı lenovoda china bozulur :)

Çinlilerden gerçekten gerizekalı.Yeni cep telefonu üretiyon niye adını başka bişey koymuyon.Ben şahsen çakma der almam.3-5 gün sonra bozulur.

Adı Ophone Oluncamı Almayacaksın ? İsmine ßakma , Sonuçta ;

Nokia , Samsung , Sonny Ericsoon Vs. Vs. ßilinen Markalar Dışında ßi Markaysa Yine ßi Farkı Olmaz Sanırım Yine Çakma Yine Çakma Yani =] Markaya Göre Diilde. Geçenlerde ßi Çin Üretimi İphone Gördüm 550 Dolar İstiyolardı.. Ama İphoneden Hiç ßi Farkı Yok Diyeßilirim Tüm Özellikler Vardı ßence Asıl Rakip O Ama , İsmi Aklıma Gelmiyo

Ne!..... Çinmi? Bizden uzak dursunlar.

Adı Ophone Oluncamı Almayacaksın ? İsmine ßakma , Sonuçta ;

Nokia , Samsung , Sonny Ericsoon Vs. Vs. ßilinen Markalar Dışında ßi Markaysa Yine ßi Farkı Olmaz Sanırım Yine Çakma Yine Çakma Yani =] Markaya Göre Diilde. Geçenlerde ßi Çin Üretimi İphone Gördüm 550 Dolar İstiyolardı.. Ama İphoneden Hiç ßi Farkı Yok Diyeßilirim Tüm Özellikler Vardı ßence Asıl Rakip O Ama , İsmi Aklıma Gelmiyo

tek farkı garanti süresi biri 5 dkda kırılırken biri 5 yl dayanıyo

ulan insan biraz orjinal olur aynı ürünü ismini değiştirip yapıyolar. bu çinliler kendileri de çakma zaten japonların çakması :D

Geri