IPHONE 4S Hakkında Düşünceleriniz

dghndghn

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar iphone 4s almayı düşünüyorum da sizce alayım mı ? Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim :)

valla 1 haftadır 4s le galaxy s2 arasında gittim geldim. en sonunda bugün galaxy aldım. hemde 1400 tl. inanılmaz bi telefon. bi kere andorid :) kız arkadasımı da ikna edemedim htc evo ya da galaxy s2 alalım diye o da tutturdu 4s de 4s. cok paran varsa al. markaya o kadar para yatırmayın derim.

ben bir iphone aldım bir daha bırakamadım süper bir telefondur iphone şiddetle tavsiye ederim.ilk başta bilmediğinizden kötü zannedersiniz ama öğrendiktrn sonra bir daha bırakamazsınız..bakın ben telefon hastasıydım nerdeyse her hafta telefon alırdım bu hastalığı iphone bitirdi şimdi hiç telefona bakmıyorum..çünkü başka telefona ihtiyacım kalmıyor..

Ben de SONY XPERİA S getirttirdim yurt dışından. Bir haftadır kullanıyorum diyebilirim ki ıphone dan üstün bir telefon internete çok hızlı bağlanıyor hatta bilgisayar hızında bağlanıyor kullanımı çok kolay zaten adım adım kendisi yönlendiriyor.

Kullanan başka arkadaşlar varsa deneyimlerini yada bilmedimiğiz özelliklerini paylaşaım

bende iphone 4s aldım. paran varsa al. gerçekten harika bir telefon. görüntü olarak da şık. tavsiye ederim yani :)

Ben de SONY XPERİA S getirttirdim yurt dışından. Bir haftadır kullanıyorum diyebilirim ki ıphone dan üstün bir telefon internete çok hızlı bağlanıyor hatta bilgisayar hızında bağlanıyor kullanımı çok kolay zaten adım adım kendisi yönlendiriyor.

Kullanan başka arkadaşlar varsa deneyimlerini yada bilmedimiğiz özelliklerini paylaşaım
kardesim kullaniyor telefonlarla cok hasir nesir biri olarak diyebilecegim tek sey piyasadaki en iyi smartphone simdilik.

iphone my phone hikaye kardesimde 4 ü vardi (ebay de ben sattim 1 ay kullandikdan sonra)sebeke bulamama sorunu vardi birde ne bilim ya bana hic bir zaman adindan baska biseysi hos gelmedi su iphonlarin. 4s de bir is arkadasimda var baya bir hevesle aldi ama sarji cok cok cabuk bitiyormus ondan sikayetci malum 200 saat stand by süreci bencede cook az.birde kuzenimde var o da extra bataryali kilif almis olmus telefon 200-300 gram:)
ilk tavsiye edebilecegim olarak suan sony experia s var kardesimde gayet memnun ve teknik özelikleriyle cok cok daha üstün bir telefon
ayrintilari burdan okuyabilirsin:

Sony Xperia S Cep Telefonu ( Nozomi - ARC HD) | Ürün Özellikleri, Yorumları, Fiyatı, İnceleme,Tanıtım Videosu, Resimleri

birde samsung glaxy s2 var tavsiye edebilecegim kendim kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var onlarda gayet memnun http://teknonline.com/samsung-galaxy-s2-nasil-cep-telefonu-ozellikleri-ve-kullanici-yorumlari.html

Ben yaklaşık bir ay önce iphone 4s 16gb aldım 1700 TL telefon ile ilgili tek sorunum var batarya sorunu gerisi çok iyi internet hızlı , resimleri güzel ama akşam güzel çekemiyor , oyunlar hic kasma yok herkes'e öneririm .

yaklasık 2007 den berı ıphone kullanırım baska telefonla ısım olmaz 4s performas ve batarya acısından hepsınden ustun....

Geri