Iphone 4S Mi ? Samsung Galaxy S2 Mi ?

Hangisi Alınır ?

• Iphone 4 S

Kullanılan: 7 36.8%
  • Samsung Galaxy S2

Kullanılan: 12 63.2%

• Kullanılan toplam oy
    19

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Telefon almam gerekiyor. Almışken de 1 kere para verip iyi bişey aliym diyorum. 2 sene de bir telefon değiştirmekten gına geldi.

Başlıkta belirttiğim gibi 2 tercihim var. Forumda kullanan ya da cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaslar var ise yorumlarını bekliyorum. Biraz araştırdım ve şu an S2 ye daha yakınım. ama yine de acele karar vermek istemiyorum.

android derim...başka bişi demem

aldıktan sonra satış kısmınıda düşününerek iphone derim .. iphone nin siri ile muhabbeti yeter :smile:

şimdi bu piyasayı çok iyi bildiğim için sana izah edeyim ben.

Sen eğer iphone 4s alırsan telefondan sıkılıp sattığında iyi bir ücrete satabilirsin çünkü kaliteli ve marka yapmış bir telefon iphone.

Galaxy S2 ye gelcek olursak eğer ki acelen yoksa haziran ayını bekle derim S3 ler geliyor sonra kıyaslamam yapıp istediğini alabilirsin ama yok şuan acil lazım diyorsan iphone 4s al derim

Şu an kullandıgım telefonun ekranında sıkıntı var. o yüzden msj yazma,rehberde kişi arama gibi sıkıntılar oluyor. o yüzden degistirmek istiyorum. o zamana kadar problem iyice artar düsüncesiyle aliym diyorum bi an önce.

Iphone 4s için jailbreak yapınca tüm uygulamalardan yararlanabiliyor muyuz ?

jailbreak olayindan pek bilgim yok ama iphone 4s cok güzel bir telefon her bakimdan hem satarkende pek zarar yapmassin ama teknik özellikler bakimindan s2 cok daha üstün özelliklere sahip bunuda hatirlatayim
ama ben sana alternativ olarak cok daha iyi birsey ariyorsan sony nin yeni telefonu sony xperia s i tavsiye ediyorum su an kardesim kullaniyor bir kac gündür gayet memnun. ama seceneklerinden olacaksa iphone diyorum.......

xperia bugün inceleme fırsatım oldu. açıkcası begenmedim. ikisinden biri olacak ama hangisi karar veremedim.

Ben bugün SONY XPERİA S aldım valla ikisine de on basar

iPhone 4s kullanıcısıyım, gayet memnunum.. jailbreak olayını hiç denememiş olmama rağmen :)

Galaxy S'ini çaldırmış biri olarak sesleniyorum sana :)
Lakin bir parça Aklın varsa Iphone'ye yanaşma derim. (4s kullanmış biri olarak Kendi düşüncem.)
Kısıtlı kullanıcı olayı gerçekten canımı çok sıktı. Ancak Buna nazaran S2 Gerçekten süper bir telefon. Uzun uzun yazmak isterdim ama uzatırsam okumaya zaman yetmez :) Bahse konu telefonlardan birisi alınacaksa S2 den şaşılmamasını öneririm. Zira ileride vuku bulacak klasik iphone sorunlarından mütevellit canınız sıkılabilir :)

eğer maddi durumun el veriyosa sony experia arc 12 mp kameralı telefonu almanı önerrim hem her şuan tüm özlliklerin bulunduğu telefon bu yanlış hatırlamıyorsam...

Geçen sûre zarfında s2 aldım. Şu an telefondan yazıyorum (= Tekrar sõylüyorum S2'den şaşma :)

Geri