IP numarasından PC hacklenir mi?

arkads her zmn essential toolstan yapamazsın port acıgı yoksa senin yapacagın sey 5-6 arkads toplanıp Ipsine IP flood yapmak ms-dostan ping atark bile yapabilrsin,,yani bu en basit zarar verme yontemi diebilirz

Kardes Bak Bulursun Kim Olduğunu Ip Yi Girince Adres Veren Program Var Adi Aklimda Değil Arasan Bulursun

herkese çok teşekkürler yardımlarınız içinnnn!!!

arkadasımm eğer adamaa mail atabiliyorsan ...bir maill adresinii biliyorsunn senin yerinde olsamm yeni bir kız maili acardımm vee onu ekler güzell bir keklerdim sonra daa kim oldugunu filan öğrenirdim nee istiyorsan onu öğrenirdim ...tabii hererkek için gecerli değill ama coogusu düşer bu numarayaa bir tavsiye sadece :)

slashbugra' Alıntı:
ayrıca adsl şifresi heinously

IP numarasından ttnet adresini bulmak için ,şu sınırsız adsl'leri bulmak için olan programımı kullandın. biraz anlatabilir misin? öyle bir program vardı galiba bir süre önce burda.

hiçbişey yapamazsınn arkadasım
mahkeme bırsey yapamaz..
ip adresi cok büyük bi ihtimal ile dinamiktir.
ayrıca o anki ip adresini su dk da ogrenmek cok cok zordur..
Dayıların varsa belkiii

o ip şu anda kullanılmıyordur bile =)

Parakee' Alıntı:
arkadasımm eğer adamaa mail atabiliyorsan ...bir maill adresinii biliyorsunn senin yerinde olsamm yeni bir kız maili acardımm vee onu ekler güzell bir keklerdim sonra daa kim oldugunu filan öğrenirdim nee istiyorsan onu öğrenirdim ...tabii hererkek için gecerli değill ama coogusu düşer bu numarayaa bir tavsiye sadece :)

dediğin gibi her erkek düşmez o numaraya. hatta bana da bir defasında birisi bunu yapmayı denedi ama tabi biz bu siteden birçok şey öğrendiğimiz için yöntemleri de kaptık tabii ki. sana bir dosya göndericem hem benimle oyun oyna hem de arkadaşlarımla chat yap diyo bak sen şu işe. bu işi yapmaya kalkıyosun ama ha diyince bunu yapamazsın o maili elde etmek için sabır lazım bir kere, 2 dakikada ele geçiremezsin... öncelikle kendine güven oluşturabilecek süre boyunca karşındaki kişiyle konuşman gerekir. dk 1 bana dosya teklif ediyo adam. dosyayı kabul etsem yanmıştım vallahi. en iyisi de bu yöntemi öğrendiğimin ikinci haftasında bununla karşı karşıya kalmamdı. Saldırı başarıyla püskürtüldü... Teşekkürler HACKHELL...

ip numarasıyla hack yapılır o iple direk olarak yapamazsın şimdi sana biraz anlatayım adamın ipini yakaladığın anda super scan diye bir program var ipini oraya yaz ve adamın açık portlarına bak ardından 80 veya 23 portu açıkmı ona birde 8080 e bak
eğer açıksa ardından modemin bilgilerini bulmaya çalış döküman okumalısın şimdi anlatamaya kalkarsam baştan konu açmam gerekir:)
neyse modemini öğrenip port açabilirsin adsleyse default şifre deniyebilirsin markasını aldıktan sonra port açabilir ve portdan dalabilir sonrada format bile atabilirsin...

kesinlikle trojen kullan ares mesela

dostum ip numarsıyla birşey yapamazsın deyişken ip ye ulaşamazsın sabit ip olsa adresınden tele fonuna kadar bulursun ama deyişken ip de birtek bağlı olduğu telekom adres ve tel göre bilirsin ama mesela bırı sana küfür ediyor ip numara sını al ip tarayan ve bağlanan esentiall diye bı program var bu programla bağlanırsın ama payulaşıma açık olan dosyalarını görürsün eyer c.. ve d .. paylaşıma acıksa c ve d de geze bilir not bıraka bilirsin korkutmak amaçlı

Geri